Persze ebben az is benne van, hogy a jelenlegi életemben a motor már rég nem élvezeti, szabadidős elfoglaltság, hanem "csak" közlekedési eszköz.
Ezért aztán takarítani is csak ritkán van időm.
De az er5-ösömet is talán ha 3x takarítottam le rendesen egy szezonban, de akkor is inkább gyorsan, mint minden négyzetcentiméterére alaposan.
Kímélni kell mindent az biztos, de azért a motor nem cukorból van, nem olvad el az esőben
Bár esőben motorozni szar, én is megszívtam szombaton, a vízátfolyás megtréfált
Én meg lesz..rom mivel megyek, a lényeg hogy együtt legyek a bandával. Ha esni fog nem fogok azért motorral lemenni, hogy szarrá ázzak, és motort pucoljak 6 órán keresztül előtte meg utána is. Akkor inkább a kocsi..
Hát, igyekszem minnél kevesebbet kitörölni belőle. A baj az az, hogy azt írja a napsugárzás UV hatására keményedne ki, de ki akarja szétsütteteni ezért a kocsit a napon? Tehát kéne egy UV lámpa, de az se biztos hogy az olyan UV amire ez kikeményedne.
Majd valamikor rakok fel videót, de persze az nem olyan jó, nem megy át rendesen a hang...
Te merre laksz amúgy?
Ezért aztán takarítani is csak ritkán van időm.
De az er5-ösömet is talán ha 3x takarítottam le rendesen egy szezonban, de akkor is inkább gyorsan, mint minden négyzetcentiméterére alaposan.
Bár esőben motorozni szar, én is megszívtam szombaton, a vízátfolyás megtréfált
használati tárgy, azért van, hogy közlekedjek vele.
A motor van értem és nem fordítva.
Nem baj, hogy nem értünk egyet.
Meghalgatnám a handó zenét .
Nincs esetleg valami jól bevált márka, tipus? (lehetőleg megfizethető áron )
Nézegettem a SHARP tesztet, ez menynire mérvadó?
Köszi
Nekem nincs is motorom, mégis 2 keréken megyek le pénteken.
A jövő hétvégén csak felhős idő lesz, 20 fok körüli hőmérséklettel.
Legalább nem sülünk meg.