dehogy veszem rossz néven ezek építő hozzá szólások ezért van az oldal :) találtam egy másik képet ez is valami házi gyártású a barátod mennyiért csinálja azokat a kereteket nem tudod?
A gyári tudtommal 28- 32 ezer ft közt mozgott de elég régóta nem kapható, de legközelebb megkérdem az Ivanicsot, vagy Kawazsoltit- a Zéhez még lehet pl. lengővilla tengely takaró díszkupakot kapni.
Egy időben azt mondták az Er-5 bukó keretre hogy már nem rendelhető...
Értem, meg nem szeretném ha rossz néven vennéd a megjegyzést. Néha fel fel bukkan a neten bontva ilyen keret, vagy van akinél van elfekvőben. Anno Laca barátom csinált az enyém alapján jó kis másolatokat, de sajna mostanában már nem foglalkozik vele, max. ha lennének rá tuti megrendelők 3-4- en..
a semmitől jobb dupla saválló cső van benne vége lezárva egy saválló anyával a bilincs 33 as elég erősen fogja a vázat statikailag lehetséges hogy elfordul hisz ezeknek nem ez a pozíció a legmegfelelőbb..de masszívnak néz ki és nem akartam meg nem is tudom megvenni a gyári bukó kereteket amik ugye elég húzós árral bírnak
Igazad van tesóm!
Sajnos, még disznek sem a legszebb - bocsi terpák, de ezen nincs mit szepiteni...
Keress inkább egy gyári oldalsó bukokeretet!
Jobban jársz, sajnos tapasztalatból tudom...
Igazad volt korábban a karbi dugulással kapcsolatban! A szervízben kiderült hogy bizony a benzin összekeveredett a motorolajjal, ezért aztán az olaj kuka. Enyhén vagyok ideges mert most cseréltem le és finom Xado ment bele, szerintem max 50 km-t mentem vele. Azt hiszem a téli leállást legközelebb máshogy intézem!
Előre is nagyon köszönöm....
Remélem sokat tanulok belőle....
Ha megvan mind a kettő akkor jöhet....Érdeklődő tipus vagyok... :)
Bár nem hiszem hogy egyedül nekiállnék szerelni....
Januárban megvettem életem első nagy motorját.... :D
A választásom az 2004 er5-re esett...
Egyszerűen imádom....
Szeretném a műszaki részét is tanulmányozni, de egyszerűen nem találok leírást hozzá.... :(
Remélem tudtok benne segíteni....
Előre is köszönöm......
csak egy rövid gurulás volt és éppen lekapott a fotós ezzel foglalkozik motorosokat fényképez rákeresel erre az oldalra ami a kép alatt látsz és van jó pár kép feltöltve
Ezek az ő képei a keretről...
Laca ha jól emlékszem 14 ezer körül készítette el szinterezve minden szerelékkel együtt..
De erről Ivzo tudna nyilatkozni inkább!
Egy védőkeretre vevő lennék én is, mármint a másolatra.
Egy időben azt mondták az Er-5 bukó keretre hogy már nem rendelhető...
Hát sajnálom hogy igazam lett, de legalább időben észre vetted.
Xado ment bele megint!?
Sajnos, még disznek sem a legszebb - bocsi terpák, de ezen nincs mit szepiteni...
Keress inkább egy gyári oldalsó bukokeretet!
Jobban jársz, sajnos tapasztalatból tudom...
Igazad volt korábban a karbi dugulással kapcsolatban! A szervízben kiderült hogy bizony a benzin összekeveredett a motorolajjal, ezért aztán az olaj kuka. Enyhén vagyok ideges mert most cseréltem le és finom Xado ment bele, szerintem max 50 km-t mentem vele. Azt hiszem a téli leállást legközelebb máshogy intézem!
Nagyon köszönöm....
Sok hasznos infót tartalmaz.....
Előre is nagyon köszönöm....
Remélem sokat tanulok belőle....
Ha megvan mind a kettő akkor jöhet....Érdeklődő tipus vagyok... :)
Bár nem hiszem hogy egyedül nekiállnék szerelni....
Januárban megvettem életem első nagy motorját.... :D
A választásom az 2004 er5-re esett...
Egyszerűen imádom....
Szeretném a műszaki részét is tanulmányozni, de egyszerűen nem találok leírást hozzá.... :(
Remélem tudtok benne segíteni....
Előre is köszönöm......