Csatlakozom a többiekhez, nagyon jó kis masina ez, én már a 4ik éve hajtom, nagy nagy megelégedettséggel
Fogyasztása nagyon csukló függő, nálam volt már 3 liter körül is, amikor országúton fix 90-el gurultam, a legtöbb 5 liter körül alakult, amikor az eső elől menekültünk az autópályán két személlyel...
Nekem az átlag picit négy alatt szokott lenni, ebben van város, országút, és autópálya is.
TKB,
Tényleg kellene már egy jó kis összefoglaló, mert az újaktól ne várjuk már el, hogy több száz oldalt végignézve mazsolázzák ki a lényeget
Fisi, te mint fő ERnő fun nem akarod bevállalni? Akár az oldaladra is kitehetnénk
A totalbikeon fent van az enyém is, Tibi- az en régi hsz.eimet is copyzd a közösbe, semmit nem vonok vissza, a szarozast sem! már Te tudod mire gondolok. Itthon elkezdtem érveket ellenérveket gyűjteni, a realitás talaján, de ha azt közzé tenném, kitörne a 3.- ik világháború!
A Pilis túra 1 naposra van tervezve? Engem érdekelne a dolog de ugye nekem Esztergomig feljutni már egy túra a maga 270km-ével. Pihenten élvezetesebb lenne nekem is kicsit kanyarogni. De majd alkalmazkodok.
A dátum nekem képlékeny, egyedül a júl. 13-14-15-re van programom.
De nálam soha nem lehet tudni mikor mi jön közbe.
Már majdnem a végén jártam a szép hosszú mindenre kiterjedő ítéletemnek, erre egyszer csak kiírja, hogy "köszönjük, hogy beküldted véleményed...". Visszalépéskor persze üres oldal fogad.
Írok egy szép kivesézős véleményt word-be, aztán majd onnan mindíg bemásolom, ha valaki kérdi.
Holnap délelőtt ráérek. Nem lenne kedved még 1× bejárni az útvonalat, vagy kiegészítéseket keresni?
Persze csak a biztonság kedvéért. Közben meg tom nézni a kürtödet.
Mázsamen! Kösz Fisi! A fogyasztás amit leírtam az kb annyi! Anno a 250 ETZ is megevett ennyit sőt.....mondjuk azzal picit "érdekesebb"volt a motorozás! 2T-szag mindenhol,folyton csepegő olaj,és nem utolsó sorba a MAD MAX-es futómű!
Ha jó futóművű, agilis és minőségileg magasabb kategóriaju motort akarsz, ami megbízható stb., akkor ezt vedd.
Fogyasztás, hajtástol függően 3.8-7 liter. A nagy átlag az mindenkinek olyan4-4.8- 5 liter.
Én is uff!
Csatlakozom a többiekhez, nagyon jó kis masina ez, én már a 4ik éve hajtom, nagy nagy megelégedettséggel
Fogyasztása nagyon csukló függő, nálam volt már 3 liter körül is, amikor országúton fix 90-el gurultam, a legtöbb 5 liter körül alakult, amikor az eső elől menekültünk az autópályán két személlyel...
Nekem az átlag picit négy alatt szokott lenni, ebben van város, országút, és autópálya is.
TKB,
Tényleg kellene már egy jó kis összefoglaló, mert az újaktól ne várjuk már el, hogy több száz oldalt végignézve mazsolázzák ki a lényeget
Fisi, te mint fő ERnő fun nem akarod bevállalni? Akár az oldaladra is kitehetnénk