Eryk- akkor jól haluztam? 140/ 80 kell neked a csirkeszárnyra hátra?
Megéri azt a 140- es erőltetni?
Elnézve a 140/80 gumikat eolég drágák. meg nem is sok a választék.
Szerintem jól járnál te azzal a 130- al is!
Míg Dypshit barátunkkal nem szőtted szorosra a kapcsolatot GS-ékkel addig nem is tudtunk egymásról.Dy nagyjából leállt.De Te nem.
Nem bántásnak szántam.De miért fontos neked,hogy más mit gondol a motorodról?Az csak egy vélemény.És a vélemény olyan mint a segglyuk.Mindenkinek van és(normális esetben) senki se kíváncsi a másikéra.
Tegnap úgyis gazdagodtunk egy újabb Er- 5 fannal, meghoztuk havernek a ronda fekete Er- 5 -ét!
Nem értem azokat az embereket, akik fekete motort vesznek!
Benéztem a sötét oldalra.Lehet sőt biztos,hogy áramtermelő vagy.(Feszültség forrása)Míg nem akadtál bele a GS fanokba itt por volt és béke.Ne akard megtéríteni őket!A GS 5 pont olyan konzervatív vas mint az ER-5.Csak szebb és nyomatékosabb.
BUÉK
"A netes vélemények átnyálazása után a Suzuki GS500, Kawasaki ER-5, Honda CB500 triumvirátus akadt fent a szűrőmön. Közülük korábban csak a GS-sel volt dolgom, még anno a jogsi megszerzésekor. Az autós iskolában rendszeresített leharcolt GS mosolyfaktorán sokat dobott a hörgő-durrogó sportdob (amit más esetekben egyébként nem szoktam támogatni) ám a szerelők lebeszéltek a használt Suzuki vásárlásról a gyenge minőségű alkatrészek és a könnyen kinyírható léghűtéses blokk miatt. Így hiába lehetett sokkal újabb GS-eket kapni a rendelkezésemre álló összegből, a vízhűtéses gépek felé fordultam.
Az akkor aktuális ER-5 kínálat sajnos nem ütötte meg az ingerküszöbömet, szebb napokat is látott horpadt gépeket kínáltak csak az általam megengedhető ártartományban. Végül sikerült rátalálnom egy viszonylag szép állapotú, utolsó évjáratos (2003) CB500-ra aminek hölgy tulajdonosa akár nagyobb árengedményre is hajlandó volt a gyors eladás reményében. Mint kiderült az új motorja már a garázsában állt így hamar meg akart válni a Hondától. Mivel a tulajok állításai és a Motorrevű 200.000 km-es (!) tartóstesztje "elpusztíthatatlannak" állították be a modellt így azonnal fel is kerekedtem megnézni a motort."
Zolikém, mikor baktatol bé Kalocsára a gyüvő évben?
Elhiszem hogy nem világít úgy a lámpád de Kalira be tudsz jönni nappal is! Még nem is láttad a Zé-t!
Sziasztok!
Erdélyben ha valakit érdekel, Szászrégen mellet szállásban tudok segíteni, vagy esetleg pár napos túrában is benne vagyok. Nagyon szép környék, elég jó utak, nagyon barátságod emberek.
Megéri azt a 140- es erőltetni?
Elnézve a 140/80 gumikat eolég drágák. meg nem is sok a választék.
Szerintem jól járnál te azzal a 130- al is!