Majd nem lesz mindegy a hátsó rugó sem két személlyel ,az egyik rúgó útja ha jól emlékszem 96mm, a másik meg 114? No itt vagyok totál elfelejtettem A gyújtás elméletileg fogyasztásban jelentkezik az ülést meg nem egy raulesbol fogod megtudni miben jobb!
Szerintem csak az első szérián ('97) nem volt még benzinszintjelző, a miénk olyan. De nem is hiányzik, így is nagyon jól észrevettük, hogy kifogyott a benzin, mert megállt a motor és nem ment tovább!
ez benzinórás, a forma igazából mindegy mert mindkettő tetszik, az ülés nekem kényelmesnek tűnik a tank elég, legfejjebb a gyújtás ami érdekelne talán, ez a fogyasztásban is megjelenik vagy csak üzembiztosabb?
Jobb hátsó rugos tag újabb gyújtás más formájú idomok kényelmesebb ülés nagyobb tank más elsô fék, és ha jól haluzok az első villan is változtattak minimális mértékben .. Plusz nem biztos hogy jól tudom de a 98-as még nem benzin órás a későbbiek pedig igen? !
Ismerve a tavalyi árakat kissé sok az a 400érte, nem azért mert nem ér meg annyit, hanem mert sokan szarert hugyert elsinkófálták a gepuket !
2004_2005-ök mentek 500-550-600-ért .
Mindenképp gyujts egy 100-ast még hozzá és vegyél egy 2003-2004-2005evjaratu fejlesztett verziót inkább !
Sziasztok! Még új vagyok segítséget szeretnék kérni tőletek, szeretnék venni egy er-5-öt kiis néztem egyet már megis néztem élőben. A motor 98as évjárat 400ezer huf sajna csak ennyit tudok rá szánni, a motor esztétikailag nagyon szép 1-2 apró hiba van csak rajta, új gumi elől hátul új láncszett. Mire kell figyelni ennél a típusnál vásárlásnál?A motor jól indult hidegen 38000km van benne a hangja nekem szépnek tűnt, bemelegedési fázisban fokozatosan emelkedett az alapjárat(amikor visszatolta a szivatót akkor kb 900 volt és lassan kúszott fel 1300ig kb ahogy melegedett be) első körben ennyit tudok róla mondani, előreis köszönöm
milyen izzó való a hátsó lámpába? mióta kihoztam a motorom bécsbe, csak a baj van vele. :) más itt a levegő. gyújtásbajok, szög a gumiba, most meg ez... pedig csak 2 hete van itt szegény...
Jah, nekem rögtön leesett csak annyira nem voltam büszke rá hogy köszöntem már
Automatikusan,hogy inkább fel sem írtam ide... Legközelebb nem fordul elő !
Keszthely látom fájó pont még, de majd elmúlik. Jó nap volt örülök, hogy bejöttetek. Egy tank benya nekem is elkopott egy 100-al lehetett kevesebb mint Neked, a képek jók. Azt hittem jobban leszólod a négyhúros hangszert
2004_2005-ök mentek 500-550-600-ért .
Mindenképp gyujts egy 100-ast még hozzá és vegyél egy 2003-2004-2005evjaratu fejlesztett verziót inkább !
Legalább is még nem csöpög, prosztata rendben.
Én jót nevettem azért
Automatikusan,hogy inkább fel sem írtam ide... Legközelebb nem fordul elő !
Kék ER-5 utassal...Még köszöntem is
Nem is kívánhat magának az ember ettől nemesebb gyötrelmet!
Alig várom már én is a hétvégét...