Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt sajnos nem ígérhetjük meg
jövőre nem menekülnek a pálinkák előlem sem
feltéve, ha hagytok nekem 1-2 kupicával
Ja még meg se köszöntem a vendéglátást ugyhogy utólag is köszi.
Pedíg tudnék mesélni a házi barack páleszról amit Te még egy jó ideig nem kóstolhatsz meg!
pedig ki akartalak ám faggatni
hát persze, ez nem kérdés
csak zongorista el ne olvassa
Mindenre emlékszem mintha most történt volna de nem mondok el semmit hiába is kérdeztek!
De engem imádsz a legjobban nem?

Tuti a band, csak most kissé le voltunk szottyadva számszerileg...
gadussal találkoztunk hazafelé, már messziről megismertünk a mögöttünk száguldozó zöld motorost
amúgy tényleg nagyon jó a csapat, imádom őket
összetartunk és nem fúrjuk egymást, ez szerintem nagyon fontos
szerintem gadusnak is kiestek a dolgok, de biztos vagyok benne, hogy őt ez nem zavarja
Nagyon jó a csapat, azt meg kell hagyni! Este kitettünk magunkért rendesen, testileg és főleg agyilag is! Jövőre mindenképpen találkozunk!
Egyébként a Gadus-al folytatott eszmecsere nagy része kiesett, de gondolom egyet értettünk!
Gadus úgy siettél haza nagyfaluba, hogy még a gatyád is lehagytad- csak nem a szellemektől ijedtél meg? Ahhoz képest elég jól fűrészeltél este, majd kitörtek az üvegek...
Na, ugye hogy tényleg kettőt láttam belőled
tényleg jó volt és nagyon jól sikerült a szellemes kép
amorf, szlaukrisz@freemail.hu, ha van időd, légyszi lökd át a képeket, persze, a szellemeseket is
hála istennek szép idő volt, kegyes volt hozzánk
szakadó eső is lehetett volna..
jó volt újra találkozni
Ha arra célzol, hány db Ernő volt, akkor csak egy, méghozzá aMoRF barátunké, szintén Hando zenével.

Ahogy Fisiék megjöttek, Papucsosék letipliztek haza, úgyhogy a társaság este kiegészült Z Imi-vel és Janival. Így este kisöccával együtt 10-en voltunk, ha jól számolom.

Jót beszélgettünk, de téged nem lehetett felhívni, csak tudnám, mi a francnak van az a telefon! Egy másik számot tarthatnál S.O.S TKB vonalnak!
Z Imi nagyon jó arc és vérbeli motoros, mellesleg mentőorvos.

Azt én sem tudtam, hogy itt a fórumon majdnem megegyezik a nick nevünk.

Z Imi, remélem még találkozunk. Tavasszal Tiszakécskén téged is várlak!
Hát ezek szerint nem a sörtől láttunk duplán
Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat.
Jó volt újra látni benneteket.
Gadus és a házigazda szellemek PhotoShop nélkül, ősi technikával...
Zimi alapító tag.Bár kék biciklis volt régen most ZIMI.Vagy három éve.
Ez a név az övé.Mi adtuk.Vagy küldjem a rábeszélőket?(SÖR)
Végül hány kemény lovas érkezett a helyszínre a CSAPATBÓL?A képen kívül?Aki Skodával(pláne Felicsitával)megy az haver.De mér nem hallgatod Don Handó zenéjét?
Tehát.Mennyi kemény,mennyi stb?A teljesség igénye nélkül mondom Bau nemzettestvérnek,hogy a teljes íjász cuccom becsomagolva
Papucsos Úr.Elég inaktív voltál.Mint sokan a csapatból.
Én menni akartam .Rosinatne jól van.Sőt élvezi a Handó Werk-től kapott ékszert.A fönököm meg akar motorozni.
üdv csapattagok, a zarándok család is hazaért kisöccá vezényletével 12:00-ra, csak motoros vendégek voltak nálunk és most mentek csak el (náluk is van egy fél éves kis motoros, úgyhogy megtaláltuk kisöccá leendő férjét )
király volt a buli, jó volt veletek, jó, hogy összetartunk
sajnálom, hogy a többiek nem tudtak eljönni
amorf, köszönjük szépen a helyszínt és a maximális odafigyelést, tényleg nagyon jó volt, jó fej vagy nagyon