Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidd el nagyon szépen szól. Írd be a keresőbe "Handó" és kidob egy pár véleményt. Itt találsz videót is http://www.sportmotor.hu/motor...
Tengelic, Tolna Megye (adatlap)

Majd valamikor rakok fel videót, de persze az nem olyan jó, nem megy át rendesen a hang...
Te merre laksz amúgy?
Hú az bazi messze van. Azért kösz.
Persze ebben az is benne van, hogy a jelenlegi életemben a motor már rég nem élvezeti, szabadidős elfoglaltság, hanem "csak" közlekedési eszköz.
Ezért aztán takarítani is csak ritkán van időm.
De az er5-ösömet is talán ha 3x takarítottam le rendesen egy szezonban, de akkor is inkább gyorsan, mint minden négyzetcentiméterére alaposan.
Kímélni kell mindent az biztos, de azért a motor nem cukorból van, nem olvad el az esőben
Bár esőben motorozni szar, én is megszívtam szombaton, a vízátfolyás megtréfált
Miskolc mellett.
én meg azt szarom le, ha koszos lesz.

használati tárgy, azért van, hogy közlekedjek vele.
A motor van értem és nem fordítva.
Nem baj, hogy nem értünk egyet.
Szlavim te merre laksz ?
Meghalgatnám a handó zenét .
Egy sisakra szeretnék beruházni, hogy ne csak a motor legyen király, hanem a biztonságérzetem is.

Nincs esetleg valami jól bevált márka, tipus? (lehetőleg megfizethető áron )

Nézegettem a SHARP tesztet, ez menynire mérvadó?

Köszi
Hétvégére halaszthatatlan családi program van, így sajnos ide biztos nem tudok menni Júniusban viszont igyekszem odaérni...
Már szombaton összekoszoltam.Nekem már mindegy.
Én meg lesz..rom mivel megyek, a lényeg hogy együtt legyek a bandával. Ha esni fog nem fogok azért motorral lemenni, hogy szarrá ázzak, és motort pucoljak 6 órán keresztül előtte meg utána is. Akkor inkább a kocsi..
Hát igen, de holnap reggel robogóval mentünk volna suliba és dolgozni. Lehet, hogy fel kell fújnom a gumicsónakot.
Most eshet.Ennek a hétnek már vége.
Most viszont itt is elkezdett szakadni az eső.
Ez a beszéd!
Nekem nincs is motorom, mégis 2 keréken megyek le pénteken.
Azt a szégyent soha.Motorral vagy sehogy.Az Békési záró bulit is azért hagytam ki.
Egy csepp eső és Fisi autóval jön. Kövesd példáját!
Nem viszed ki a kocsit a napra?Ne bammeg!Bírni kell annak.Azért van.
Legyen úgy. Bírnám ha nem kéne 250 km-en végig áznom.Gyakorlatom az sajnos van benne de még nem szerettem meg igazán.
Hát, igyekszem minnél kevesebbet kitörölni belőle. A baj az az, hogy azt írja a napsugárzás UV hatására keményedne ki, de ki akarja szétsütteteni ezért a kocsit a napon? Tehát kéne egy UV lámpa, de az se biztos hogy az olyan UV amire ez kikeményedne.
No para!
A jövő hétvégén csak felhős idő lesz, 20 fok körüli hőmérséklettel.
Legalább nem sülünk meg.
Ezt úgy érted, hogy rákened a cuccot és utána nem törlöd le egyáltalán? Csak várod, hogy száradjon, ami nem akar bekövetkezni?