Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fisim, ha tegnap tartottad a neved napját, akkor bódog névnapot kíván a zarándok család
Te menni fogsz?
Hiányolod?Mert én nem.
Na ugye van az ember akinek a nevét nem mondjuk ki.(mert mindjárt megjelenik)A motorozz.hu-n szervez túrát akit érdekel olvassa el.(fillérbaszás)
Boldogot Lütyő
Férjecském neked meg mégegyszer boldog névnapot :)
Hát csak betöltötte a 28-at (nem is néz ki 50-nél többnek)
Köszönöm! Lütyőnek én is Boldogat kívánok!
Boldog szülinapot Lütyő!

Fisi, neked meg boldog neved napot!
Huhh...
Nekem van egy fordszámmérő elektronikám. számlap, mutató nélkül.

Egyébként csak bontó, vagy apróhírdetés.
Sok sikert.
Üdv srácok!
er-5-be érdekelne fordulatszámmérő, illetve üzemanyag-szintjelző
Elküldtem Tibikém!
Te ivzo!

Mi a francot csinálsz Te mostanában azzal a motoroddal? Ráültettél egy elefántot, mint a Pögó reklámban?
Hehehhe, ne kínlóggyá má Guriga, inkább motorozz azzal a benzin temetőddel!
Srácok, ehhez mit szóltok? Szombaton találkoztunk vele.
Nagyon állat.
azta meredt eget hát ha én itt vagyok senki most meg itt burjánztok na tessék magatokat öszevisszaszégyelni na
ma mentem egy picike kört, addig zongorista vigyázott kisöccára, de jó volt
Pedig nem
Úgy tudom bő 7.000-rel kerül többe.Az azért nem háromszoros.
Ment!
ide jöhet a levél bakoshunkukacdzsímélpontcom
köszi!
Felre ne értsd, nem te lettél közrohej tárgya, magunkon röhögunk!
Ha adsz egy mail címet, Akkor átkuldom a betas tesztet!
Látom hangyabolyba nyúltam a kérdésemmel:D, nem akarok közröhej tárgya lenni, de nincs ambícióm ezt a 600 oldalt végigolvasni hasonló felvetést keresve. Ha egy hozzászólás számot írnátok azért is hálás lennék.
Valaki kezdje már el az új kollégát biztatni, mert még a kerti törpe is előttem van, nem bírok várni már tovább!

Amúgy jól tudod, mindegyik motorban, Gpz 500 S sport- túra(60 LE), Er-5 naked(50 LE), VN 500 Vulcan chopper (44-46 LE), és a KLE 500 túra enduroban (47-48LE) is az ősrègi LTD 450 tovább fejlesztett blokkja van.
Főbb alkatrészekben teljesen megegyeznek, csak az áttételek, és a vezérműtengelyek talán a karburatorok mások.