Az igazából júliusra akarták papucsosék csak valahogy nem lett belőle semmi. Igazábol az lenne a lényeg h találjunk ki egy időpontot h mikor legyen és a bulit meg majd rászerevezzük hogy hol legyen meg ilyesmi.
Üdv skacok. Érdeklodnek h idén lessz e tkb-s szezonzáró valahol
nemtudom h volt e rola szó mert mostanába nem jártam erre. Ha meg lessz akkor talaljunk ki dátumot h tudjam hova kerni a szabit.
Index: www.nagyvas.hu,
kormányból jó az etz (kicsit magasabb, meg mókolni kell vele, vagy lehet hogy helyre lehet állítani a tiedet. Mutasd meg szakinak.
Műszeregységből attól függ mi sérült.
Három hónapja vagyok egy Er5 tulajdonosa (valamint jogsim is azóta van motorra), de sajnos most buktam egyet vele. A jobb oldali index tört le, a műszeregység sérült, valamint a kormány valahogy csálén áll. Van esetleg valakinek ezek közül bármi, vagy tud bontót ahonnan szerezhetnék? Előre is köszi.
Sziasztok! Épp most csinálom az "A" korlátlan jogosítványt és egy Kawasaki ER5-el motorozok. Mi a véleményetek a motorról? Tavasszal szeretnék motort venni. Eddig Simsonom volt, kezdőmotornak, városban rohangálni, túrázni szerintetek jó választás lenne az ER5?
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm.
Bükkzsércen nem tompai és szerbiai átruccanós szezonzáróról volt szó?
Beszéltünk Pilis kerülésrôl és mhmax-nál sütögetésrôl is.
Nem akarok erôszakoskodni, de Tiszakécske idén is lehet.
nemtudom h volt e rola szó mert mostanába nem jártam erre. Ha meg lessz akkor talaljunk ki dátumot h tudjam hova kerni a szabit.
üdv a klubbaaaan!
Tudok segiteni Újban! Adatlap!
Bontó meg ez: Sugomotor
kormányból jó az etz (kicsit magasabb, meg mókolni kell vele, vagy lehet hogy helyre lehet állítani a tiedet. Mutasd meg szakinak.
Műszeregységből attól függ mi sérült.
Bontót sajnos nem tudok ajánlani.
Jobbulást nektek!
Három hónapja vagyok egy Er5 tulajdonosa (valamint jogsim is azóta van motorra), de sajnos most buktam egyet vele. A jobb oldali index tört le, a műszeregység sérült, valamint a kormány valahogy csálén áll. Van esetleg valakinek ezek közül bármi, vagy tud bontót ahonnan szerezhetnék? Előre is köszi.
Küld a vázszámot és megnézem!
Azért kérdeztem Zsoltit, mert Ő rálát a gyári dolgokra.
Te sem tudsz szerezni felújító szettet 2005-ös ER5 benzincsaphoz?
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm.
Még jobb lett volna, ha ott van a motorom is.
puszi
már csak mi hiányzunk a teraszról...