Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami jó az Er5-re,az pl. a michelin Street Road radial, egy pár olyan 39-40e Ft.
Szerintem jó.
Két parert ez jó á. ?
Most kettot látta. 136 fontért avon és Continental márkában is
A kettő annyi?
Mennyiért mennek otthon a jobb minőségű gumik er 5 re? Én 100-130 fontért láttam jó markajuakat kb. 30-40 ezer forint.
Igen, 1 deci volt a különbség és mivel csapatban mentünk, szerintem nagyjából egyformán húzhattuk a gázt.
Igen, ezzel érték el a kisebb fogyit, amit a tapasztalataim nem nagyon támasztottak alá, ergo Zimi első szériás Er-5- e is egy decivel evett többet egy közös túrán, mondjuk lehet hogy ő nem úgy ment mint én, hanem kissé lazábban, de összességében nagyon keveset esznek a régi szériák is!
No -ma bedobták a németből küldött idei Louis katalógust- úgyhogy egyből 3 féle plekot is tudok ajánlani neked belőle!

A jól ismert Mini Puig szélvédő

Ez kisebb, de talán(?) designosabb..

És egy közepesnek tűnő- de a minitől szerintem nagyobb túra plexi

És kontrának egy Givi, ez meg elég nagy, talán valami hasonló volt Norbertonak anno az Er- en?!
Remélem, ezekből már tudsz válogatni?
Olyasmi rémlik, hogy a modellfrissítés során változtattak a gyújtáson...
Igen úgy hallottam a 2001 utaniaknak jobb a fogyasztásuk de miért is?
Nekem pl. 4,2 jött ki egy személlyel, főleg városi utakon, rövid távokon a 97-es ER-rel ami még többet is fogyaszt, mint az újabbak. De tudod ez attól függ hogyan motorozol. Tudtam volna lejjebb menni... de feljebb is! :)
Akörül kellene fogyasztania.Legfeljebb 5 ha olyanok a viszonyok.A szélsőségekkel nem érdemes foglalkozni.
Értem. Köszönöm a tanácsot. Különben amíg nem jöttek be a hideg idők, gondolok a napi legmagasabb 5 fokos hőmérsékletre, addig nem volt semmi baj.
4 literes fogyasztasnak mar En is orulnek.
Vidd el egy jó szerelőhöz-ha nem boldogulsz vele. Itt az a baj a táv- tanácsadással, hogy nem látja, nem hallja az ember a gépet. Annyi féle oka lehet egy rendellenes működésnek...
A 3.3 az hülyeség, legkevesebbnek a 3.7- 3.8 a megfelelő. A 7 litet haverom mérte amint írtam is 2 személy nyélgáz, horvát felé autópályán 2 személlyel- full csomaggal.
Nekem a nagy átlag 4.3- 4.9 közt mozgott, a legtöbb pedig 5.2 liter volt.
Én is kerültem ma egyet. Idén már harmadszor. De ha el akarok vele indulni, akkor le akar fulladni. Ha meg nagyobb gázt adok neki, akkor képes durranni is egyet. Mint egy ágyú!
Kezdek aggódni...
Kíváncsi lennek milyen fogyasztást tudtok/tudtatok kihozni az ER-5osbol. Eddig olvastam minden felet 3.3 litertől kezdve megpakolva autópályán 2 személlyel történő 7 literes fogyasztásig is.
Szóval a tapasztalatitokra vagyok kíváncsi.
Gratula.Jól tetted,hogy gurultál egyet ebben az enyhe időben.
Sziasztok ! Érdeklődök ,hogy esetleg valakinek van -e törött kilóméter órája ? Igazából a belső része kellene a napi számláló része a nullázó gombbal . Üdv! Jani
A mai gurulás.(Pilisszántó)
Nem mentem még hárli vagy intrudi szerű csopperrel de azokon aztán lehet szélvédelem.Akkora plekó van rajtuk mint egy hálószoba szekrény.Milyen lehet velük negyven fokban krúzolni?
az biztos de szerintem a szel elleni vedelem a legfontosabb hiszen az huti le legjobban a tested. lehet eloszor egy kis plexivel kezdek ha bevallik akkor maradok annal. 150 fole ugy sem sokszor megyek
Neked is igazad van tesóm, de a kis pleko szerintem épp még a fájdalom küszöbön belül van szerintem...

Juventusgy!

Minden motoron fagyoskodni fogsz, hisz azért motor.
Ezzel max a szelet tereled el kissé!