Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eryk- akkor jól haluztam? 140/ 80 kell neked a csirkeszárnyra hátra?
Megéri azt a 140- es erőltetni?
Elnézve a 140/80 gumikat eolég drágák. meg nem is sok a választék.
Szerintem jól járnál te azzal a 130- al is!
A sötét oldalon nagyobb élet van.De egy része rosszabb mint ha meg se szólalna.Ezt a stílust érdemes lenne hanyagolni,
Na de Róbert!

A vita nem arról ment kinek mi a jobb, csak a sok sületlenségre reagáltam amiket leírtak!
Hát nem is tudom..
A B-king szerintem sose volt szép, mint ahogy a Cb 500 se egy formatervezési műremek, de legyenek szépek!

Er- 5 a legszebb!
Persze kékben!
Meg ami Kawasaki- persze!
Ez is a sötét oldalról való, csak kicsit nagyobb mint a GS. a másik szépség meg az sajátom.
A fejidom megtetszett.A motort nem ismerem.(Fal mellettit)
Drága Barátaink, szívből kívánunk Nektek Boldog új évet és minden jót
Kisöccá, Zongorista és Zarándok
segglyuk?!
na de Róbert
Hát nem gyönyörűek?
Az ember színe fehér.A motoré fekete.Ez nem rasszizmus.
Míg Dypshit barátunkkal nem szőtted szorosra a kapcsolatot GS-ékkel addig nem is tudtunk egymásról.Dy nagyjából leállt.De Te nem.
Nem bántásnak szántam.De miért fontos neked,hogy más mit gondol a motorodról?Az csak egy vélemény.És a vélemény olyan mint a segglyuk.Mindenkinek van és(normális esetben) senki se kíváncsi a másikéra.
Ezt nem volt szabad kihagyni.
Nem baj!

Tegnap úgyis gazdagodtunk egy újabb Er- 5 fannal, meghoztuk havernek a ronda fekete Er- 5 -ét!
Nem értem azokat az embereket, akik fekete motort vesznek!
BUÉK! Nektek is Kawások!
Ezt nem elírtad tesókám?
Benéztem a sötét oldalra.Lehet sőt biztos,hogy áramtermelő vagy.(Feszültség forrása)Míg nem akadtál bele a GS fanokba itt por volt és béke.Ne akard megtéríteni őket!A GS 5 pont olyan konzervatív vas mint az ER-5.Csak szebb és nyomatékosabb.
BUÉK
A Cb 500- as tualj leírása se rossz! Idézem:

"A netes vélemények átnyálazása után a Suzuki GS500, Kawasaki ER-5, Honda CB500 triumvirátus akadt fent a szűrőmön. Közülük korábban csak a GS-sel volt dolgom, még anno a jogsi megszerzésekor. Az autós iskolában rendszeresített leharcolt GS mosolyfaktorán sokat dobott a hörgő-durrogó sportdob (amit más esetekben egyébként nem szoktam támogatni) ám a szerelők lebeszéltek a használt Suzuki vásárlásról a gyenge minőségű alkatrészek és a könnyen kinyírható léghűtéses blokk miatt. Így hiába lehetett sokkal újabb GS-eket kapni a rendelkezésemre álló összegből, a vízhűtéses gépek felé fordultam.

Az akkor aktuális ER-5 kínálat sajnos nem ütötte meg az ingerküszöbömet, szebb napokat is látott horpadt gépeket kínáltak csak az általam megengedhető ártartományban. Végül sikerült rátalálnom egy viszonylag szép állapotú, utolsó évjáratos (2003) CB500-ra aminek hölgy tulajdonosa akár nagyobb árengedményre is hajlandó volt a gyors eladás reményében. Mint kiderült az új motorja már a garázsában állt így hamar meg akart válni a Hondától. Mivel a tulajok állításai és a Motorrevű 200.000 km-es (!) tartóstesztje "elpusztíthatatlannak" állították be a modellt így azonnal fel is kerekedtem megnézni a motort."

Boldog Új Évet!
Boldog új évet mindenkinek!(és ajánlom olvasásra a totalbiken a hosszútávú kapcsolat értékelést,különösen a gs részt )
BÚÉK mindenkinek!
Boldog Újévet Barátaim.
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Halóóó ivzo!

Zolikém, mikor baktatol bé Kalocsára a gyüvő évben?
Elhiszem hogy nem világít úgy a lámpád de Kalira be tudsz jönni nappal is! Még nem is láttad a Zé-t!
Sziasztok!
Erdélyben ha valakit érdekel, Szászrégen mellet szállásban tudok segíteni, vagy esetleg pár napos túrában is benne vagyok. Nagyon szép környék, elég jó utak, nagyon barátságod emberek.