Vigyázz a motorodra Laci! Javaslom kösd a hátadra, ha lefekszel rakd a fejed alá! Ott biztos nem bántja senki. Egyébként szerintem féltékenyek a Csühösre. Jobban járnak ha visznek napszemüveget mert még a végén megvakulnak. Azt hiszem mostanában nem kell itt írogatnom.
Nem úgy volt.Igazából szinte egész nap de főleg este rengett a föld Kécskén. Volt aki a bográcsba esett emiatt.Volt aki más felesége mellé vackolt be.Talán még cunami is indult a Tiszán.Ha nem akkor majd most fog.
Ha belebabrál valaki a motoromba akkor annak nagyon súlyos következményei lesznek!
Olyat teszek mint a nagyapám aki alól 1944-ben kilőtték a futármotort...
Lacikám én már keszitettem pár krumplit arra az esetre ha sietnel haza!
Annyit szeretnék kérdezni hogy mekkora átmérőjűt vigyek, hogy épp jó legyen a kipufogóba?
A képen én úgy láttam elég kis szöget zár be az a tető ráadásul ahogy itt olvastam volt akinek a talajon is voltak mozgáskoordinációs nehézségei
Szerintem maradjunk földközelben főleg ha már lement egy két hangulatjavító
De van .Facen megtalálsz Fischer László név alatt a bemutatkozó kép elárul úgy is. FACEN van TKB csoport is, igaz az a már meglévô tagoke .
Várunk mindenkit a kezdő talira.
Mindig szívesen fogadjuk igazi építő jellegû emberek jelentkezését !
Tank tartalék 4liter!
De csak kozep sztenderen bírod a tankot rendesen tele tölteni !
Üdv
Lehet hülyén hangzik a kérdés de nincs valami direkt (chat,skype msn) hozzáférés nem akarom a fórumot alap kérdésekkel tele aggatni
Fisi nektek nincs ilyen ?
Nem szabad túl komolyan venni a benzinszintjelzőt.Valóban az van,hogy szinte fekszik a mutató és csak tizenegykét liter megy bele.A tartalék amúgy is a benzincsap által meghatározott.Már ha jó állásban tartod a csapot.Akkor nem érhet meglepi. Ha leáll a mocc átfordítod tartalékra és uccu a benzinkút.
És persze mindenki mást is!