A hétvégén, szombaton úgy néz ki esőmentes napunk lesz. A vasárnapra már nem ennyire rózsás az előre jelzés a régióba. Azért bizakodok.
A holnap érkezőknek jó utat! a szombatisták pedig majd iparkodjanak.... Nehogy elkopjon idő előtt a sör, bor, pálinka...
Nem szeretném elkiabálni, de hamarosan megérkezik hozzám a bukókeretem másolata. Egyenlőre Ivzo gépe lesz a kísérleti alany, ahol is megnézzük hogy passzol a motorhoz, mennyire sikerült lekoppintani. Ár priviben!
Akkor a jövőhéten pénteken 16:00-tól várom az érkezőket. Ha ennél hamarabb érkezne valaki, természetesen azt is megoldjuk.
A cím: Békés, Bólyai utca hat. Goggle maps link =- http://maps.google.hu/maps?q=B...
Egy pár kép, hogy tudjátok hova jöttök... Ma voltam délután felmérni a terepet.
Van egy öreg orosz hűtő ami még működik. Tehát romlandó, hűtést igénylő kaját fogunk tudni benne tárolni. Illetve lenne egy ötletem. Mivel a szobák elég üresek és elég nagyok, valamint lehessen privát szféra érzését kelteni (aki igényli) hozhatok kis 2-3 személyes dom sátrakat. Azokat a szobákban fel is lehet állítani. számításom szerint 2-3 elfér 1-1 szobában. Ilyet szerinem úgy se csináltatok mostanában. Szobakemping! viszont tűzrakás a házban nincs!
Mielőtt valaki megkérdezné... A sátor cövekeket nem fogjuk leszúrni! ezért mondtam a domsátrat.
Az ágyak is megvannak (3 heverő) és elvileg lesz 3 szivacs matrac. Aki szeretne egyeztetni külön pl. érkezési időpont, útbaigazítás, stb az adatlapon lévő e-mail címen vagy a 30 / négyszáztizenegy 87 tizenkinc-es számon elér.
Hová is kell menni ma?