Örülök, hogy akik eljöttek azok jól érezték magukat. Igyekeztem minden tőlem telhetőt elkövetni ennek érdekébe. Persze lehetett volna jobb de így marad fejleszteni való a következő alkalomra. Remélem jövőre még tarthatunk egy hasonló összejövetelt itt nálunk. Csak akkor szigorúan legkésőbb pénteki érkezéssel és szombaton Romániai (bihari) motoros túrázással.
Azok akik ezt most kihagyták, bánhatják, de mint tudjuk vannak dolgok amiket nem lehet eröltetni.
Mi is hazáértünk kb. 13:30 felé, sajna csak autóval, de a kis Felicsita nagyon jól ment, és a végére kijött 6.3literes fogyasztás is nagyon jó, a használat, és a sebesség függvényében! Persze, motorral, sokkal jobb lett volna, de ez most így jött ki...
Amorf !
Köszönjük a szuper vendéglátást, minden nagyon jó volt. Köszi, azt is, hogy megmentetted az idei évzaárót!
Többiek!
Jó volt találkozni Veletek, aki nem jött el, áztassa soká az őszi eső !
Mit össze jampizik a szerencsétlen, pedig hát még lett mondva, hogy sem a GPZ- sem as Er-5 nem szeret 70-80- nál jobban menni!
No, felébredtem - iránt a Tkb buli ! Gyövünk níípek!
Miért ne lehetne?De nem biztos,hogy megéri.Optikai tuningnak elég drága dolog és még árthat is a motornak mert ugye egészen másra van belőve a rendszer.A neten lehet találni olyan videót amin ilyen átalakított ER5 látható.
Zimi az Zimi! !
Üdv a mentôsöknek!
Ui.: Imi ne lopd a nevemet!
Azok akik ezt most kihagyták, bánhatják, de mint tudjuk vannak dolgok amiket nem lehet eröltetni.
Én vagyok az apád! Izé, nálam van a gatyád!
Mi is hazáértünk kb. 13:30 felé, sajna csak autóval, de a kis Felicsita nagyon jól ment, és a végére kijött 6.3literes fogyasztás is nagyon jó, a használat, és a sebesség függvényében! Persze, motorral, sokkal jobb lett volna, de ez most így jött ki...
Amorf !
Köszönjük a szuper vendéglátást, minden nagyon jó volt. Köszi, azt is, hogy megmentetted az idei évzaárót!
Többiek!
Jó volt találkozni Veletek, aki nem jött el, áztassa soká az őszi eső !
Aki meg nem jött el annak toll a fülébe
Mind-mind papírkutya + papírszisza egytől-1-ig.
KÖSZI MINDENT!
KIRÁLY VOLT MINDEN!
örök hála
Jó volt találkozni mindenkivel, aki el tudott jönni!
Te is Mohács felé indultál Békésre , vagy hol vagy?! Itt a jó chilis bab. De Te hol vagy? Itt várunk Rád!
Gyere!
No, felébredtem - iránt a Tkb buli ! Gyövünk níípek!
Valaki nem ismeri véletlen a motor tulajdonosát ?