Sziasztok!
Végre sikerült forgalomba helyeznem a gépsárkányt. Azt vettem észre, hogy ha a benzinszintmérő ha piroson áll és onnan töltöm tele a tankot, csak 10 liter benzin megy bele. Neten, kézikönyvben 17 litert írnak kapacitásnak. Ezek szerint 7 liter tartalék lenne? Ezt nem nagyon hiszem el, előző motorban is csak 30 kilométernyi benzin volt a tartalék. Lehet hogy az előző tulaj lecserélte egy régebbi típus tankjára? 2006-os évjáratú motorról lenne szó.
300 km-t motoroztam vele a hétvégén nagyon szépen muzsikált, a fogyasztás 4.5l volt (fele város fele kint 90km/h 2személlyel, ez jónak számít ennél a típusnál?) még egy túradoboz szett kéne hátra és megis van a számomra tökéletes moci
örömmel jelentem, hogy sikerült megcsinálnom az üzemanyagszint jelzőt(kb 1.5óra keresés után rájöttem, hogy a műszernél felvolt cserélve a + és a jel vezetéke így a jel folyamatos 12v feszültséget kapott ezért mutatott folyton teli állást) viszont a gyertyákat sajna nemtudtam megnézni pedig levolt véve a tank csak nem volt hozzá ekkora kulcsom nem egy szokványos gyertyakulcs méret ez
Igen, vigyázni kell a készlettel! Én hazai webshopból rendeltem egy ilyen készletet. Teljesen ez volt a tartalma. A membrán bár "házikó" alakú, de más a mérete, így nekünk használhatatlan. Sajnos én is el voltam képedve, hogy minek kell ennyi fajta csapot készítenie egy gyártónak. Aztán végül is buktam rajta, de el tudtam adni valakinek...
Szóval én is körbejártam a témát anno, és azért írtam, hogy úgy néz ki, sajnos csak az új, vagy típusidegen csap jöhet szóba.
Az én egyszemélyes sátram kifeszíti saját magát, nem kell neki sátorvas mert simán megáll a kövön is, matrac hálózsák és teljes a komfort! Ha viszont helyszüke van akkor jelezd, legfeljebb hazajövök még szombat éjjel
Most jövök onnan, levittem egy nagy halom tüzelni való száraz fát.
Tavaly az udvar egy részét leköveztük, ezért kisebb lett a zöldterület. 2, max. 3 db 2 személyes sátor fér el.
(én is csak most láttam, mit végeztek a kőművesek)
Végre sikerült forgalomba helyeznem a gépsárkányt. Azt vettem észre, hogy ha a benzinszintmérő ha piroson áll és onnan töltöm tele a tankot, csak 10 liter benzin megy bele. Neten, kézikönyvben 17 litert írnak kapacitásnak. Ezek szerint 7 liter tartalék lenne? Ezt nem nagyon hiszem el, előző motorban is csak 30 kilométernyi benzin volt a tartalék. Lehet hogy az előző tulaj lecserélte egy régebbi típus tankjára? 2006-os évjáratú motorról lenne szó.