Szervusztok Urak!
A közeljövőben tervezek vételezni egy er5-öt, el tudnátok látni néhány jótanáccsal mire figyeljek, milyen zajokra hegyezzem a fülem az megtekintéskor?
Valamint nézegettem a kle500as gépeket is, igaz hogy abban is ugyanez a blokk adja a talp alá valót?
A fórum felpezsdítésének szokásos menetrendje:
1.Új versenyző kérdezi vegyen e ER5-t vagy inkább mást?
2.Valamelyikünk biztatja erre.(Mi mást tenne egy ER5fórumozó?)
3.Jön a troll és osztja az eszét.Minden jobb,mást vegyél.
4.Fisi kiakad és kommentel.
5.Hosszú csend.
6Und so weiter....
Ha terveztek vmi fincsi gurulást, Én biztos elmegyek, ha időm engedi.
Ezt már korábban asszem Krissal-al, meg XJ-vel is megbeszéltük.
A faszméregetést meg nyugodtan kihagyhatjuk a dologból. Nem az Én asztalom.
Annak idején Blue szervezett feles talikat.
Feléleszthetnénk a hagyományt.
Én azt gondolom,hogy ne azért bojkottáld mert egy ember valahonnan esetleg helytelenül cselekedett...hanem azért gyere el..mert a többi nem tett ilyet hanem pozitív irányban nyitott egy csoport felé..
Szóval, ezzel annyit akartam mondani, hogy a szarhazi barátotok, arra vegye a fáradtságot, hogy tolja ide a képét, és legalább mondja azt, bocs a fisivel volt csak a bajom, elkapott a hév, és nem úgy értettem!
BOCSÁNATOT KÉREK..
No ennyi, peace..
Nagyon szép gondolatok voltak, gratu!
Azt azonban ne feledd, hogy nem rólam és törpikéről szól ez az egész dolog!
Elhangzott itt anno az egész bandára a "meg nem értett hülyék társasága" titulus, de felejtsük el, egye Bassza!
Ha csak ez az egy dolog lett volna, de nem... A napokban is elhangzott a társaságra, hogy mi pl. biztos így meg úgy hogy elköltötjuk a pénzt, azt már túrára nem jut, hadd ne idézzem szo szerint.
Részemről becsülendo, amit elkezdtél, sőt legyen tali, menjünk.
De én nem leszek ott, nem csak e miatt, de ez miatt is- na ezt jól megmondtam...
Persze ez nem veszteség a köz oltárán, szóval hajrá!
Nem erre a hétvégére gondoltam...hanem egy jó előre lefixált..a többségnek megfelelő időpont...
Amúgy lehetne nagyobb volumenben is...esetleg összekapcsolni egy ügyességi bénázással..vagy bográcsos eledel gyártással..
De egy közös néphökkentő gurulás is tökéletesen megfelel..
Azt gondolom ,hogy elsősorban motorosok vagyunk...aztán jöhet a márka fóbia...abban viszont nem hiszek ,hogy ennek a fóbiának ellenségeskedésről kell szólnia...és ezt a legapróbb szintre is értem..
A kiba Világ amúgy is csesz mindannyiunkra terheket,dühöt ,haragot...nem hiszem ,hogy kel hozzá még +1
Amúgy a "szarházi" jó arc..és a fisi sem lehet egy utálni való valaki...sőt..ha személyesen találkoznak..még jól el is dumálhatnak..
Az internetes pötyögés sok félreértésre adhat okot..
Szóval az ötlet adott...lehet hozzá tenni..javasolni..és csatlakozni..
Uff
Fogadjunk, hogy te szorakozol!?!
Este, tudok válaszolni, amúgy üdv itt!
Nemsokára elkészül az összefogó Er5 teszt, abból sok mindent megtudhatsz majd!
A közeljövőben tervezek vételezni egy er5-öt, el tudnátok látni néhány jótanáccsal mire figyeljek, milyen zajokra hegyezzem a fülem az megtekintéskor?
Valamint nézegettem a kle500as gépeket is, igaz hogy abban is ugyanez a blokk adja a talp alá valót?
1-Inkább mesélj tesó, hogy milyen volt a nyaralás!
2- jön troll kettő, és kéri a képeket
3- Fisi kiakad, és kommentel..
4- Die Fahne hoch...
Kéreti szurkolni nekünk!
1.Új versenyző kérdezi vegyen e ER5-t vagy inkább mást?
2.Valamelyikünk biztatja erre.(Mi mást tenne egy ER5fórumozó?)
3.Jön a troll és osztja az eszét.Minden jobb,mást vegyél.
4.Fisi kiakad és kommentel.
5.Hosszú csend.
6Und so weiter....
Norbi!
Elkészültem a teszt rám eső részével, holnap átolvasom és küldöm Neked!
Ezt már korábban asszem Krissal-al, meg XJ-vel is megbeszéltük.
A faszméregetést meg nyugodtan kihagyhatjuk a dologból. Nem az Én asztalom.
Annak idején Blue szervezett feles talikat.
Feléleszthetnénk a hagyományt.
BOCSÁNATOT KÉREK..
No ennyi, peace..
Azt azonban ne feledd, hogy nem rólam és törpikéről szól ez az egész dolog!
Elhangzott itt anno az egész bandára a "meg nem értett hülyék társasága" titulus, de felejtsük el, egye Bassza!
Ha csak ez az egy dolog lett volna, de nem... A napokban is elhangzott a társaságra, hogy mi pl. biztos így meg úgy hogy elköltötjuk a pénzt, azt már túrára nem jut, hadd ne idézzem szo szerint.
Részemről becsülendo, amit elkezdtél, sőt legyen tali, menjünk.
De én nem leszek ott, nem csak e miatt, de ez miatt is- na ezt jól megmondtam...
Persze ez nem veszteség a köz oltárán, szóval hajrá!
Amúgy lehetne nagyobb volumenben is...esetleg összekapcsolni egy ügyességi bénázással..vagy bográcsos eledel gyártással..
De egy közös néphökkentő gurulás is tökéletesen megfelel..
Azt gondolom ,hogy elsősorban motorosok vagyunk...aztán jöhet a márka fóbia...abban viszont nem hiszek ,hogy ennek a fóbiának ellenségeskedésről kell szólnia...és ezt a legapróbb szintre is értem..
A kiba Világ amúgy is csesz mindannyiunkra terheket,dühöt ,haragot...nem hiszem ,hogy kel hozzá még +1
Amúgy a "szarházi" jó arc..és a fisi sem lehet egy utálni való valaki...sőt..ha személyesen találkoznak..még jól el is dumálhatnak..
Az internetes pötyögés sok félreértésre adhat okot..
Szóval az ötlet adott...lehet hozzá tenni..javasolni..és csatlakozni..
Uff