Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy hogy egyáltalán jó e Neked?
Hahooo Skacok!
A kelebiai chapter pénteken útrakész azaz péntek 18 óra körül érkezik Békésre ha Amorfnak megfelelő!
Amorf légyszi jelezz vissza h rajtunk kívül más is tett-e hasonló igéretet!
Amiatt ne aggódj!Van arra is sok benzinkút.
hagyom ezt az Aradot a francba, örülök ha Békésre elmenni lesz benzinem.
Ha így folytatod előbb- utóbb belőled is aradi vértanu lesz :) :) :)
A rokonok kivégeznek :)
csak nem a rokonokhoz...
Nekem rokonaim is vannak Aradon, elképzelhető, hogy ha az idő engedi, szombaton én mindenképpen elmegyek arrafelé.
Én is azt mondom, hogy a szombat estére időzítsük a fő étkezést. Akármit főzünk bográcsban, azt úgyis el kell kezdeni délután.
A 7-8 óra azt jelenti, hogy már sötét van, ezért szerintem 6-7 órára kellene belőni a vacsora elkészültét.

Ez tetszik, nagyon tetszik!
Ha jó lesz az idő meg nem jön közbe semmi én is szombaton mennék.Mondjuk én reggelre tervezem az indulást.A kaja tök mindegy csak bográcsba főjön meg sok sör legyen
Hát hadd legyek önző de afő attrakció úgy is a szombat este lesz, addigra jön össze a banda legnagyobb részt -szerintem hozzuk előre egy kicsit a vacsit olyan 7-8 környékére- és akkor legyen fő(tt ) kaja?
Pia legyen majd szétdobjuk, nem bírom józanon ezt az életet már!
A kaja tekintetében a péntek este szerintem szendvicses vagy grill.... Még ki kell derítenem, hogy az öreg hűtő működik-e. Kaját hogy tudunk tárolni.
Szombat reggeli hidegtál, pirítos, melegszendvics.. Ebéd-re csinálhatunk valami bográcsost. pl. csilis bab, pörkölt, tarhonyás csirke, paprikás krumpli... Ehhez szombat dél előtt be tudunk majd vásárolni. (van Spár, Penny, Lidl, Real ABC)
Vacsora maradék vagy csak vacsorára készül el az ebéd
Ez persze a napi programtól is függ.
Vasárnap vadász reggeli. (ki mit talál ehetőt, ehetőnek)
Közben sörözés, borozás, üdítőzés, teázgatás... Kinek kedve, lehetősége és igénye szerint. Egyelőre ez a tervem kajára...
Éhes leszek- enni szeretnék!
Rendben.
Remélem kapsz visszajelzéseket még, ki mikor tud jönni.
Azt hiszem, szombatra és szombat estére kell koncentrálnunk, addigra mindenki ott lesz.
A kajára vonatkozóan van már elképzelés?
A létszám várható alakulása az eddigi jelentkezők számának figyelembe vételévem valamint hozzá kalkulálva egy minimális bizonytalansági tényezőt megközelítőleg 20-25 fő.....
Aki itt alszik majd az hozzon hálózsákot és polifomot (vagy felfújható matracot) Mert ággyak számával komoly gond lesz. A jó idő nem garantált... csak a hangulat.
ők még hiányoztak a régi (2010-es) listámról, kösz!
Na meg Bitu, Norberto- és még oly sokan mások. Norbi jön az tuti- jó idő esetén, de csak estig, nem tud maradni tovább, Bituval nemrég csúnya dolog esett meg, de nem akarok pletykálni, szal ő hogy jön- e?
Kraszy sajnos most sem tud jönni, de megkért, hogy adjam át üdvözletét. A tavaszi szezonnyitót nem ússza meg!
Ha neked mindegy, nekem is.
Akkor én még nem tudom, hogy mikor megyek.
Amit tudunk:
Fisiék szombaton du. érkeznek.
Papucsosék ki tudja?
Aztán még van Zongorista, Parabellum, Gadus, Mhmax.
És remélem olvassa még a fórumot Japu, Kisbokkon, nicojunior, B.Ricsi, Bencze21...
Szevasztok Trógerek!
Kelebiai bagázs kb 7-8 fő
Érkezési időpont úgy október 5-7-ig várható
Majd még dumizunk.
Kalocsa elöre láthatólag 2-5fö.
Nekem igazándiból mindegy ;) Én rugalmasan tudok alkalmazkodni az igényekhez. Jó lenne lassan tisztán látni, hogy akkor hányan is leszünk.
Bár ha már csak 1 ember jön akkor is el leszünk. Mert egy jó beszélgetésehez már 2 ember elég.
Úgy néz ki, hogy Lütyőek is lehet tudnak jönni, de mi csak szombat délután indulunk 2-3óra körül. .
aMoRF, ha neked jobb a szombat, akkor szombat reggeltől is gyülekezhetünk.
Te mondd meg a tutit!
Nem ragaszkodom az aradi túrához, csak egy ötlet volt.