Hát ez egyén függő. Ha nem szenvedsz identitás zavarban, és nem akarsz, vársz el egy nakedtol, és egy kis plekotol csodát, akkor sokat. De ha azt várod, hogy ettől nem lesz szel, akkor csalódni fogsz. Nekem a 180 centimmel jó volt, de tudtam ha 150-es fölé megyek akkor nagy cug lesz. Hát ennyi...
Hülyén néz ki az ER 5- ön a nagy pleko. Nem birsz a kicsi pleko mögé bebujni. Ezek az értékek egyenesen ülve szinte, és ezekre a sebességre ertendok...
ez nem tul kicsi? szerintem ebbe a kis plexi mögé jobban begörnyed az ember a szel elől mint egy magasabbnál nem?
mi a tapasztalatod? igazából En magas vagyok szerintem egy magasított jobb lenne nekem, mert a szel elleni vedelem a legfontosabb egy túrázónál.
Nekem ilyen volt az Er 5- ön, szerintem nem egy rossz darab, nekem bevált kb. 140ig volt mérhető hatása, bár 150- el is elcsalinkáztam vele, persze nem több 100 km-én keresztül...
Azt nem tudom hogy milyen minőségű, vagy hogy van e értelme ilyen méretben, de szerintem ennél olcsóbban csak használt van. http://www.darazsgarazs.hu/ter...
Ja és nem itt dolgozom, még mielőtt valaki elindulna ezen a vonalon.
Én el se tettem a vasat télire. Tegnap is sikerült gurulnom két haverral 140 km-t, gyönyörű idő volt. Ez a tél igazán kegyes volt hozzánk idáig, most már jöhet a tavasz.
Szia!
A Motamot állította még 2008-ban.
Megtetszett nekik a barátaink ötlete, mivel ott pár lépésre van egy emlékmű egy jóbarátnak. Őt hívták Kék-nek.
Ezért van Kéktúra minden évben.
Nagyon szép kezdeményezés, sajnos túl sok személyes kötődéssel. Saját motorral még nem voltam, valszeg a könnyeimtől amúgy sem látnék semmit...
Kawasaki ER5 komplett oldal és topkonzol eladó. Az oldalkonzolok Monokey platnival vannak ellátva, tehát arra márcsak doboz kell! A topkonzolra meg rakhatsz Monolockot vagy Monokey-t, ahogy tetszik. A motoros képek illusztrációk, nem az én gépemen voltak, de ugyanígy néz ki. A konzol teljes egész, csak fel kell rakni.
mi a tapasztalatod? igazából En magas vagyok szerintem egy magasított jobb lenne nekem, mert a szel elleni vedelem a legfontosabb egy túrázónál.
Ja és nem itt dolgozom, még mielőtt valaki elindulna ezen a vonalon.
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
A Motamot állította még 2008-ban.
Megtetszett nekik a barátaink ötlete, mivel ott pár lépésre van egy emlékmű egy jóbarátnak. Őt hívták Kék-nek.
Ezért van Kéktúra minden évben.
Nagyon szép kezdeményezés, sajnos túl sok személyes kötődéssel. Saját motorral még nem voltam, valszeg a könnyeimtől amúgy sem látnék semmit...
Hát ezért kell vigyáznia mindenkinek magára!
Így is túl sok ott a szalag. :(
Azt hiszem, ez a hirdetés érdekelni fog téged!?!
Bontásra váró Er5- kék!