Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívő vagy az héccencség.Spuri,meg Xado,meg láncolajozó meg mifaszom.Magától még nem megy az motor?
Arról remélem nem lesz, hogy mit fogunk alakítani pár sör után mi a Futrinka utca 2 szám alatt
Éppen tegnap este volt a riportfilm Tiszakécskéről (termál,szálloda) az Echo tv-n.
Fisi!

Nem volt nagy utánajárás, és legalább továbbképeztem magam a témában!
Hozzáteszem, a srác életében nem hallott az adalékról, és régebben amatőr versenyeken is meg- megjelent, ha jól tudom...
Gyuri köszi a sok utána járást, de mint írtam, ma kint voltam a szerelőmnél, és megrendeltem a Goldfren tárcsákat betéttel együtt, így került az egész 95 ezerbe...
Hogy vinné el a kánya, azért örülök, hogy lehet kapni
Azért köszi a segítséget!
Egy történet ami ma esett meg a Spuri margójára...

Ma elvittem a motoromat a szerelőhöz a féktárcsa ügyben, ebben amióta megvettem, használtam a Spurit, eleinte a szokásos pirosat, majd gondolva egy merészet megvettem a kék JG-2 adalékot bele- miután jól "meginterjúvoltam" a Szaki Kft.- t, hogy kellene használnom a "cuccot".
El is kezdtem használni, mivel ez egy igen keveset futott motor, inkább csak a még jobb adalékolás miatt, és megvallom, ment - ment a motor, de mivel semmi összehasonlítási alapom nem volt, úgy döntöttem- átengedek rajta egy flakonnal a kékből, aztán vissza a pirosra, hisz nem veszek észre sok különbséget a pirossal szemben, és amúgy sem vagyok annyira hajtós típus.
No, visszatérve a témához kimentem a szerelőhöz, elment a próbakörre.
Visszajön, és elkezd kérdezősködni- mennyivel mentél leggyorsabban a motorral mióta megvetted?
Háát, mondom 220 km/h- de azt is egyszer- jó mert én most mentem vele 240- et ( hozzáteszem, ez a hivatalos végsebessége a motornak), de szerintem kifektetnék a 270- es órát..
Mondjuk, ezt nem hiszem el, de már az érzés is megvolt legalább ugye.
Lényeg, kérdezi milyen benzint használok bele?
Miért- nem jól megy?
De, de- sőt úgy érzi, ahogy megy, és húz a gép, hogy érezhető hogy valami extra, illetve prémium üzemanyaggal járatom.
Mondom, nem, ez a sima kutas 95- ös benya, de utána elárultam a titkot.
Mondta, még párszor hogy érezhető a gép viselkedésén. A 2 ezrelékes adagolással használom, semmi extra. Egyből kért mintát a gépbe, legalább egy tanknyi benzinhez. Ezt majd később elviszem neki, már azt a gyűszűnyit ami kell, és remélem sikerül is teljesen meggyőzni a saját bőrén tapasztalva, hogy érdemes Spurizni a benzint!
Becsapos az S, mert amúgy ez egy régi szerias Zé, csak fél idommal, tehát ami jó a 2004-2005- hoz az jó ehhez is. Utána már nem volt csak csupasz verzió az újabban.
Kicsit jobban belementem ebbe a féktárcsa kérdésbe, és valószínűleg elkiabáltam, mert ami nekünk van az a FMD0350RX gyári számú, ha pedig a Te motorod 2006-os, akkor több mint valószínű hogy neked az FMD0115RX kell. Az ára ugyanannyi, csak ebből beszerzés alatt van 4 darab, és a jelen készlet 0!
Ha ez mellett döntessz, akkor elöbb küld el a gyári számát a tiédnek, és leellenőrzöm, hogy tutira menjünk!
A kettő darab 99600 forint
Köszi !
Ma neki futok a dolognak és majd döntök. Mi lenne ennek a vége árban!?
Fisi!

A féktárcsa fotói.
Üdv
Persze hogy lesz Bokkon!
Eszti bent van a faces Tkb csoportban ott is fent volt, de mondom.
E hónap utolsó hétvégén a nyitó a szokásos helyen Ziminél Tiszakecsken, aztán Június végén 27- 29 pedig a fő tali Orfun!
Aki tud és szeretne az jöjjön!
Új banditakat is szívesen várunk!
Üdv TKB!

Mostanában ritkán olvasom a fórumot, de eddig még nem találkoztam az idei ER5 tali időpontjával, helyszínével.
Valaki tudna informálni, hogy tervezzük-e, ha igen, akkor mikor hogyan miképp .

Köszönöm:)
Helló!
Esetleg ha valakiket érdekelne
Rendben, sok sikert.
Ha nem jönne össze irj.
Helló!

A mai nap fejleménye,hogy Baján vagy egy bontó,és van is nekik.A hölgy akivel beszéltem telefonon nagyon segítőkész volt.Egy db felniük van és hétfőn megnézetik valamelyik gumisnál,hogy milyen állapotban van.Ha ez esetleg nem jönne össze, és a tied még javítható,és küldenél róla képeket,megvenném.Egy felni ára amúgy állapotól függően:10.000-től kezdődik, és határt csak a jó ízlés vagy az a bizonyos csillagos ég szabja meg.
Nekem van egy első felnim 2001es alól.
Van az egyik oldalán egy kis ütés, de én motoroztam vele, és szerintem nem észrevehető.
A látszat miatt cseréltem le...(De a cseredarabban is van egy kanyar...

Írj ha érdekel
Hát igen, meg nekem is oda vissza nem kevés km, de ha egyszer arra motoroznék esetleg megnézném. Bár igazad van minek szidjanak engem ha mégsem tetszik..
Ilyet azért nem mernék bevállalni.Én talán megvenném próba cseresznye alapon.Bár gőzöm sincs mennyit kérnek a bontósok egy kerékért.
Max annyit lehet tenni megnezem Bajan előtte küldesz pénzt aztán lepostazom vagy elviszed ha tuti. Csak nem túl sok idom van ilyen kurflikra...
Sajnos ami közelben van ott nincs,Pécsen és Baján lenne,de az hozzám kb. 400-500 km,tehát 1000km oda vissza.Így hát taláromra nem szívesen benzineznék ennyit.
Köszönöm szépen fisi ! Amint visszakapom szerelőtől a motort meg is bütykölöm!
Szerintem, úgy jársz jól, ha elmész személyesen és megnézed mit árulnak. Csak van olyan bontó ami közel van hozzád?!?