Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább nem vagyok kíváncsi.
Bérlés feltételei:
Km limit: hétköznap 100km/nap, hétvége 400 km/hétvége túlfutási díj 30 + áfa Ft/km
Kaució: a motor listaárának 15 %-a
Átvétel és leadás helye: 1116 Budapest, Méhész utca 2-4.
A motorok casco biztosítással rendelkeznek, 10%-os önrésszel.
A motorkerékpárok csak közúton használhatóak!
megtaláltam legalul, tanulmányozzuk.
A cikk ok, de "Bérelhető motorok listája, valamint a bérlési feltételek bárki számára elérhetőek a megújult www.kawasaki.hu oldalon." nem egészen állja meg a helyét.
Ha egy web-oldalon nem találod meg 2 percen belül a téged érdeklő dolgokat, akkor a otthagyod az egészet a francba.
Már meresztem a szemem 5 perce, de nem látok még egy utalást sem motor bérlésre. Persze, a második sör után már lehet, nem én vagyok a hibás.
Kíváncsi lettél,hogy hogy mi az a nemtudommit?Azt értem,hogy ketten csinálják. Fisi veled akarja.Én aggódnék.
Na most adtál egy tippet!
Zimi ki ne merd kolcsonozni a Z1000Sx - et, mert nem tudom mit csinálok veled! :))
Már pont akartam írni, de most ide a sportmotorra is felkerült (Teszteld le alaposan! c. cikk), hogy a magyar Kawa új szolgáltatást indít, lehet motort bérelni! Csak azért jutott eszembe, mert a múltkor mondtad, hogy inkább bérelsz egy kirándulásra, hát most már bérelheted a legújabb Z1000SX-et, vagy akár a J300 robogót is!
Kösz szépen!
Este elküldöm arra a mailra ami itt van nálad az oldalon
Hogy juthatok hozzá?
Elektromos...

.txt és PDF
Köszi!
Milyen formátumban vannak?
Szerelési könyvet tudok hozzá angolul 384 oldalas, illetve egy rövid kis bemutatót készítettünk itt páran összeállva, ezekkel szolgálhatok..
Cső!
Magyar nyelvű leírást tud valaki? Azt nem kaptam hozzá.

Köszönöm!
Gratulálok!

A lehető legjobb döntés volt!
Szia!
Légyszi töltsd ki az adatlapod, vagy írj egy mail címet, hidd el hamarabb elmegy a portéka!
Cső mindenkinek!
Én is ER-5 (2005) tulaj lettem!
Van egy eladó plexim, ha valakit érdekel írjon!
Pihenj, folytasd tovább!
...
...
...
A motorozást!
Igenis értettem.Kérek engedélyt meghunyászkodni !
Na csak óvatosan a robogók ócsárolásával!
Ki cserélne robogóra?Van a garázsomban olyan is de rá nem ülnék.Azt csak tankolom kannából a családnak.Én rühellem.(Én vettem nyilván)
Helló!Tiéd a kawa amit cseréltünk volna a robeszra?
Gondolom mivel nem válaszolsz az e-mailra nem aktuális már a dolog!?