Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több szódával tesóm!
Ez egy KönigsTiger!
A Párduc az ilyen:
Tudtam hogy elolvasod,azért hívtam fel a figyelmedet
Ez egy Panther,Ebből a készletből Kőnig Tiger a legjobb.Nekem a PZ-6 a kedvencem.A világ legjobb panzere. De a T34-ből több volt.És az is versenyben van a legjobb címéért.Végül a ruszkik lenyomtak bennünket.Az elején élőerővel a végén még (sajnos)technikával is.
Bírom a csíra yenkiket mikor vetítik,hogy megnyerték.Ha nincs a ruszki szurony mi győzünk.(Magamra gondoltam)
BUÉK minden motrosnak! , főleg a kawásoknak!
Én nagyon szeretem a motorokat, de van néhány ami nem igazán tetszik. De ez nem mérvadó, mert ha nem lenne rájuk igény akkor már nem is gyártanák.
Hát igen GTR 1400
Parabellumnál ez titkos de én megmutatom!
Szegény ivzot -e miatt elviszi a mentőő!
Milyen motort hajtasz? Nem látom az adatlapon.
Nem jönnek be nekem se.Az én kedvencem más ligából való.De mivel ez nem túl fontos ezért marad Rosinante.Autót azóta a negyedeiket nyüstölöm és mind szűzen került hozzám.
Ha eladó lenne Rosinante nem is kérnék érte ennyit.Pedig ez MOTOR úgy an block.Tiszta és értelmes előélettel .Valsz ha megveszem a nagyot akkor is inkább megtartom ezt is.
Az nem vitás hogy mind a három gép egy kategóriába tartozik. Még az lenne szép ha a Yamaha is gyártott volna ide egy vasat. Akkor milyen kavarodás meg tanácstalanság lenne. Ez a választás szabadsága. Mindenki az egyéniségének, ízlésének, no meg a pénztárcájának megfelelőt választhatja. Persze az nem bűn ha valaki elfogult a sajátjával szemben, hiszen azt jobban ismeri mint a többit. Én se próbáltam még egyiket se a Hondán kívül, de jelen helyzetben nem bánom a választásom. Ha annak idején egy Er-t mutattak volna, lehet azt hajtanék azóta is. De hogy kicsit puncsoljak is, pl. az Er 6n régi nagy kedvencem, vagy ilyen a Z sorozat is. De pl. a Versys nekem egyáltalán nem jön be. Szóval ha választani kellene, biztos nagy dillemában lennék.
Drága volt- 570 ..

Komolyan már mondtam Bitunak poénból- hogy ezek után azonnal utaljon még 100 ezret a számlámra, ezt tudom nem vitte volna el ilyen olcsón!
Ez de ronda!

Meg mintha vizes is lenne!
Eladásra készült a kép?
Mennyiért?
Ami gyönyörű az ez! Boldog Új Évet!
De milyen igazuk!
Épp most tudatoslut bennem, mikor Er-5 után szaladgáltunk, hogy ha egy mód van rá, szegény ember csak új motort vegyen!
Amennyi szarrá krehált elhanyagolt ütött, kopott, jónak hirdetett- aztán rakat szar motorokat árulnak, az megdöbbentő!
Jelelegi Er-5 hirdetésekből se nagyon találnék olyan motort amit meg vennék bizalommal, amit tegnap elhoztunk az is először neccesnek tűnt, remélhetőleg azonban, jó lesz. De aon is látszanak a taka nyomok...
CB500-GS5_ER5. Ugyanaz a kategória.Mindenki vegye amelyik bejön neki!Én még a motort sem láttam élőben amikor befizettem rá.Csak egy pici fényképet katalógusban.Nem is ezt akartam hanem egy használt Kawát.Csak azt mondták vegyek újat mert annak van egy olyanja (mint a nőknek),hogy csak az elsőnek adják magukat őszintén.
Igazuk lehetett.
Igazából, sokszor ezért is elcseszettek az összehasonlító tesztek, mert a Cb 500- at inkább a GPZ 500- al kellene összehasonlítani, az áll közelebb teljesítményben meg futóműben stb hozzá.
Na de mindegy.
Haveromnak sokáig volt Cb- je, felnőttebbnek nem látszott az sem, de menni szépen ment ez tény!
A 140/70-est néztem, 21 felett van kicsivel. De ha beindul majd az élet jövőre, még tájékozódok átmérő tekintetében. Tegnap voltam kettő gumisnál, de senki nem tudott segíteni.
Szerintem a megjelenésük idején a Z-k is elég megosztók voltak. Az újak is hasonló formát követnek. Aztán hogy ez kinek tetszik kinek nem, ízlés kérdése. A Cb 500 (és nem azért mert nekem is az van) szerintem nem olyan rossz kinézetű. A GS mellett legalább motornak néz ki (nem bántás a Suzukira nézve). A Er meg kimondottan hasonló kinézetű, de szerintem a Cb mutatja magát a "nagyobbnak" komolyabbnak. No de nem akarok vitát generálni, főleg nem "idegenben".
Nem hinném, hogy a robotfej lámpa jól mutatna egy klasszikus ívelt vonalvezetésű motoron. Ár? Nem tudom, kérdezz utána a márkakereskedésben, de inkább bontóban.
Erre szólt a véleményről mesélt hsz-em.
Mondtam:fejidom.A motort nem ismerem.Az idomot bevállalnám Rosinantéra.Legényesebben nézne ki tőle.Meg amúgy szarrá ment már a foncsorom.Mibe fájhat egy ilyen?