Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a helyedben tutti meginnám...speciál marhára elegem van a mentes sörökből
Ha kemények vagytok az is szóba jöhet egy egész napos karikára.Viszont az kb. 400km min.Abból cirka 200 a remek hazai.
Mondjuk jövő évre tervezni eléggé merész dolog, főleg a mai világban amikor a holnap is bizonytalan...
de azért nem rossz ötlet, sőt!
egyet értek! A cikkben szereplő erdélyi magyarok fogadójában megszállunk és bejárjuk a környéket.
Nagyon egyszerű uraim- menjünk együtt valamikor pl. Jövőre! :)
Viszek jégert is meg sört is
Köszi- de inkább maradok a sörnél :)
Sajnos csak autóval volt szerencsém eddig, de eszméletlen jók az utak, még a kis keskeny felezővonal nélküli sokadrendű utak (majorságokat kötöttek össze) is tükörsimák voltak...
Nekem is volt egy olyan kijelentésem hogy ide még visszajövök motorral... remélem még összejön.
A "Motoros paradicsom karnyújtásnyira" cikket olvastátok?
Nagyon szeretnék egyszer átruccanni Ausztriába egy kis kanyargásra.
2x7 dl pálesz már van: dió és valamilyen. Sógor főzése, garantáltan jó.
Majd iszol csokilikőrt a csajokkal...
Felőlem azt csinálsz vele amit akarsz!
Amióta körbe raktam a klotyót a magyaregregyi motoros találkozón egy ilyen jól sikerült pálinkázás után, még azt is utálom aki hozza!
Kaptam egy flaska echte alma páleszt. Most azon tűnődök,hogy elvigyem vagy megigyam?
A tiéd meg mindjárt hullaszürk lesz ha nem hagyod abba!
Ne álmodozzáá avval a koporsó fekete neolux- al lefújt telekre járós vackoddal!
gyönyörű motor, gratulálok, vigyázz rá
Vannak grániszilárdságú alaptörvények:A motor színe fekete az emberé fehér!
Nem biciglikék?Fúúúúúúúúúúúúúúúúj
Teccik. Remélem beválik.Majd írd meg milyen!Lehet,hogy a következő ilyen lesz.
Éjj de kibebaszott bitang kurva jól néz ki! És radial gumi! Komolyan ha még nem lenne ennyi a mostani gumikban akkor már holnap rendelnek egy komplett garnitúrat! Nagyon bejön! Jössz a kezdő bulira? Mert ott élőben is meg nézném!?

Anulu!

Akkor nagyon jól jártál ! :) igaz csúnya fekete- de szép! :)
Szia!

Én is pont ilyen gumit néztem ki magamnak, 2-3 hét múlva keveredek haza lecserélni ha minden jól megy. Ha lesz már benne pár km remélem beszámolsz majd az első benyomásokról :-)

(bár én az eredeti őskövület dunlopot fogom ledobni, annál tuti, hogy jobb, én azt nagyon ingatagnak érzem, bár lehet azért mert már öreg)

Vidám kilómétereket hozzá!
És megvan.
0-km-es állapot.
Nem szép de hasznos, viszont ha nem kell az olaldoboz akkor a tartóját én se tűröm a motoron
Jövőhét végén "buszosra" veszem a figurát matrac, kispárna, hálózsák, sátor... pedig régen a fűben is jókat aludtam...

de ma már nem iszok annyit, vagy csak jobban bírom
Ez egy bank által lefoglalt motor volt!
És 23 ezer km van benne, de nem értem, h használták mert annyira új, h ha új gumikat tennék rá meg se lehetne mondani, h ez nem egy szalonból kijött motor! Lehet kicsit elfogult vagyok, de közel járok az igazsághoz! :) Szinte karc mentes a motor! A lábtartókon az összes gumi szinte új! Hihetetlen nem is értem!
Jó olcsón vetted- milyen emberek vannak! Ilyen állagú szuper motort szarért- húgyért eladni!