Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól néz ki!
MKár csak arra lennék kíváncsi, hogy ehhez nem kell ellenállás, mint a Ledes indexhez? Jó, oké ezt nem kell villogtatni, de mintha olyat is olvastam volna, ha nagyon lekönnyíted a rendszert- akkor meg a fesszabályzó főlhet meg idővel..
De komolyabbat nem tudok a témáról- megvallom..
köszi a hozzászólásokat!
A műszerfal zörgéshez én is kifelejtettem írni, hogy túraplexi nekem is fent van. A váltó téma egy kicsit zavar, lehet lecserélem hamarabb az olajat mint az előírt. Láttam tök jó ledes hátsó lámpát a neten,

http://www.riff-motorradteile....

Nincs valakinek?
Amióta felraktam a plexit valami zörög a műszerfal vagy a lámpa környékén, eddig még nem tudtam rájönni de nagyon zavaró ez a rezonancia, mindig 2800-3000-es fordulat között jön elő és az agyamra megy! Hétvégén úgyis rájövök!
Biza!

Kétszer 6 ezret mentem le vele, és ez is sok volt..
Akkor nincs gond vele, azért annyire nem nehéz kettőbe rakni, csak egy kicsit durvábban megy, mint a többi fokozat.
Hali!

Fisi Te próbáltál már más olajat a Fuchs-on kívül? Pl motult Te annak idején raktál az ER-be?

Üdv Szabolcs
Az er-5 váltója hidegen csattanhat ha pl. egyesbe rakod, és kettőbe felrakva mehet egy kissé , de épp csak kissé nehezen fel kettőbe. Annak idején leírtam egy párszor, hogy az Ernő nem szereti a Motul 5100- at, miért nem veszitek figyelembe a tapasztalatokat?!
Az én váltóm is ilyen pedig Motul 5100 10w40 van benne. Kuplungod kiemel rendesen?
Hali

Legközelebb használj belke Fuchs fullszint 10w -40 olajat vagy Xado 10w- 40- et attól sokkal jobb lezs a váltód!
Műszerfal rezonáláskor először nézd meg nem a repedt, törött a műszerfal műanyagja, vagy a tartó fém kerete.
Ha nem, és idegesít az ugrálás, akkor vedd le a fehér belső műanyagról a fekete fém tartó keretet, és óvatosan a felfogatásánál fogva, tőben enyhén hajlítsd meg úgy, hogy a műszerfal felrakva a helyére enyhén ráfeküdjön a gyújtáskapcsoló gumi borítására. Ne feszüljön, épp csak szépen enyhén feküdjön rá- tehát apró lépésekkel haladj!
Utána már nem lesz gond vele!
Hűtővíz pedig ahogy Parabellum is mondta, ülés le és a jobb oldalon fent a sarokban a szerszámos kübli mellett látni fogod!
Két jel közt , esetleg maximumig legyen a szint benne!
Kiegyenlítő a farok idom alatt figyel jobb oldalon.
Műszakin probléma nélkül átment vele.Rendőrök se vegzáltak miatta eddig.Azt tudni kell,hogy nekem állandóan benne van a db killer.
Sziasztok!

Lenyomtam az első 1000 km-t az ER5-ösömmel, 49 ezer van most benne. Raptor kipuff van rajta, szeretem a hagját. Tapasztalatok: Olajcserével kezdtem, Castrol 10w40. A váltóba amit nem szeretek, hogy egyesből 2.ba kicsit karcosan tudom berakni, meg kicsit hangosan is, nem mindíg, de többnyire igen, nagy erő kell hozzá, és hangos, a többi fokozat viszont szépen egészséges hangon könnyen a helyére megy. A másik, a műszerfal óra rezonálása ami zavaró a szemnek is, és hangos is, mivel tudnám orvosolni? A hűtővizet szeretném megnézni, nagyon nem láttam a kiegyenlítő tartály kupakot, gondolom a tankot kell leszedni. Várom a kedves hozzászólásokat!
Nem ad, de kamu Egy jel van benne. Ha benn van a DB killer ,akkor nem szól hozzád a kutya sem!
Rendőrség,Kpm,műszaki vizsga ?
Nem hiszem.Nekem legalábbis nem adott.
Handó Peti ad a kipufogóhoz műbizonylatot ?
http://index.hu/tudomany/2014/...
Én már megfertőződtem. Itt áll az udvarban egy fekete vírus.
Nézegetem az Időképet.Vicces,hogy naponta kb kétszer változik a kéthetes prognózisuk.Pont szart se és.
Csak gyertek, kaja nem lesz, áram nincs, a vízvezeték eltört, mindent belep a gaz, a tető beázik, az ablakokat kitörte a vihar.
Egyébként minden rendben van.
Azt mondta lehet,hogy jön.De ő pénteken délutánig tanít.Akkor csak kb. estére érünk oda. Maj meglássuk.Csak az időjárás ne csesszen alánk.
Tényleg!

Na de Róbertnét is hozod? Remélem igen!
Na de Róbert!
Láncolajzó az nincs még!
Dehogynem megy! Úgy mint magától, már ha tegeződés helyett magázódunk!
Abból nemzetközi bonyodalom lenne.