ÜDV! Szép a gép! Hétvégén voltam Egerben kár hogy nem futottunk össze! Jól látom a hogy a féktárcsa nem a gyári rajta? 24.000 km nél szerintem még bőven a gyárinak kellene lennie! (vagyis az enyémen az van)!
Azt szeretném kérdezni hogy van-e valakinek tapasztalata motor átminősítésről ezt úgy értem hogy az egyik jó komám szeretne venni egy z-750 kawát de a mocinak 78 kw papírok helyet 25 kw papírjai vannak és szeretné ha rendben lennének a papírok mert úgy érzi a jó komám hogy nem tud józanul szemrebbenés nélkül a rendőr szemébe hazudni
Sziasztok, újra itt! :) Korábban Fisi mondta, h a gyári gumikat dobjam le, nos valóban borzalmas, rettenet szar, csúszik baromira... nem ragoznám :) Mit ajánlotok helyette? Minden infó érdekel! Mi, mennyiért, hol, hogyan, honnan, felszerelés stb? Én nő vagyok, tehát a szerelést is másra bíznám! :DDD Köszi srácok előre is!
Fékbetét- Ferodo, EBC, Goldfren a szinter az kissé jobban koptatja a tárcsát, de jobban is fog. Amire ügyelj az az, hogy a régi szériáknak teljesen más formájú a betétje, mint az újabbaknak! Évjárat szerint rendeld!
Olaj Fuchs 10w-40 full szint, jó a Castrol a Xado is. Amihez kedved van.
Olajszűrő- pedig vagy gyári- vagy MANN vagy még sokan használják a Hiflofiltrot- én speciel nem szeretem.
Kipufogó szétesett dob csere- mindegyiken szétesik előbb utóbb- Hando, Finster, MAstek stb sportdobok vétele szükséges, utána többé nem ciripel.
HA felrakattad akkor karbit hozzá állítani és karbi szinkron!
Sziasztok!
Mivel új vagyok itt bemutatkoznék: Tomaschik Gergely vagyok Egerben élek és tegnap óta gazdája vagyok egy 98-as ER-5-nek.
Viszonylag jó áron sikerült hozzájutnom de egy két karc van már rajta Akitől vettem mondta a srác hogy olajat cseréljek mert Ő nem cserélt még benne, nem szeretnék olaj háborút indítani csak kérdezném mivel óra szerint 24 200 km van a gépben milyen olajat és olajszűrőt ajánlotok hozzá? A levegőszűrőt olajozni szokás esetleg papírbetétes és cserélni kellene? Első fékbetétet hol találok hozzá elfogadható minőségben és árban mivel még van rajta 3mm ferodol inkább lecserélném, júniusban műszakis lesz úgyis. A kipufogó hangja egy kicsit zavaró nekem ez a "csicsergés" nem tudom normális jelenség-e? Bocsi hogy hirtelen ilyen sokat kérdezek de minél hamarabb meg akarom csinálni ezeket a dolgokat rajta! Eddig 70 km-t mentem vele, de végig ekkora vigyorral az arcomon!
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv: Gergő
Don Medve már késett is miattad eleget, mert folyton ki kellett hogy húzzon a szakadékból!