Sajnos csak autóval volt szerencsém eddig, de eszméletlen jók az utak, még a kis keskeny felezővonal nélküli sokadrendű utak (majorságokat kötöttek össze) is tükörsimák voltak...
Nekem is volt egy olyan kijelentésem hogy ide még visszajövök motorral... remélem még összejön.
Felőlem azt csinálsz vele amit akarsz!
Amióta körbe raktam a klotyót a magyaregregyi motoros találkozón egy ilyen jól sikerült pálinkázás után, még azt is utálom aki hozza!
Éjj de kibebaszott bitang kurva jól néz ki! És radial gumi! Komolyan ha még nem lenne ennyi a mostani gumikban akkor már holnap rendelnek egy komplett garnitúrat! Nagyon bejön! Jössz a kezdő bulira? Mert ott élőben is meg nézném!?
Anulu!
Akkor nagyon jól jártál ! :) igaz csúnya fekete- de szép! :)
Én is pont ilyen gumit néztem ki magamnak, 2-3 hét múlva keveredek haza lecserélni ha minden jól megy. Ha lesz már benne pár km remélem beszámolsz majd az első benyomásokról :-)
(bár én az eredeti őskövület dunlopot fogom ledobni, annál tuti, hogy jobb, én azt nagyon ingatagnak érzem, bár lehet azért mert már öreg)
Nem szép de hasznos, viszont ha nem kell az olaldoboz akkor a tartóját én se tűröm a motoron
Jövőhét végén "buszosra" veszem a figurát matrac, kispárna, hálózsák, sátor... pedig régen a fűben is jókat aludtam...
de ma már nem iszok annyit, vagy csak jobban bírom
Ez egy bank által lefoglalt motor volt!
És 23 ezer km van benne, de nem értem, h használták mert annyira új, h ha új gumikat tennék rá meg se lehetne mondani, h ez nem egy szalonból kijött motor! Lehet kicsit elfogult vagyok, de közel járok az igazsághoz! :) Szinte karc mentes a motor! A lábtartókon az összes gumi szinte új! Hihetetlen nem is értem!
de azért nem rossz ötlet, sőt!
Nekem is volt egy olyan kijelentésem hogy ide még visszajövök motorral... remélem még összejön.
Nagyon szeretnék egyszer átruccanni Ausztriába egy kis kanyargásra.
Amióta körbe raktam a klotyót a magyaregregyi motoros találkozón egy ilyen jól sikerült pálinkázás után, még azt is utálom aki hozza!
Anulu!
Akkor nagyon jól jártál ! :) igaz csúnya fekete- de szép! :)
Én is pont ilyen gumit néztem ki magamnak, 2-3 hét múlva keveredek haza lecserélni ha minden jól megy. Ha lesz már benne pár km remélem beszámolsz majd az első benyomásokról :-)
(bár én az eredeti őskövület dunlopot fogom ledobni, annál tuti, hogy jobb, én azt nagyon ingatagnak érzem, bár lehet azért mert már öreg)
Vidám kilómétereket hozzá!
0-km-es állapot.
Jövőhét végén "buszosra" veszem a figurát matrac, kispárna, hálózsák, sátor... pedig régen a fűben is jókat aludtam...
de ma már nem iszok annyit, vagy csak jobban bírom
És 23 ezer km van benne, de nem értem, h használták mert annyira új, h ha új gumikat tennék rá meg se lehetne mondani, h ez nem egy szalonból kijött motor! Lehet kicsit elfogult vagyok, de közel járok az igazsághoz! :) Szinte karc mentes a motor! A lábtartókon az összes gumi szinte új! Hihetetlen nem is értem!