Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kép!
Milyen esemény volt ez?
2014 04 05 Tiszaújváros
Még jó. Kíváncsi vagyok, mit fogunk nyerni vele.

Amúgy egy élmény volt a mai nap, másfél óra motorozás Brüsszelbe, másfél óra vissza, kettő közt 5 perc volt az ikszelgetés, azzal együtt, hogy váltottam pár szót a nagykövettel...
Utána kocsival irány Eindhoven, apósomékat elhoztam a reptérről - mindjárt vége a napnak és eddig még csak úton voltam szinte.
Persze már reggel:)
Voltam.
Remélem mindenki volt már tippmixet tölteni.
a termosztát alattit is kicseréltetem.. Az összes 6 darab , kettő kivételével persze mindegyik más méret.
Szia! így van..melegen nálam sem ereszt.. megvettem egy O gyűrű készletet kemény 300 HUF-ért. Vasárnap tank leszed, és az összes kicserél.
szia nekem is ezekkel vannak a gondok de én úgy vettem észre amikor bemelegszik a moci akkor nem szivárog csak ha hűl lefelé nekem is minimálisat én is nézem a keiegyenlitő tartályt ha lesz karbiszinkron meg szelep állítás akkor cserélni fogjuk mi is
sziasztok tegnap végre átvehettem az új rendszámomat illetve a forgalmit az okmányirodában így végre pont került a honosítási idegtépő folyamat végére ma le is csavartunk egy laza 100 km a géppel hiba nélkül
Sajnos önkéz.Az esküvőjén én voltam a tanú.Osztálytársak voltunk a szakközépben és régi motorosok.(Neki Simson nekem csak RIGA )Segítettük egymást de itt most valami csúnyán mellément.Gyanítom cherchez la femme.
Részvétem. Mi történt!?
Nagyon mélyen vagyok.Holnap temetjük a BARÁTOMAT.Nincs igazság.
T.kollégák ha valaki időszakosan(min hat hónap) kivonatná a bicajt költség kímélés miatt.NE TEGYE!Tavaly csináltam ezt másodjára(és utoljára)Tavaly csak bosszúból az iparűzési adó bírság miatt.Így vissza szedtem a geciktől a pénzt. De a biztosító gyorsasága miatt bukok két hétvégét ami ki van fizetve.
Autónál már használtam és nem volt belőle probléma.
A méretre megegyező, de kisebb űrtartalmú olajszűrőt is lehet használni?
Debrecenben nem árulják a 4ml-es fecskendős Ex120-at, rendelni tudtam volna de a postaköltség megduplázta volna az árát, ezért maradt a 9ml-es. A forgalmazó szerint ugyanaz van benne csak kisebb koncentráltságban, viszont mennyiségben a duplája, ezért egy kicsit drágább is, így még mindig gazdaságosabb mert nem a postára vagy a futárra költöttem.
Próbáld ki Lacikám!

Bár ha a Xado bevált, illetve most mit raktál bele!?
Motul + Xado Moto Ex 120!?
Bár semmi nem indokolja hogy váltsak...
Egyre többször hallom ezt a FUCHS-os dolgot, lehet teszek majd egy próbát, most cseréltem olajat alig van benne 600km, de lehet ha leketyeg az ideje kipróbálom.
Egy kis unikum azoknak akik olajcsere előtt állnak- és esetleg Fuchs Olaj mellett döntenek...

Silkolene.hu

Főoldal
Tudástár
Kereskedő partnerek
Kapcsolat
Silkolene olajválasztó

Olajbolt - katalógus és webáruház

+36 23 428 924
megrendeles@fuchs-oil.hu

Új XP motorolajtechnológia

FUCHS Lubricants UK a kiváló Silkolene termékek gyártója a FUCHS csoporton belül. A jelenlegi motorkerékpár olaj termékpalettája, a kiváló motorolajaival, az egész világon ismert. FUCHS Silkolene motorkerékpár olajok a versenykörülmények között is kiválóan teljesítenek. Az API osztályozási szabványok növekvő igényei, és a versenytársak felzárkózásai miatt, kezdték felülmúlni a jelenlegi olajainkat, így úgy döntöttünk, hogy tovább fejlesztjük a jelenlegi termékeink körét, felhasználva a legújabb adalék technológiák fejlesztéseit. Az elmúlt két és fél évben egy átfogó fejlesztési kampányt folytattunk, tesztelésekkel és összehasonlításokkal a jelenlegi neves prémium versenytárs olajokkal szemben.

Új termékeinket szigorúan teszteltük, azonos motorokkal és most már meggyőző bizonyítékok állnak rendelkezésünkre, amelyek mutatják a fejlesztések legjobb eredményeit. Most büszkén mutatunk be egy sor új XP technológiával készült terméket.

Alapozva, a már meglévő nagy teljesítményű FUCHS Silkolene PRO és ​​FUCHS Silkolene COMP termékekre, az új XP csúcstechnológia használatával, a legújabb innovatív kémiai formulával éri el a még kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást (még versenykörülmények között is), tökéletes motor és a sebességváltó védelmet, csökkentett olajfogyasztást és a még nagyobb teljesítményt.

XP Technológia csökkenti a motor kopását, és a súrlódást minden kritikusan terhelt felületen akár magas hőmérsékletek esetén, akár a hidegindítások alkalmával.

Előnyök:

bizonyított 11% üzemanyag megtakarítás
bizonyított 3%-al magasabb teljesítmény (Le/Nm)
bizonyított 18%-al alacsonyabb olajfogyasztás
bizonyítottan csökkentett motorkopás
JASO MA 2 elfogadás
Megnövelt API osztályok – API SN (PRO), API SL (COMP)

Ezáltal ha rendeltek, érdemes már a végződését is nézni az olajnak. Hátha, még jobb lesz mint a régi szuper..

Itt a régi Comp 4 Xp- sített változata
Úszóház és főfúvóka tisztítása, remélhetőleg "csak" ennyi a baj.
Továbbiakban használj Spurit, de most is rakhatsz bele.
Hogy micsoda ez a jelenség gőzöm sincs, olyan hibákról írtok néha, ami nekem 8,5 év alatt - 55 ezer km- en keresztül egyszer sem jöttek elő..