Bérlés feltételei:
Km limit: hétköznap 100km/nap, hétvége 400 km/hétvége túlfutási díj 30 + áfa Ft/km
Kaució: a motor listaárának 15 %-a
Átvétel és leadás helye: 1116 Budapest, Méhész utca 2-4.
A motorok casco biztosítással rendelkeznek, 10%-os önrésszel.
A motorkerékpárok csak közúton használhatóak!
A cikk ok, de "Bérelhető motorok listája, valamint a bérlési feltételek bárki számára elérhetőek a megújult www.kawasaki.hu oldalon." nem egészen állja meg a helyét.
Ha egy web-oldalon nem találod meg 2 percen belül a téged érdeklő dolgokat, akkor a otthagyod az egészet a francba.
Már meresztem a szemem 5 perce, de nem látok még egy utalást sem motor bérlésre. Persze, a második sör után már lehet, nem én vagyok a hibás.
Már pont akartam írni, de most ide a sportmotorra is felkerült (Teszteld le alaposan! c. cikk), hogy a magyar Kawa új szolgáltatást indít, lehet motort bérelni! Csak azért jutott eszembe, mert a múltkor mondtad, hogy inkább bérelsz egy kirándulásra, hát most már bérelheted a legújabb Z1000SX-et, vagy akár a J300 robogót is!
Km limit: hétköznap 100km/nap, hétvége 400 km/hétvége túlfutási díj 30 + áfa Ft/km
Kaució: a motor listaárának 15 %-a
Átvétel és leadás helye: 1116 Budapest, Méhész utca 2-4.
A motorok casco biztosítással rendelkeznek, 10%-os önrésszel.
A motorkerékpárok csak közúton használhatóak!
Ha egy web-oldalon nem találod meg 2 percen belül a téged érdeklő dolgokat, akkor a otthagyod az egészet a francba.
Már meresztem a szemem 5 perce, de nem látok még egy utalást sem motor bérlésre. Persze, a második sör után már lehet, nem én vagyok a hibás.
.txt és PDF
Milyen formátumban vannak?
Magyar nyelvű leírást tud valaki? Azt nem kaptam hozzá.
A lehető legjobb döntés volt!
Légyszi töltsd ki az adatlapod, vagy írj egy mail címet, hidd el hamarabb elmegy a portéka!
Én is ER-5 (2005) tulaj lettem!
Van egy eladó plexim, ha valakit érdekel írjon!
...
...
...
A motorozást!
Gondolom mivel nem válaszolsz az e-mailra nem aktuális már a dolog!?