A németek alapvetően elhibázták az egész tank koncepciót.
A sok lúd disznót győz elv a nyerő.
OK hogy mind műszaki remek volt.
De könyörgöm utász alkulat erősíti a hidakat amerre egy tigris megy mert beszakad.És 4-5e db készült belőle.
Fele benzinhiány miatt ki se jut a frontvonalra a másik 40%-át meg a légierő vadássza le.
Jó a maradék 10% a szart is belefagyasztja az ellenfélbe.
De kkoris.A PZ4 kategótia hosszűcsüvű 75 milis löveggel szerintem nyerőbb lett volna csak azt se erre tervezték.
Max csak toldozták-foldozták hogy legyen valami közepes cuccuk ami felveheti a versenyt a T34-M4 elsöprő mennyiségi fölényével.
Kuszknál a sár nem volt ott.Helyette sok csoda amit az ellenfél fel bírt sorakoztatni.Győzhettünk volna csak a főnök megijedt a borzalmas vesztegelőtől és visszaparancsolta a katonáinkat.(Magyarok is voltak ott)
Törött rugók,túlhevülő motorok,és az átlapolás miatt a sár egyszerűen belefagyott a görgők közé éjszaka.
Nem arra a terepre lett tervezve igen gyorsan és az erőátvitel is egy jóval könnyebb tipusra lett kitalálva.
Túllépték a páncélzat vastagságával a terveket.
A T-34 ről egyszerűen csak a döntött páncéltest ötletét vették át.
Meg van még. Sőt reményeim szerint már örökre az enyém is marad. Egy fúrás és dugózás után elindítottam, de sajnos nem volt időm a beállításával foglalkoznom. Ráadásul szerintem át is kellene fúvókázni, de egyedül nekem azt hiszem az már nem menne. Korábban kaptam itt ígéretet RC 51-től, hogy virtuálisan segít, de még nem került rá sor. Talán majd jövőre.
Nem sorozatos:átlapolt.Európában,.Afrikában,Ukrajnában még bevált.
Nyilván másképp csináltad volna.Én mentem volna Moszkváig.És akkor talán vége lett voöna.
Sajna azt a királyságot kissé agyon baszta a sorozatos futómű, és áttétel, meg sebváltó problem, a magas fogyiról, meg a gyatra terepjáró képességekről nem beszélve- de egyet értek, én is szeressem a Tigereket!
"Die fahne hoch!"
A Panthert elfogott T34 alapján tervezték.És nagyon jó lehetett volna.
A Tiger a szívem csücske.A tankok királya volt.Az Abrams (M1A1)csak próbálkozik.Ott van a T-90.Utálom a ruszkikat.De győzzön a jobb!
Természetesen lehet név és kép nélkül is kuturáltan írogatni, sőt lehet ellenkezni is mások véleményével. De mindezt szerintem inteligens módon, érvekkel alátámasztva kellene tenni. De jó néhány élőlény (nem ember) ezt figyelmen kívül hagyja, sőt, a másikat mocskolva emberi mivoltában is megsérti. És sajnos ha nagy nehezen kib@sszák innen, másnap más néven ott fojtatja ahol előtte abba hagyta. Ez az internet átka, kivédhetetlen problémák.
Értelek. Ez is egyén függő.
Ezen az oldalon (is) rengeteg névtelenségbe burkolódzó kib@szott okos, vicces ember van. Itt nálatok is szokott szerepelni egy-kettő ebből a fajtából. Én alapvetően egy nyugodt, toleráns embernek gondolom magam, de néha komolyan bele tudnék mászni a pofájukba ha előttem állnának. Én személy szerint igyekszek nem megbántani senkit, tiszteletben tartani mások véleményét, ezért is vállaltam az arcom az adatlapomon. Szerencsére még senki nem keresett rossz szándékkal és remélem ez így is marad. Egyébiránt meg aki abban leli örömét hogy másokat bosszant és kötözködik, hát ennél nagyobb öröme sose legyen az életben.
Barátom.Az adatlapon töröltem mindent.Nem tolerálom a felesleges kontaktot.Nem hajtok semmire.Hála istenemnek megvan mindenem.Persze birtokolok egy igazi MOTORT de az Aug 20-án volt utoljára keréken.Nem hiszem,hogy bármely motorgyártó tud nekem ajánlani más lehetőség.Smile-
Személy szerint őrzöm és tisztelem katonáink emlékét.
Die Fahne ................
A sok lúd disznót győz elv a nyerő.
OK hogy mind műszaki remek volt.
De könyörgöm utász alkulat erősíti a hidakat amerre egy tigris megy mert beszakad.És 4-5e db készült belőle.
Fele benzinhiány miatt ki se jut a frontvonalra a másik 40%-át meg a légierő vadássza le.
Jó a maradék 10% a szart is belefagyasztja az ellenfélbe.
De kkoris.A PZ4 kategótia hosszűcsüvű 75 milis löveggel szerintem nyerőbb lett volna csak azt se erre tervezték.
Max csak toldozták-foldozták hogy legyen valami közepes cuccuk ami felveheti a versenyt a T34-M4 elsöprő mennyiségi fölényével.
Ezen már nem 30kilo plusz van!
ÉS USA M4 KB 15 variációja megvolt.
Abba kellemesen beástam magam anno.
Nem arra a terepre lett tervezve igen gyorsan és az erőátvitel is egy jóval könnyebb tipusra lett kitalálva.
Túllépték a páncélzat vastagságával a terveket.
A T-34 ről egyszerűen csak a döntött páncéltest ötletét vették át.
Nyilván másképp csináltad volna.Én mentem volna Moszkváig.És akkor talán vége lett voöna.
Ha már elcsíptem a képek közt...
"Die fahne hoch!"
A Tiger a szívem csücske.A tankok királya volt.Az Abrams (M1A1)csak próbálkozik.Ott van a T-90.Utálom a ruszkikat.De győzzön a jobb!
Parabellum még egyszer elmondom, ez a Párduc:
http://upload.wikimedia.org/wi...
Ezen az oldalon (is) rengeteg névtelenségbe burkolódzó kib@szott okos, vicces ember van. Itt nálatok is szokott szerepelni egy-kettő ebből a fajtából. Én alapvetően egy nyugodt, toleráns embernek gondolom magam, de néha komolyan bele tudnék mászni a pofájukba ha előttem állnának. Én személy szerint igyekszek nem megbántani senkit, tiszteletben tartani mások véleményét, ezért is vállaltam az arcom az adatlapomon. Szerencsére még senki nem keresett rossz szándékkal és remélem ez így is marad. Egyébiránt meg aki abban leli örömét hogy másokat bosszant és kötözködik, hát ennél nagyobb öröme sose legyen az életben.