A október 6-7-es találkozóval kapcsolatban 1-2 infó.
A házban lehet aludni. Van 4 szoba. Még 3 egy személyes heverő és 2-3 szivacs betét. A szobákból az elmúlt évek folyamán a bútorok egyrészét deportáltuk így most elég sok hely van.
Rossz idő (eső) esetén a nagyszobában elfér 2-3 sörasztal, padokkal így benti szolid program megoldható.
Polifomon és hálózsákban még elég sokan elférünk. Lehet hogy kicsit tömeg szállás filingje lesz a dolognak de a sátorozás mellőzhető. Ha szükséges a szomszéd utcában egy másik üresen lévő háznál újabb pár ágy intézhető. (Szintén ingyen)
Bográcsozáshoz, grillezéshez minden megvan ha kell.
Zenét hozzatok és én intézek egy kis hangosítást. (keverő erősítőt, hangfalakat a zenés buli hangulathoz, igény esetén Karaoke? )
Szóval én minden tőlem telhetőt elkövetek egy emlékezetes (pozitív értelembe) évadzáró TKB bulihoz.
Üdv. Papucsos cimbit érdekelné a dolog hogy békésen a házba lehet e aludni? Matracokon vagy valamin. Mert nincs sátorja es ha lenn se aludna benne mert hideg lesz. En speciel sátorba leszek hely meg van az udvaron xd
A benzincsap probléma után, pár száz kilométert megtéve újabb problémám van. Megint valami tömítetlenség. A jobb oldali karburátorból benzin szivárog. Egyenlőre letörölgettem mindent, majd holnap megnézem újra. Szerintetek mire lehet gondolni? Ha tűszelep probléma van, akkor szivárog egyáltalán kifelé a benzin? Hol találhatnék tömítéskészletet a karburátorhoz?
Köszi a segítséget!
Most rendelem meg asszonyka szülinapi fotógépét.Ha megjön majd csinálok képet.Egyébiránt meg pont olyan mint MrPeter kollégáé.Ő meg felrakta a képeit.Nagyon hiányzik máris a ciripelés.A végén már sikítófrászt kaptam tőle.
kár, hogy én nem megyek