Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de krumli
Szerintem ebben én nyerek.85-ben hetekig olyan "hálószobában"volt a körletünk hol több mint hétszázan próbáltunk aludni.Békeidőben ez egy sportcsarnok volt B.pesten. Az a horkolás,lárma,tömeg meg oroszlánszag örök emlék marad.
Éppen kérdezni akartam,hogy B terv esetére van e valami campingolási lehetőség négykézlábnyi hatósugáron belül.Mert ha túlnépesedünk akkor improvizálni kell valamit.
Velem nem sok baj lesz, mert ha sikerül eljutnom akkor kint simán el leszek a sátramba... voltam katona ahol 50-en aludtunk egy szobában.
Ez egy legénységi épület volt a pusztán ideiglenesen össze eszkábálva, kihelyezett rádiólokációs csoport vagy minek hívták...
Az olyan maradandó élmény volt hogy azóta magam szeretek aludni...
Majd lesz valahogy, sok jó ember kis hely is elfér...
Reménykedjünk, hogy jó idő lesz, mert akkor egy hálózsákban a tűz körül is lehet majd szunyálni.
Odabent van egy nagy nappali, annak padlóján ment az orgia.
Odafent 3 szobácska, ágyakkal. 6-8 fő odafent elfér, lent duplája, meg kint az a 2-3 sátor. De még a ház előtt is fel lehet verni, ha bent nem lesz hely.
Most látom ott lenn a padlón a zacsiba az nem krumpli ugye?
mer az megint csak enyhe célzás lenne...
Ez könnyű feladvány hiszen rá van írva: FOPPAPEDRETTI
érdekes egy fura ződ színe van...
Ráadásul olyanokat is akikkel még nem is találkozott személyesen...
Végülis te vagy a házigazda ha jól sejtem, majd legfeljebb szelektálod a bandát...
éppen készülünk a szomszéd házat is kivenni...
Természetesen.
Ne izélgessél Zimmeddli- tudod hogy úgy is mire oda kerülünk mindig 3- mal 4- el kell osztani a létszámot- de ha meg mindenki eljön majd megoldjuk- alszunk a tetőn tényleg!
Jah- akkor a Kawa is megvan?
Azt hiszem, elég sokan.
Hiszen Fisi minden nap meghív két embert: boldogot, meg a boldogtalant.
Igen olvastam, bocs, hogy nem válaszoltam még.
Rajta vagyok a témán.
Bár szerintem úgyis csak halk, szolid beszélgetés lesz a tűz körül.
Na jó akkor kvittek vagyunk!
Komolyra fordítva a szót. Már elég régen meg van. Kosárban, siralmas állapotban került hozzám, adósság fejében. Azután amikor volt egy kis pénzem, csinálgattam. Le lett festve, vizsgáztatva és használtam is de a motorja elég gatya volt. Két éve meg lett fúrva, de összerakva csak most télen lett. Elindult, de a karburátorokat még be kell állítani. Ha kész lesz szeretném levizsgáztatni újra és néha meggurítani. A Honda az "csak úgy" jött, már hét éve meg van. Nagyon jó kis gép ez is. Már-már beteges ez a motor mánia nálam, most éppen hét motor van itthon, igaz ebből "csak" négy a saját, de a feleségem már feladta a harcot. Én azon a véleményen vagyok, hogy mindegy milyen felirat van a tankon, mind jó és mind szép. Mikor kerülök egyet az 57-es NSU-val vagy a 60-as kis Puch-al pont úgy megbámulják őket mind egy bármilyen új gépet.
Nem baj- öreg lábosban fő meg jól a kolbász!
ááá, öreg vagyok én már Fisi
Erre azért ne vegyél mérget!
jajj, de jó, legalább jól kialszom magam
Szivinnyóm én idén veled alszom!
Eryk!
Hogy történt ez a malőr- hogy a minőségi VASat lecserélted egy Hondára?

HA már a provokálásnál tartottunk?
Zongorista többet nem akar Lütyővel egy ágyban feküdni, az alvás szót le sem merem írni
ez király babakocsi
leendő seggrészegek fekhelye
Na millen járgányt találtam már!

Soem lehet elég korán kezdeni!

Aki bebaszik az ebben lesz tologatva- illetve zongorista ebben lesz ringatva, ha nem tud Lütyő horkolásától aludni!
Akkor ez az összejövetel keresztelő is lesz egyben. Csak óvatosan a keresztvízzel, nehogy megártson!
Zongorista azóta is emlegeti az a "görbe" éjszakát Lütyővel
az uram semmit sem aludt, míg a mi Lütyőnk édesdeden tentizett, egyem meg a kis szívét
Zimi, írtam mélt a cégesre, olvastad?