Örülök hogy jössz Laci!
Mindenképp próbálok ott lenni végig, bár nem tudom sikerül e megoldani? Azért csak gyere, nagyon jó fejek a többiek is!
Kaja- pia úgy van intézve, ahogy Zimi mondta!
Van egy bogrács és egy tárcsa.
Tavaly marha lábszár pörkölt volt, az öcsém volt a szakács.
Az idén is beszerveztem! Remélem el tud jönni az Ural Wolfjával.
Hamarosan lehetőségem lesz racka juh húst szerezni, még nem tudom, mennyi kilója, de a birka húsnál jobb, mert nem faggyús. Szerintem nagyon finom lehet, de ahogy a többség szeretné.
Egy kis segítséget kérnék!
Ma egy gurulás után elkezdett fulladni a gép és egy hengerezni karbiból leengedtem a benzint de utána is elég kehes volt a gép utána újra indítás de légszűrőház túlfolyójából ömlött a benzin.
Na most én első körbe tűszelepre gondolok de akinek esetleg lenne más ötlete az megírhatná ill. honnan érdemes alkatrészt rendelni ahonnan gyorsan megkapnám!
motoron nem muszáj felesleges terhet hozni.
Van egy nagy, azt hiszem Spar, ott megveheted helyben, amit szeretnél.
Egyébként úgy szoktuk, hogy veszünk 1-2 tálca sört, meg a kaját, amihez mindenki egyforma arányban hozzájárul a végén.
Az otthonról hozott házi retteneteshez persze mindenkinek joga van.
Sziasztok!
Látom benzincsap téma van. Nekem volt vele problémám, de mint kiderült, az er-5-höz nincs javítókészlet. Ezt Kawasakis helyen is megerősítették, és az én problémámat is csak egy új, gyári csap oldotta meg. Sajnos. Ez olyan 20 eFt körül volt. Lehet még megoldás valami típusidegen csap beszerelése is, de én ezt nem szerettem volna...
Nos született 1 elmélet a benzin csap vákumos.. 2 membrán na már most úgy tűnik valami miatt nem zárt... és a szívó torokba szívott benzint.. amit lenyelt részben ... meg visszajutott a levegőszűrő házba.. és a hengerbe jutó anyag meg jutott a blokkba is de ma volt minden cserélve (olaj szűrő gyertya) még csaphoz kell membrán de ma már szépen járt vette a fordulatot stb
Pénteken délután már bemelegítünk: sütünk húst tárcsán, behűtjük a sört (már amit nem iszunk meg) és kitaláljuk, mivel vicceljük meg a szombaton érkezőket.
Mindenképp próbálok ott lenni végig, bár nem tudom sikerül e megoldani? Azért csak gyere, nagyon jó fejek a többiek is!
Kaja- pia úgy van intézve, ahogy Zimi mondta!