amúgy tényleg nagyon jó a csapat, imádom őket
összetartunk és nem fúrjuk egymást, ez szerintem nagyon fontos
szerintem gadusnak is kiestek a dolgok, de biztos vagyok benne, hogy őt ez nem zavarja
Nagyon jó a csapat, azt meg kell hagyni! Este kitettünk magunkért rendesen, testileg és főleg agyilag is! Jövőre mindenképpen találkozunk!
Egyébként a Gadus-al folytatott eszmecsere nagy része kiesett, de gondolom egyet értettünk!
Gadus úgy siettél haza nagyfaluba, hogy még a gatyád is lehagytad- csak nem a szellemektől ijedtél meg? Ahhoz képest elég jól fűrészeltél este, majd kitörtek az üvegek...
tényleg jó volt és nagyon jól sikerült a szellemes kép
amorf, szlaukrisz@freemail.hu, ha van időd, légyszi lökd át a képeket, persze, a szellemeseket is
hála istennek szép idő volt, kegyes volt hozzánk
szakadó eső is lehetett volna..
jó volt újra találkozni
Ha arra célzol, hány db Ernő volt, akkor csak egy, méghozzá aMoRF barátunké, szintén Hando zenével.
Ahogy Fisiék megjöttek, Papucsosék letipliztek haza, úgyhogy a társaság este kiegészült Z Imi-vel és Janival. Így este kisöccával együtt 10-en voltunk, ha jól számolom.
Jót beszélgettünk, de téged nem lehetett felhívni, csak tudnám, mi a francnak van az a telefon! Egy másik számot tarthatnál S.O.S TKB vonalnak!
Végül hány kemény lovas érkezett a helyszínre a CSAPATBÓL?A képen kívül?Aki Skodával(pláne Felicsitával)megy az haver.De mér nem hallgatod Don Handó zenéjét?
Tehát.Mennyi kemény,mennyi stb?A teljesség igénye nélkül mondom Bau nemzettestvérnek,hogy a teljes íjász cuccom becsomagolva
Papucsos Úr.Elég inaktív voltál.Mint sokan a csapatból.
Én menni akartam .Rosinatne jól van.Sőt élvezi a Handó Werk-től kapott ékszert.A fönököm meg akar motorozni.
üdv csapattagok, a zarándok család is hazaért kisöccá vezényletével 12:00-ra, csak motoros vendégek voltak nálunk és most mentek csak el (náluk is van egy fél éves kis motoros, úgyhogy megtaláltuk kisöccá leendő férjét )
király volt a buli, jó volt veletek, jó, hogy összetartunk
sajnálom, hogy a többiek nem tudtak eljönni
amorf, köszönjük szépen a helyszínt és a maximális odafigyelést, tényleg nagyon jó volt, jó fej vagy nagyon
feltéve, ha hagytok nekem 1-2 kupicával
csak zongorista el ne olvassa
Tuti a band, csak most kissé le voltunk szottyadva számszerileg...
összetartunk és nem fúrjuk egymást, ez szerintem nagyon fontos
szerintem gadusnak is kiestek a dolgok, de biztos vagyok benne, hogy őt ez nem zavarja
Egyébként a Gadus-al folytatott eszmecsere nagy része kiesett, de gondolom egyet értettünk!
amorf, szlaukrisz@freemail.hu, ha van időd, légyszi lökd át a képeket, persze, a szellemeseket is
hála istennek szép idő volt, kegyes volt hozzánk
szakadó eső is lehetett volna..
jó volt újra találkozni
Ahogy Fisiék megjöttek, Papucsosék letipliztek haza, úgyhogy a társaság este kiegészült Z Imi-vel és Janival. Így este kisöccával együtt 10-en voltunk, ha jól számolom.
Jót beszélgettünk, de téged nem lehetett felhívni, csak tudnám, mi a francnak van az a telefon! Egy másik számot tarthatnál S.O.S TKB vonalnak!
Azt én sem tudtam, hogy itt a fórumon majdnem megegyezik a nick nevünk.
Z Imi, remélem még találkozunk. Tavasszal Tiszakécskén téged is várlak!
Jó volt újra látni benneteket.
Ez a név az övé.Mi adtuk.Vagy küldjem a rábeszélőket?(SÖR)
Tehát.Mennyi kemény,mennyi stb?A teljesség igénye nélkül mondom Bau nemzettestvérnek,hogy a teljes íjász cuccom becsomagolva
Papucsos Úr.Elég inaktív voltál.Mint sokan a csapatból.
Én menni akartam .Rosinatne jól van.Sőt élvezi a Handó Werk-től kapott ékszert.A fönököm meg akar motorozni.
király volt a buli, jó volt veletek, jó, hogy összetartunk
sajnálom, hogy a többiek nem tudtak eljönni
amorf, köszönjük szépen a helyszínt és a maximális odafigyelést, tényleg nagyon jó volt, jó fej vagy nagyon