Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na, eddig szereltem a Citroënt...

Hová is kell menni ma?
Nagy kár!

Nekem is morognak itthon, de már nem érdekel.
Sziasztok!

Terveztem, hogy Én is lemegyek szombaton, de sajnos mégsem fog összejönni.

Mulassatok jól!
Heheh!

Tréfát félre téve, meg lehet másképp is oldani, de ahhoz szét kell kapni a műszerfalat, és lebontani az óráig..

Amorf!

Holnap délután 3 felé indulunk, hagjyatok cuccot! Lütyőék sajnos úgy néz ki mégsem jönnek, tehát innen eddig 2 fő tuti.

Krisztim!

Örülök, hogy ott lesztek!
Motorozzál sokat!
Más motoron már csináltam: a km óra spirál végét befogattam egy fúrógépbe...
Én igyekszem szombaton, de a 44-esen végigmenni felér egy extrém kalandtúrával.
mi holnap délután kelünk útra kb. 4 körül, fogalmam sincs, hogy mikor érkezünk
várom már, hogy újra találkozzunk
A hétvégén, szombaton úgy néz ki esőmentes napunk lesz. A vasárnapra már nem ennyire rózsás az előre jelzés a régióba. Azért bizakodok.
A holnap érkezőknek jó utat! a szombatisták pedig majd iparkodjanak.... Nehogy elkopjon idő előtt a sör, bor, pálinka...
Tud valaki esetleg segíteni, hogyan lehet a kilométerórát (előre) tekerni?
természetesen, eleve abban megyek, le sem fog rólam rohadni.
Ja!

TKB-s pólót elhozni ám, rendes csoportoépet akarok csinálni majd! !
Meg ki a fa@om az a Jan Slota!?
épp akartam javasolni
vigyázat, kerti törpe lesben áll
inkább ne, elveszi a kedvem még a motorozástól is...
Ekkora pezsgés már régen volt itt. Meghívjam fórumindítónak a netuddkit?Ha a majom idepofátlankodik mindig megszaporodnak a bejegyzések.
Köszi az infókat! Én szombat reggel megyek.
Tudok segiteni! Adatlap!
Milyen romlandó kaja?Sört bele azt viszont látás
Nem szeretném elkiabálni, de hamarosan megérkezik hozzám a bukókeretem másolata. Egyenlőre Ivzo gépe lesz a kísérleti alany, ahol is megnézzük hogy passzol a motorhoz, mennyire sikerült lekoppintani. Ár priviben!
Jó kecó ez.Remek fekvés esik a nagy fa alatt is ha nem jön össze a matracpumpálás valamiért.
Sziasztok!
Indexet hol lehet jó áron beszerezni?
Akkor a jövőhéten pénteken 16:00-tól várom az érkezőket. Ha ennél hamarabb érkezne valaki, természetesen azt is megoldjuk.
A cím: Békés, Bólyai utca hat. Goggle maps link =-
http://maps.google.hu/maps?q=B...

Egy pár kép, hogy tudjátok hova jöttök... Ma voltam délután felmérni a terepet.

Van egy öreg orosz hűtő ami még működik. Tehát romlandó, hűtést igénylő kaját fogunk tudni benne tárolni. Illetve lenne egy ötletem. Mivel a szobák elég üresek és elég nagyok, valamint lehessen privát szféra érzését kelteni (aki igényli) hozhatok kis 2-3 személyes dom sátrakat. Azokat a szobákban fel is lehet állítani. számításom szerint 2-3 elfér 1-1 szobában. Ilyet szerinem úgy se csináltatok mostanában. Szobakemping! viszont tűzrakás a házban nincs!
Mielőtt valaki megkérdezné... A sátor cövekeket nem fogjuk leszúrni! ezért mondtam a domsátrat.
Az ágyak is megvannak (3 heverő) és elvileg lesz 3 szivacs matrac. Aki szeretne egyeztetni külön pl. érkezési időpont, útbaigazítás, stb az adatlapon lévő e-mail címen vagy a 30 / négyszáztizenegy 87 tizenkinc-es számon elér.

Remélem nem fog szakadni az eső....
Kissé?Naon.
egy kissé +halt a fórum!