Köszi, ma hajnali 3-kor. 9 és fél órát vezettem Trogírból hazáig.
Majd beszámolok a helyről, gyerekes családnak kimondottan ajánlott.
Fényképeket is csemegézek majd, lefotóztam pár érdekes kétkerekűt is.
ezek szerint jól elkerültük egymást....nem hallottad, hogy kerestelek a tengerparton, pedig kiabáltam jó hangosan: zimmedli, hahóóóóóóóóó, merre vagy?
jó utat, remélem, hogy minden ok
Szia!
Nem találtam sehol a neten membránt. A szerelő ismerősöm, aki végül is beszerezte a csapot, Fehérváron, echte Kawasakis helyen érdeklődte meg, és ott is azt mondták neki, hogy ehhez a motorhoz nem létezik külön javítókészlet, vagy membrán. Hát, így jártam, de a lényeg, hogy jó a motor. Azért kicsit bosszantó, hogy miért kell mindenből ezer félét gyártani…
Üdv.
Sajnos a benzincsap felújító készlet nem stimmelt. Tök másak voltak a méretek. Így aztán komplett, új csapot rendeltem. Ezzel oldódott meg a probléma.
Egy lendülettel kicseréltem még a fagyállót, és a motorolajat is. Még a fékolaj cseréje van tervben, de a lényeg, hogy használható a motor. Remélem sok műszaki problémától mentes kilométer vár rám. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Mondjuk ez már nem is a gyári ülés.. Egyik távoli rokonomnak volt, anno eljött egy túrára vele- hát én csak saccolgattam akkor hogy is kéne felszállni rá..
Jó kis gépek azok is- nemhiába a GPZ blokk van ebben is ... Viszont irdatlan magas- elég lehet felkászálódni rá. Egyszer jó lenne az összest britokolni. GPZ 500s- KLE 500- ER-5- VN 500 Vulcan..
Hali TKB, végre találtam egy ingyenes wi-fit.
Rengeteg motor van itt, er5 nincs, de a tesója igen: úgy látszik, a horvátok jobban szeretik ezen a terepen a KLE500-ast. A kedvencem Akrapovic dobbal szaladgál.
Üdv mindenkinek, keltem a családot, mert megyünk hajókázni.
Zimi
A mai nap megyek még, aztán 2 nap szabad:) hát nekem most lesz hétvége:( de a múltbeli történésekhez képest az éjszaka már semmi volt. De ezt te is tudod!
Majd beszámolok a helyről, gyerekes családnak kimondottan ajánlott.
Fényképeket is csemegézek majd, lefotóztam pár érdekes kétkerekűt is.
remélem, hogy jó volt a nyaralás
jó utat, remélem, hogy minden ok
Nem találtam sehol a neten membránt. A szerelő ismerősöm, aki végül is beszerezte a csapot, Fehérváron, echte Kawasakis helyen érdeklődte meg, és ott is azt mondták neki, hogy ehhez a motorhoz nem létezik külön javítókészlet, vagy membrán. Hát, így jártam, de a lényeg, hogy jó a motor. Azért kicsit bosszantó, hogy miért kell mindenből ezer félét gyártani…
Üdv.
Csak külön a membránt nem tudtad volna rendelni?
Csak külön a membránt nem tudtad volna rendelni?
Sajnos a benzincsap felújító készlet nem stimmelt. Tök másak voltak a méretek. Így aztán komplett, új csapot rendeltem. Ezzel oldódott meg a probléma.
Egy lendülettel kicseréltem még a fagyállót, és a motorolajat is. Még a fékolaj cseréje van tervben, de a lényeg, hogy használható a motor. Remélem sok műszaki problémától mentes kilométer vár rám. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Üdv: Ádám
Holnap már indulunk haza!
várjatok meg, mindjárt indulunk
nagyon jó nyaralást kívánunk
aztán nehogy elragadjon egy cápa
Mai program: fürdés Brac szigetén.
Egyébként a Kawa zágrábi rendszámú volt.
Nekem nem tûnik olyan magasnak a gép. Igényes szerkezet, hátul is tárcsafékkel, nekem is tetszik.
Jó kis gépek azok is- nemhiába a GPZ blokk van ebben is ... Viszont irdatlan magas- elég lehet felkászálódni rá. Egyszer jó lenne az összest britokolni. GPZ 500s- KLE 500- ER-5- VN 500 Vulcan..
Jó pihenést!
Rengeteg motor van itt, er5 nincs, de a tesója igen: úgy látszik, a horvátok jobban szeretik ezen a terepen a KLE500-ast. A kedvencem Akrapovic dobbal szaladgál.
Üdv mindenkinek, keltem a családot, mert megyünk hajókázni.
Zimi
remélem, hogy jobban vagy...
A mai nap megyek még, aztán 2 nap szabad:) hát nekem most lesz hétvége:( de a múltbeli történésekhez képest az éjszaka már semmi volt. De ezt te is tudod!