Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veled is!
Nem vonjuk ki- nem állítjuk le! Télen- nyáron vár a telek! Hejdejóó!
Na tisztelt TKB!Úgy fest a szezon utolsó harmadát átaludta Rosinante mert hűtlen gazdája mással volt elfoglalva.Most meg itt tél(késő ősz).
Idén érdemes lett volna kivonatnom.Bőven meglenne hat hónap.
Az enyém eladó sajnos, külföldre költöztem és nem tudtam magammal hozni.
Ha érdekel, írj a vargacsabi88 kukac gmail.com címre.
nagyon jók a képek! Egy élmény volt veletek megismerkedni, jövőre találkozunk!
Én is azt írtam nem?
Meg- de én nem 500 ezret ígértem érte- hanem öccá forintot!
Meg van?Öccá?
Én sem adom el.Az ára Qrvára nem elég sehová.
Ahogy számolom év/6000Km.
Nem kevés de csak évente egy-két túra.Amúgy meg áll mint a ..?
Talán holnap megnézem melyik garázsba temettem el.
Enyém meg 800 alatt nem megy ki a házból- szal nem eladó!
Rosnate 650.Alku nincs de adok hozzá kb mindent.De ebben benne van a túra szerkó.
15845 hsz
Hogy mit csináltam?
Maximum 400 - 450ezret tudok rá szánni.
Mennyit szánsz rá?Nekem van egy.De nem tartozik occó kategóriába.Viszont ez MOTOR a többi meg motor.Teljes túr szerkó.
Fisi már ajánlott 500 HUF-ot érte.Az nyer aki jobbat mond..
Valaki nem tud véletlen eladó Kawasaki ER5-öt ?
Nekem mindenképp az eredetik kellenek- úgyhogy majd küldöm a címet!
THX!
Köszi szépen, nagyon jók a képek!
A Photoalbum végére meg csak azért szúrtam be két képet, hogy tudjátok eredetileg milyen motoros találkozón is voltatok....
Elvileg bármelyik képre ha ráböksz akkor betölti nagyba. Jobb katintás a képen és lemented. Szerintem egy normál méretű kép nyomtatásához elég lehet a felbontás. Ha ez igy neked mégsem elég és az eredetit méretűt szeretnéd akkor ki írom majd neked CD-re és feladom postán. Valahogy majd megoldjuk....
amorf, köszi a képeket, jók lettek, a szellemes képek igazán szellemesek szinte ijesztőek
Köszi tesó!

Te- figy már ezek helyett a mórickák helyett hol lehet megkapni az eredeti méretűeket?
Üdv TKB!

Igértem, hogy az őszi TKB találkozón általam készített képeket mindenki számára hozzá férhetővé teszem. Tudom kicsit megcsúsztam időben.. de jobb később mint soha

http://tkb2012okt.vigbalazs.fo..." target="_blank" rel="nofollow" title="http://tkb2012okt.vigbalazs.fo...">TKB Őszi Találkozó

Ha valakinek valamelyik képből az eredeti teljes méretű kép kell, az szól.
Úgy emlékszem hogy az a max. de a 3cm elbírja.