Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mondom: jobb az olajzó bármilyen láncspray-nél. Hosszú távon sokkal olcsóbb, a láncnak jót tesz, mert folyamatosan keni, így az élettartama is erősen megnő, nem kell amiatt sem aggódni hogy pl. lemossa az eső, és Neked is jót tesz, mert nem nagyon kell vele foglalkozni. :) Mondhatni gondozásmentes. Én csak ajánlani tudom.
Vedd úgy hogy kérdeztem.
Sziasztok!

Láncsprébe találtam egy ilyet itthon. Régen használtam a CBF-hez, csak nem tetszett, hogy olyan fehér trutymós fehár lett a lánc, lehet sokat nyomattam rá? Használhatom, vagy vegyek újat?

http://image.arukereso.hu/full...

Egyértelmű, hogy az olajzó jobb... LEgalábbis szerintem biztosan. Csak azért nem említettem, mert nem ez volt a kérdés. :)
Szia!
Csörgess már meg röviden és visszahívlak.
huszasöt13negyven9negyven6
Köszi!
Jövő héten valamikor megyek Óbudára, a Móricon meg szinte naponta keresztül megyek. Ha nem oldódik meg szólj! Bár nekem nem gyári gyertyakulcsom van, csőkulcsból fabrikáltam egyet amivel odaférek a tank félrebillentése után.
köszönöm a segítséget új kellene!
Szia !
Nem, nem jól gondolod, csak angol nyelvu van hozzá de könnyű kiigazodni rajta..
Hát nem tudom, Peti barátom 636- on már megjárt a DiD vezermu lanccal . Valami gebasz volt vele, majd megkérdezem tőle mi de nagyon nem dicséri.
Persze ettől a DID még egy jó márka..
Bontott gyárit pl itt is találsz:
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Üdv mindenkinek ! érdeklődnék ,hogy gpz/ex 500 hoz hűtőtermosztátot hol tudnák venni ?
Szia Fisi!

Jól értem, hogy magyar nyelvű szerelési útmutatód van? Ha igen, akkor elküldenéd nekem is? gyuriszalay@gmail.com

Előre is köszönöm!
Napközben a héten a Bécsi úton vagyok, szerdán meg estig Újpesten. Ha valamelyik megfelel, akkor szólj.
Nem szabad nekem számolni Kb km/csöpp?Annyi talán kitelik a literből.
Nem számoltam utána percenkénti cseppel kitart tízezerig?Az kb. félmillió csepp ha 60-as átlag sebességet nézek.
Nem kell csak épp egy lancolajzo hibádzik hozzá!
Sziasztok!
Láncra Stihl Synth Plus. Percenként egy csepp. Nem kell várni, lehet menni azonnal. Egy liter 1300 Ft, kb 10000 km. Kell ennél jobb?
Beugrott! Olajszűrőt azt hiszem sampinyont szoktam venni.
Szia!

Én láncspray-ből a Valvoline-t használom,amikor először vettem ezt ajánlotta az eladó cunci a motoros boltba,szót fogadtam,megvettem,be is vált!
Fújás után 10 perc alatt megszárad,tartós és egyáltalán nem szóródik(tulajdonképpen ez nem is olaj,hanem zsír,ami az oldószer elpárolgása után megszilárdul).Mondjuk esős időben gyakrabban kell fújni,de úgy hallottam ez mindegyikre jellemző.
Vegyél gyárit, nem occo de jó!
Lancspre Motul Road plus Ptfe vagy MOL ..
Vitaindító. :)

Nekem a Fuchs Silkolene Chain Gel vált be legjobban. Egy hátránya van, nem lehet "lefújni és menni", meg kell várni míg rászárad a láncra. Úgy csináltam, hogy este befújtam, reggel mentem.

A másik, ami nekem nagyon tetszett még, a MOL-os, olcsó és jó, ritka kombináció. :)
Sziasztok:)

Ezer éve nem jártam itt
Az olaj témához. Én putoline láncspray-t használtam.. Hát nem ajánlom senkinek. Nektek véleményetek Motul vagy Castrol vagy valami mással. Amiről tényleg úgy gondoljátok, hogy bevált, kérlek írjátok meg.

Vezérműlánc: Honnan tudnék rendelni vezérműláncot a motorhoz? (Occót és jót ) Típusát nem tudjátok véletlenül?

Köszönöm,
ki$BoKKoN
Lehet,hogy tényleg pancsolt Castrollal volt dolgod.Az megmagyarázná a nagy eltérést az elvárhatótól.Nekem több olajcsere periódust szolgált az Actevo és nem volt semmi panaszom rá.Utolsó cserénél bepróbálkoztam a Fuxxal ha már annyit emlegették itt.Az is jó.Kb ugyanaz érzetre mint az Actevo volt.
Szia!

A Móriczon dolgozunk, a motor Óbudán van.