A gyertya hiba miatt juthatott vissza üzemanyag a levegő szűröbe de az oljba szerintem nem. Most tényleg keveredett benzin az olajodba vagy csak úgy tünt?
Engem még ez a kérdés foglalkoztatna.
Üdv
megoldódott valószínü haza fele gyertya miatt kihagyott egy henger ...és benzint nyelt illetve a benzin csap volt még gázos... azóta hogy lecseréltünk mindent tökéletes.. bár lassan vezérműlánc esedékes lesz..
Időpont: 2013. május 17. péntek délutántól május 19. vasárnapig.
Helyszín: egy kis nyaraló a Cinke utca 2. szám alatt.
Ez egy zsákutca az üdülőövezet elején, a strandra vezető útról jobbkéz felé.
A ház emeletes, a földszinten nappali, konyha, fürdőszoba van. Az emeleten kis hálószobák.
Sátrat lehet hozni tartalékba (Én viszek egyet), de matracon a házban is el lehet aludni, ha nem jut ágy.
A szobákat javaslom engedjük át a párral érkezőknek, illetve a hölgyeknek.
Szendvicset lehet hozni, de a közös kajára helyben vásárolunk be és összedobjuk az árát.
Most megyej viszza szőlőt metszeni. Uff, beszéltem!
Nem vagyok motor szerelő és nem akarlak elkeseríteni sem DE ha az olajba benzin került, a levegő szürőd tocsog a benzinbe akkor valami komolyabb gond van amit egy olajszűrő, olaj, gyertya csere nem old meg.
Az elmondottak alapján én valami tömítés, szimering hibára gondolnék... (mert azokat az idő vas foga el szokta rágni idővel) Nem lehet katasztrofális de jobban szét kell szedni a gépet a hiba felderítéséhez.
Na erről már lemaradok a jelek szerint, mert baszták megadni a szabim eddig, és így legkesobb szombat éjfélkor jöhetek haza, hogy vasárnap délelőtt 12 orázhassak
Az ilyeneket de meg kellene b. .ni az anyjuk hátán!
Börtangás, ostoros műsor lesz éjfél után..... Csak az a kérdés kin lesz a börtanga és ki fogja majd az ostor végét... Ettől nagyban függhet a nézők száma.
ha az olajszint jelző ablakban azt látod, hogy nagyon-nagyon világos színű az olaj, akkor benzin kerülhetett bele.
Nekem ehhez hasonló jelenséget produkált, amikor a tankból a rozsda szemcsék átkerültek a karburátorba és minden bajt okoztak.
Üdv
Van egy Er-5-ös motorom ami ma délután megállt..
A tünet a következő volt haza fele jövet kb 6 km eres távon haza fele elkezdett rángatni azt hittem üzem anyag..
Éppen a városhatárig elértem és lefulladt párszor inditóztam de egyszer csak a levegő szűrő házbol csöpögött a benzin ... Szétszedtük karburátor jónak tűnt aztán volt egy pont amikor nem bírta már megforgatni gondolva itt benzin a hengerbe került ... illetve már a olaj is több benne mint volt .
esetleg kihagyott az egyik henger és benzin került bele?
És átküzdötte a benzint magán?
tippeket köszi előre is.
Engem még ez a kérdés foglalkoztatna.
megoldódott valószínü haza fele gyertya miatt kihagyott egy henger ...és benzint nyelt illetve a benzin csap volt még gázos... azóta hogy lecseréltünk mindent tökéletes.. bár lassan vezérműlánc esedékes lesz..
TKB szezonnyitó, bográcsozós, sütögetős buli Tiszakécskén!
Időpont: 2013. május 17. péntek délutántól május 19. vasárnapig.
Helyszín: egy kis nyaraló a Cinke utca 2. szám alatt.
Ez egy zsákutca az üdülőövezet elején, a strandra vezető útról jobbkéz felé.
A ház emeletes, a földszinten nappali, konyha, fürdőszoba van. Az emeleten kis hálószobák.
Sátrat lehet hozni tartalékba (Én viszek egyet), de matracon a házban is el lehet aludni, ha nem jut ágy.
A szobákat javaslom engedjük át a párral érkezőknek, illetve a hölgyeknek.
Szendvicset lehet hozni, de a közös kajára helyben vásárolunk be és összedobjuk az árát.
Most megyej viszza szőlőt metszeni. Uff, beszéltem!
Az elmondottak alapján én valami tömítés, szimering hibára gondolnék... (mert azokat az idő vas foga el szokta rágni idővel) Nem lehet katasztrofális de jobban szét kell szedni a gépet a hiba felderítéséhez.
Az ilyeneket de meg kellene b. .ni az anyjuk hátán!
ha mindezek után valami gáz lesz akkor ennyi volt...
szall van benne akkor még ne temessem a gépet?
kinek mi a drót-szamara.
Nekem ehhez hasonló jelenséget produkált, amikor a tankból a rozsda szemcsék átkerültek a karburátorba és minden bajt okoztak.
Jelmondat: akinek nincs Kawája elmehet a picsába!
Van egy Er-5-ös motorom ami ma délután megállt..
A tünet a következő volt haza fele jövet kb 6 km eres távon haza fele elkezdett rángatni azt hittem üzem anyag..
Éppen a városhatárig elértem és lefulladt párszor inditóztam de egyszer csak a levegő szűrő házbol csöpögött a benzin ... Szétszedtük karburátor jónak tűnt aztán volt egy pont amikor nem bírta már megforgatni gondolva itt benzin a hengerbe került ... illetve már a olaj is több benne mint volt .
esetleg kihagyott az egyik henger és benzin került bele?
És átküzdötte a benzint magán?
tippeket köszi előre is.
sose lehet tudni...
Fôleg ha Kawasakid van!