Jól néz ki!
MKár csak arra lennék kíváncsi, hogy ehhez nem kell ellenállás, mint a Ledes indexhez? Jó, oké ezt nem kell villogtatni, de mintha olyat is olvastam volna, ha nagyon lekönnyíted a rendszert- akkor meg a fesszabályzó főlhet meg idővel..
De komolyabbat nem tudok a témáról- megvallom..
köszi a hozzászólásokat!
A műszerfal zörgéshez én is kifelejtettem írni, hogy túraplexi nekem is fent van. A váltó téma egy kicsit zavar, lehet lecserélem hamarabb az olajat mint az előírt. Láttam tök jó ledes hátsó lámpát a neten,
Amióta felraktam a plexit valami zörög a műszerfal vagy a lámpa környékén, eddig még nem tudtam rájönni de nagyon zavaró ez a rezonancia, mindig 2800-3000-es fordulat között jön elő és az agyamra megy! Hétvégén úgyis rájövök!
Az er-5 váltója hidegen csattanhat ha pl. egyesbe rakod, és kettőbe felrakva mehet egy kissé , de épp csak kissé nehezen fel kettőbe. Annak idején leírtam egy párszor, hogy az Ernő nem szereti a Motul 5100- at, miért nem veszitek figyelembe a tapasztalatokat?!
Legközelebb használj belke Fuchs fullszint 10w -40 olajat vagy Xado 10w- 40- et attól sokkal jobb lezs a váltód!
Műszerfal rezonáláskor először nézd meg nem a repedt, törött a műszerfal műanyagja, vagy a tartó fém kerete.
Ha nem, és idegesít az ugrálás, akkor vedd le a fehér belső műanyagról a fekete fém tartó keretet, és óvatosan a felfogatásánál fogva, tőben enyhén hajlítsd meg úgy, hogy a műszerfal felrakva a helyére enyhén ráfeküdjön a gyújtáskapcsoló gumi borítására. Ne feszüljön, épp csak szépen enyhén feküdjön rá- tehát apró lépésekkel haladj!
Utána már nem lesz gond vele!
Hűtővíz pedig ahogy Parabellum is mondta, ülés le és a jobb oldalon fent a sarokban a szerszámos kübli mellett látni fogod!
Két jel közt , esetleg maximumig legyen a szint benne!
Lenyomtam az első 1000 km-t az ER5-ösömmel, 49 ezer van most benne. Raptor kipuff van rajta, szeretem a hagját. Tapasztalatok: Olajcserével kezdtem, Castrol 10w40. A váltóba amit nem szeretek, hogy egyesből 2.ba kicsit karcosan tudom berakni, meg kicsit hangosan is, nem mindíg, de többnyire igen, nagy erő kell hozzá, és hangos, a többi fokozat viszont szépen egészséges hangon könnyen a helyére megy. A másik, a műszerfal óra rezonálása ami zavaró a szemnek is, és hangos is, mivel tudnám orvosolni? A hűtővizet szeretném megnézni, nagyon nem láttam a kiegyenlítő tartály kupakot, gondolom a tankot kell leszedni. Várom a kedves hozzászólásokat!
Csak gyertek, kaja nem lesz, áram nincs, a vízvezeték eltört, mindent belep a gaz, a tető beázik, az ablakokat kitörte a vihar.
Egyébként minden rendben van.
MKár csak arra lennék kíváncsi, hogy ehhez nem kell ellenállás, mint a Ledes indexhez? Jó, oké ezt nem kell villogtatni, de mintha olyat is olvastam volna, ha nagyon lekönnyíted a rendszert- akkor meg a fesszabályzó főlhet meg idővel..
De komolyabbat nem tudok a témáról- megvallom..