De műanyag- mondjuk azt nem tudom lehet e krómozni de csak csak szétszedve em tűnik fóliázottnak, mert a belseje is amolyan kicsapódott krómot meg rézszerű ködös izét tartalmaz- látható. Műanyagot nem lehet krómozni?
Ez igaz, valamiféle folyadékos eljárás is van amibe bele kell mártani... videón láttam még régebben de nem jártam utána. Egyik márkatársamnak szintén az óra burkolata lett karcos egy felborulás miatt, ő is említett valamit, majd rákérdezek.
Kromfoliat szinte az össze. Anyagra lehet tenni de ilyen 3ds dolgokat nehéz bevonni velük vagyis tuti nehezebb mint pl egy kocsi sarvedojet. Tudom mert foliaztam egy ideig.
Én még m,indig azt mondom hogy le kell krómoztatni, tuti nem egy very well festék ára de hogy az olyan lesz mint a gáyri az tuti
Meg attól már csak olcsóbb..
Így a fotó alapján nem rossz, általában a Very Well-ek jók, bár ezt még nem próbáltam. A sima dekor krómokkal az a baj hogy nem igazán tartósak és lakkozni se lehet. Erre mit írtak a dobozon lévő tájékoztatón, lehet lakkozni?
végleges: eladóvá válik a motorom, külföldire csere miatt!
(még hirdetés nincs róla, mert 3 nap múlva tudok csak képeket csinálni)
2004es, magyar papírok, fekete gyári festés, vizsga 2014 szeptember, bukócsővel, gyári állapot. csak komoly érdeklődőnek, másik mindenképp lesz, úgyhogy nem életbevágó az eladása!
megtekinthető komárom-esztergom megye, esetleg környéke, előre egyeztetett időpontban! ár 470.000 Ft
vargacsabi88@gmail.com
amennyire csak tudtam a krom réteget lekapartam rólla, ma le is fujtam száradás után csinálok rólla egy két képet de ha jól láttam mégegy réteg el kell majd :S
Amerikai autók stb...
Meg attól már csak olcsóbb..
Er- 5 - öt nehéz kinőni! Egy nagyon szuper motor!
(még hirdetés nincs róla, mert 3 nap múlva tudok csak képeket csinálni)
2004es, magyar papírok, fekete gyári festés, vizsga 2014 szeptember, bukócsővel, gyári állapot. csak komoly érdeklődőnek, másik mindenképp lesz, úgyhogy nem életbevágó az eladása!
megtekinthető komárom-esztergom megye, esetleg környéke, előre egyeztetett időpontban! ár 470.000 Ft
vargacsabi88@gmail.com
meg egy kép a sprayről :) ha valakit érdekel ez a megoldás.
de félő hogy a másik épp krómréteget is le kell majd ugyan igy fujnom mert nem lesz megegyező a kettő, vagyis eléggé el fog térni. :S