Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

*mhmax..
mahmax!

Ez úton kívánok Sok Boldogságot, meg minden jót- hogy baszóggyá meg hogy elhallgattad hogy nősülsz!
Itta cím- JT fogaskerekekkel kérd és ne az SROZ-t hanem az 520 MVXZ láncot- csavarozható patentszemmel!
Igazad van Tesó.Le is dobná magáról.SZENTSÉGSÉRTÉS! !
Lánc szettet hun is vetted?Mert a következő szezon előtt lecserélem.Most az első lánckerék néz ki kopottnak.Bár nem csoda hiszen kisebb,többet melózik.Pláne nem sík terepen.Gondoltam visszateszem a gyárit de inkább nem fillérb.o.k .Sok dolog lenne (olaj ,szűrő,lánc,(gyertya?)A vicces nem indulásról meg ne is beszéljünk.Azért innen se jött sok tipp.Most mit mondjak a szerelőnek?
Fogadok,hogy tízből tízszer pöccre.Kétszáz km-et meg nem viszem vele,hogy elhiggye.
Szóval tippeket ha kérhetném.
Hali skac...
Váltó olaj betöltő nincs rajta, csak motorolaj, mivel az keni a váltót is. Azt meg ha rajta ülsz a motoron, a jobb lábfejednél lent találod, a kuplung kiemelő karja is ott megy. Nagy csavar, ra van írva hogy Use Sae 10w-40
Üdv skacok
olyan kérdésem lenne hogy az er-5-ön hol található a váltóolaj beöntő lyuk? seholse találom rajta
Na, ez még viccnek is rossz!:) dehogy jó rá! Kawa Zr7, ZRX 1200 műszerfala ugyanaz. De más a sebesség kiosztása. Bonto a barátod, vagy ha sok pénzed van akkor egy márka szerviz, vagy kereskedok. Kérdezd meg Kawazsoltit pl. Vagy az Ivanicsot...
Sziasztok! Nincs valakinek eladó ER5 2004esre való km órája? Esetleg rá lehet rakni más típust, vagy ilyen mint GS 500asé stb? rámennek? köszi!
köszönöm fisike
Itt az utód!
Meg van az ok h miért durrogot a gép motorféknél!
Egy kicsit kifújt a kipufogó a hengernél azt megcsináltam és azóta egyet nem pukkan!
Ujjujj- én meg megkésve bár- de itt is Sok-Sok Boldog Névnapot kívánok drága!
kedves era, köszi szépen
gondolom, hogy voltak ott "illatok" a babi után
Szia Kriszti! Boldog névnapot!

A képeket nagyon szívesen .
A cilis bab isteni volt, ami utána következett azt nem részletezem
era, fisi, köszi szépen a csákberényi képeket, jók lettek:)
örülök, hogy jól teltek a hétvégi találkozók, jól tettétek, hogy elmentetek
a csilis bab után biztos volt rityi-rotty
* 73 km- es felvonuláson- eltosztam ...
Volt a túrán egy olyan pár velünk akiknek sikerült 3 azaz háromezer képet csinálni és feltölteni.Én csináltam kábé 50-60-at de még abból is selejteztem jó párat.
Itt is jó tali volt, a vége felé Sly,ék kis chilis bab főzést rendeztek a Duna- parton. Addig cseleztek, míg megint Lütyő lett az áldozat illetve a főszakács...
Itt is legalább 100- 150 motor volt a 73 km- es talin, vetélkedők, koncertek!
Gadus!

Köszi, hogy eljöttél, most jól jártál, hogy mégsem vártad meg a kaját, mert fél 9- re lett kész, már majdnem éhen haltunk!
A hétvégén egy nagyon tartalmas motoros találkozót tudhatok magam mögött. Remélem jövőre nagyobb érdeklődést fog mutatni a társaság és lesznek olyanok akik eljönnek. ;)
Ízelítőnek pár kép. (Motoros felvonulás kb. 100-150 motorossal. 1km -es motoros kígyó...) Tápai Tamás Street Fighter show, és a nagy melegben a lányok a piszkos motorokat szívesen mosták monokiniben.. :D
Az nem hengerfej, hanem szelepfedél tömítés- szedd le a szelepfedelet- jól takarítsd meg a tömítést, és a fészkét, majd mielőtt visszarakod hőálló szilikonnal rakd vissza!
Persze, mindezt csak akkor, ha a tömítés nem repedezett szakad. Gyárilag is pasztával írják az összerakást, de legutóbb a szerelőm nem rakott alá semmit, azt mondta nagyon jó állapotú, és puha még mindig.