Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be próbáltam dob nélkül.Hangos de nem rossz..
Fenn is van.Szépen szól.
Handó Werke
auspuff?

milyen gyártmányt választottál?
Nekem 340Km lenne.Még jó,hogy nem Fehérgyarmaton van a kecó!Nekem innen ebben az országban a Kölcse nevű falu van.A régi ruszki most talán ukrán (de mindenképpen MAGYAR)határon.
Ez még zuhogó esőben is sétagalopp.
Győrtől mennyi az annyi?(Megnézem)Szerintem kevesebb mint pölö Krakkó.Szerintem.
Megjött az auspuff!GYÖNYÖRŰ!Ez kellett Rosinanténak már szűz kora óta.Berepülés holnap.
Szia! Ha írsz egy e-mail címet akkor oda megírnám. Vagy írj az enyémre: gpeeter@gmail.com
szia, nem emlékeztem, hogy te hívtál Békésre, de örülök, hogy jelentkeztél.
Kihúzol engem most a bajból, köszi.

Én benne vagyok! :)
Sziasztok! A TKB találkozó B tervének újra feldobom a Békési öreg házunkat. Nem luxus és egyre kevesebb benne a bútor :) de még megvan a ház és jó nagy az udvarral. Viszont a lényeg az ,hogy ingyen. Tiszakécskétől 120km-re. Békéscsabától 9km-re... Gyulától 15km.
Szóval aki nem riad meg egy kis Viharsarki tekergéstől és nem alakul más, én a csapatot szívesen látom! GPS koordinátákat küldök ha kell :D.
Jönnek vissza a 3-500 köbcentis gépek az új európai A2 jogosítványkategória és vele az eddig nem létező 47 lóerős teljesítményhatár miatt (totalbike.hu)

Végre bővül a paletta a 600 ccm alatt is. Újra.
Bükkzsérc óta nem motoroztam. Ha nem tudunk Kécskére menni, én akkor is elmegyek valahová.

Esetleg megejthetnénk a Pilis kerülést.
Itt van rengeteg szállás, a motorozz.hu oldalon.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=acc_list&session_id=&
g=hotel_motorbike
Szurkoljunk, hogy ne jöjjön a kőműves!
Egyébként a fedett kocsibeálló is le lesz betonozva, ami nagyon jó lesz jövőre, mert nem a porban kell ülnünk az asztaloknál.

Ja és dolgozom a B terven. Jó lenne nem fizetős szállás megoldás, valakinél. Bükkzsércen voltak meghívások, nem csak Tompa, hanem talán Békéscsaba is?
Hát ha nagyon nincs.sehol se hely akkor megjáchatjuk azt is hogy összeröffenünk Foktőn. 6. Án lesz jótékonysági motoros buli. Bár jobb lenne csak a tkb. Gondolkodok én is h hol lehetne ahol csak mi lennek.
Tud valaki esetleg egy másik helyszint, hogy az idôponton már ne változtassunk?
Gond egy szál se cimbora.Majd máskor bepótoljuk.
Hali TKB!
Anyukám nem volt itthon egy hétig és most tudtam vele egyeztetni Kécskével kapcsolatban.
Betonozás, teraszok lapozása és tetejük felújítása, festés stb. lesz a nyaralóban. A kõmûves augusztus elejére igérte, de most fog jönni október elején.
Ez most keresztül vágja a terveinket. Váratlanul ért engem is, mérges vagyok miatta.
A bulit késôbbi idôpontra kell tennünk. Van fûtés, a hideg nem gond, de lehet, hogy motorozás nem lesz.

ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITÔL, fôleg azoktól, akik szabit intéznek/intéztek.

Lehet, hogy megint késik a kômûves, mert elôtte egy fürdôszobát csinál, és szabad lesz a kégli.
Ha ehhez tudtok alkalmazkodni, akkor lemegyünk!

Másik, késôbbi idôpont az esélyesebb, ha benne vagytok!

Várom a visszajelzéseket!
Szia qpeeter! Hova küldjem az indexet?
Alakul, alakul...
Ja igen.Nekem mindegy.Megdumálom a főnökkel.Az meg magam vok.
Az időjárás és a hónap miatt az első jobb lehet.Majd kiderül.
Ja.Akar.Egyedül mert ugye a szezon kifújt.
Én az október első hétvégéjére szavazok... Sátorban is megalszok és viszek "fagyálót" akkor nem lesz baj.
Oksa befirkantottam a szabit első hétvégére. Beszéltem papucsossal is.ő is oda írja.
Mindenki akar egy jót bulizni?