Lánc szettet hun is vetted?Mert a következő szezon előtt lecserélem.Most az első lánckerék néz ki kopottnak.Bár nem csoda hiszen kisebb,többet melózik.Pláne nem sík terepen.Gondoltam visszateszem a gyárit de inkább nem fillérb.o.k .Sok dolog lenne (olaj ,szűrő,lánc,(gyertya?)A vicces nem indulásról meg ne is beszéljünk.Azért innen se jött sok tipp.Most mit mondjak a szerelőnek?
Fogadok,hogy tízből tízszer pöccre.Kétszáz km-et meg nem viszem vele,hogy elhiggye.
Szóval tippeket ha kérhetném.
Hali skac...
Váltó olaj betöltő nincs rajta, csak motorolaj, mivel az keni a váltót is. Azt meg ha rajta ülsz a motoron, a jobb lábfejednél lent találod, a kuplung kiemelő karja is ott megy. Nagy csavar, ra van írva hogy Use Sae 10w-40
Na, ez még viccnek is rossz!:) dehogy jó rá! Kawa Zr7, ZRX 1200 műszerfala ugyanaz. De más a sebesség kiosztása. Bonto a barátod, vagy ha sok pénzed van akkor egy márka szerviz, vagy kereskedok. Kérdezd meg Kawazsoltit pl. Vagy az Ivanicsot...
era, fisi, köszi szépen a csákberényi képeket, jók lettek:)
örülök, hogy jól teltek a hétvégi találkozók, jól tettétek, hogy elmentetek
a csilis bab után biztos volt rityi-rotty
Volt a túrán egy olyan pár velünk akiknek sikerült 3 azaz háromezer képet csinálni és feltölteni.Én csináltam kábé 50-60-at de még abból is selejteztem jó párat.
Itt is jó tali volt, a vége felé Sly,ék kis chilis bab főzést rendeztek a Duna- parton. Addig cseleztek, míg megint Lütyő lett az áldozat illetve a főszakács...
Itt is legalább 100- 150 motor volt a 73 km- es talin, vetélkedők, koncertek!
Gadus!
Köszi, hogy eljöttél, most jól jártál, hogy mégsem vártad meg a kaját, mert fél 9- re lett kész, már majdnem éhen haltunk!
A hétvégén egy nagyon tartalmas motoros találkozót tudhatok magam mögött. Remélem jövőre nagyobb érdeklődést fog mutatni a társaság és lesznek olyanok akik eljönnek. ;)
Ízelítőnek pár kép. (Motoros felvonulás kb. 100-150 motorossal. 1km -es motoros kígyó...) Tápai Tamás Street Fighter show, és a nagy melegben a lányok a piszkos motorokat szívesen mosták monokiniben.. :D
Az nem hengerfej, hanem szelepfedél tömítés- szedd le a szelepfedelet- jól takarítsd meg a tömítést, és a fészkét, majd mielőtt visszarakod hőálló szilikonnal rakd vissza!
Persze, mindezt csak akkor, ha a tömítés nem repedezett szakad. Gyárilag is pasztával írják az összerakást, de legutóbb a szerelőm nem rakott alá semmit, azt mondta nagyon jó állapotú, és puha még mindig.
Ez úton kívánok Sok Boldogságot, meg minden jót- hogy baszóggyá meg hogy elhallgattad hogy nősülsz!
Fogadok,hogy tízből tízszer pöccre.Kétszáz km-et meg nem viszem vele,hogy elhiggye.
Szóval tippeket ha kérhetném.
Váltó olaj betöltő nincs rajta, csak motorolaj, mivel az keni a váltót is. Azt meg ha rajta ülsz a motoron, a jobb lábfejednél lent találod, a kuplung kiemelő karja is ott megy. Nagy csavar, ra van írva hogy Use Sae 10w-40
olyan kérdésem lenne hogy az er-5-ön hol található a váltóolaj beöntő lyuk? seholse találom rajta
Egy kicsit kifújt a kipufogó a hengernél azt megcsináltam és azóta egyet nem pukkan!
gondolom, hogy voltak ott "illatok" a babi után
A képeket nagyon szívesen .
A cilis bab isteni volt, ami utána következett azt nem részletezem
örülök, hogy jól teltek a hétvégi találkozók, jól tettétek, hogy elmentetek
a csilis bab után biztos volt rityi-rotty
Itt is legalább 100- 150 motor volt a 73 km- es talin, vetélkedők, koncertek!
Gadus!
Köszi, hogy eljöttél, most jól jártál, hogy mégsem vártad meg a kaját, mert fél 9- re lett kész, már majdnem éhen haltunk!
Ízelítőnek pár kép. (Motoros felvonulás kb. 100-150 motorossal. 1km -es motoros kígyó...) Tápai Tamás Street Fighter show, és a nagy melegben a lányok a piszkos motorokat szívesen mosták monokiniben.. :D
Persze, mindezt csak akkor, ha a tömítés nem repedezett szakad. Gyárilag is pasztával írják az összerakást, de legutóbb a szerelőm nem rakott alá semmit, azt mondta nagyon jó állapotú, és puha még mindig.