Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is szoktál fékezni-
Don Medve már késett is miattad eleget, mert folyton ki kellett hogy húzzon a szakadékból!
Durrog is!

Nem tudom, nekem valahogy nem jön be- ettől még lehet jó.
ÜDV! Szép a gép! Hétvégén voltam Egerben kár hogy nem futottunk össze! Jól látom a hogy a féktárcsa nem a gyári rajta? 24.000 km nél szerintem még bőven a gyárinak kellene lennie! (vagyis az enyémen az van)!
Lacikám! Miért nem jó a hiflo szűrő? Sportdob után én nem állítottam semmit,és tökéletesen műkszik a gép! :)
ajánlom is nekik, mert különben velem gyűlik meg a bajuk..
ez a beszéd!
kishitű
Én nem szed ki semmit :) Mint mondtam, nő vagyok, nem értek hozzá... nem szerelek semmit, mert csak elbaszom :) De majd valahogy összehozom!
Akarom mondani Taylor...
Tajlor motorgumi?(XIX ker.Méta utca)
Megrendeled tôlük ,másnap ott van. Utána gumis felrakja, ki centirozza . Kiszedni meg nem árt ha te szeded ki, legalább kitakarithatod a féket stb.
megnézegettem, de ez Debreceni cég
Naddon heles.
Még nem akarom elkiabalni ,de úgy néz ki megkapom a szabit a vasárnapi napra! Reméljük így is marad!
Az R17 guminal kapható új fajta Michelin Street Road már radial és nagyon jó árbanvan! Vagy jó a Bridgestone Bt 45- illetve a Heidenau K63-64!
Széles utat gumifát

Elnézés mostanában nem jártam erre

Azt szeretném kérdezni hogy van-e valakinek tapasztalata motor átminősítésről ezt úgy értem hogy az egyik jó komám szeretne venni egy z-750 kawát de a mocinak 78 kw papírok helyet 25 kw papírjai vannak és szeretné ha rendben lennének a papírok mert úgy érzi a jó komám hogy nem tud józanul szemrebbenés nélkül a rendőr szemébe hazudni
Sziasztok, újra itt! :) Korábban Fisi mondta, h a gyári gumikat dobjam le, nos valóban borzalmas, rettenet szar, csúszik baromira... nem ragoznám :) Mit ajánlotok helyette? Minden infó érdekel! Mi, mennyiért, hol, hogyan, honnan, felszerelés stb? Én nő vagyok, tehát a szerelést is másra bíznám! :DDD Köszi srácok előre is!
Köszönöm a segítséget
Köszi szivinnyó!
Gratula a géphez!

Fékbetét- Ferodo, EBC, Goldfren a szinter az kissé jobban koptatja a tárcsát, de jobban is fog. Amire ügyelj az az, hogy a régi szériáknak teljesen más formájú a betétje, mint az újabbaknak! Évjárat szerint rendeld!
Olaj Fuchs 10w-40 full szint, jó a Castrol a Xado is. Amihez kedved van.
Olajszűrő- pedig vagy gyári- vagy MANN vagy még sokan használják a Hiflofiltrot- én speciel nem szeretem.

Kipufogó szétesett dob csere- mindegyiken szétesik előbb utóbb- Hando, Finster, MAstek stb sportdobok vétele szükséges, utána többé nem ciripel.
HA felrakattad akkor karbit hozzá állítani és karbi szinkron!

Ennyi lenne
jó kis túrátok volt Fisi és tök jó, hogy Sagem is Veletek ment
na és mi volt olyan vicces? megosztanád velünk?
Róla lenne szó!
Sziasztok!
Mivel új vagyok itt bemutatkoznék: Tomaschik Gergely vagyok Egerben élek és tegnap óta gazdája vagyok egy 98-as ER-5-nek.
Viszonylag jó áron sikerült hozzájutnom de egy két karc van már rajta Akitől vettem mondta a srác hogy olajat cseréljek mert Ő nem cserélt még benne, nem szeretnék olaj háborút indítani csak kérdezném mivel óra szerint 24 200 km van a gépben milyen olajat és olajszűrőt ajánlotok hozzá? A levegőszűrőt olajozni szokás esetleg papírbetétes és cserélni kellene? Első fékbetétet hol találok hozzá elfogadható minőségben és árban mivel még van rajta 3mm ferodol inkább lecserélném, júniusban műszakis lesz úgyis. A kipufogó hangja egy kicsit zavaró nekem ez a "csicsergés" nem tudom normális jelenség-e? Bocsi hogy hirtelen ilyen sokat kérdezek de minél hamarabb meg akarom csinálni ezeket a dolgokat rajta! Eddig 70 km-t mentem vele, de végig ekkora vigyorral az arcomon!
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv: Gergő