hát szép estét mindenkinek
szeretnék szerves része lenni a csapatnak csak sajna nem sok időm van itt ülni így utólag mindenkitől elnézést hogy eltüntem de már vagyok amikor tudok szeretnék mindenkivel megismerkedni és ha lehet veletek bandázni
Ha holnaputánról van szó, akkor szerintem kicsit későn jött az ötlet, sok ember már ilyenkor betervezett valamit a hétvégére... De akár lesz ebből most valami, akár nem, muszáj megdicsérnem a kezdeményezést. Annyi ellenségeskedés ment már a két fórum (egyes lakói) közt, hogy most már igazán itt az ideje valami barátkozásnak. Nem is hangzik rosszul mondjuk egy 500-as túra/találkozó CB-ER-GS tulajoknak... (Szigorúan betűrendet tükröz a sorrend! )
Amúgy néztem én is azt a gyári konzolt, elég jól van megcsinálva hozzá, úgy látom három dobozos. Kicsit meglepődtem, azt hiszem a Z1000SX-nél, hogy egyszerre vagy két oldalsó doboz lehet fent, vagy egy hátsó, a kétféle konzol együtt nem alkalmazható (persze utángyártottban biztos van kombinált). Na itt ilyen nincs, simán lehet 3 puttonyos málhás szamarat varázsolni az ER-6-ból.
Hát, nem tudom...
Én a Goldfren tárcsát tudom ajánlani, az ha maradt a tavalyi ár, Akkor 2 ezer ft- al kerül többe!
Hozzá a Goldfren S3 racing betét, ez jó puha, és semmi hangja szinte... Abból egy pár volt tavaly 7-8 e ft.
Eddig kb. 5 ezret mentem el ezzel a komboval, tökéletes!
Vasárnap esetleg egy gurulás?
Kőőőne csinányi egy Géesöttá nagyközös gurulást..
Kisfeles party
He,,, Heee?
Sőttttt ha már bizonyos körülmények végett az Er5 fórumos társakkal sikerült egymásba folynunk....akár lehetne velük közösen brigadérozni....oszt vagy helyben harc,hogy kinek faxa nagyobb...vagy barátkozunk mint normális földlakók...elismerve egymás technikáját...áldozva a gurulás szeretetének...
A 7 liter az nagyon sok szerintem! Ismerősömnek a VFR 750 teljesen nyitott dobbal elmegy 6 literrel,pedig Ő extra bolond módjára megy! Másiknak GSXF 750 5,5-6 litert eszik! Harmadiknak ZZR 400 elmegy 5 literrel!
Mot nézem a honlapon, hogy van hozzá oldalsó doboz is- lassan ez is kezd egyre jobban tetszeni!
Jó a reklám is, de az a kis seggdugasz kisgyerek akit ráültettek, elég bénán néz ki rajta- remélem nem a kerti törpe Dipshitet ültették rá- mert akkor mindjárt nem is tetszik a motor!
De nekem ehhez Viper dobom van... :) az elozo tulaj azt mondta miota ez volt rajta a fogyasztas +1 liter... szoval ha az eredeti dobbal vagy legalabb valami normal sporttal neznem akkor nem is rossz
Ha 10-ig húzom minden fokozatot bőven 180 felett vagyok csupasz gépen 100 kilo feletti nem túl áramvonalas testtel és 5,5-6 literig tudtam felnyomni elég rendes gyorsítós szerpentinen.
szeretnék szerves része lenni a csapatnak csak sajna nem sok időm van itt ülni így utólag mindenkitől elnézést hogy eltüntem de már vagyok amikor tudok szeretnék mindenkivel megismerkedni és ha lehet veletek bandázni
Á- ennyire kis gyerekeket még a Kawa sem foglalkoztat!
Egyébként tényleg valami kiskölyök ül rajta!
Gondolod, hogy Dipshit titokban a Kawasakinak dolgozik? Az életem egyik legnagyobb poénja lenne, meg legnagyobb pofára esése emberismeretből!
Én a Goldfren tárcsát tudom ajánlani, az ha maradt a tavalyi ár, Akkor 2 ezer ft- al kerül többe!
Hozzá a Goldfren S3 racing betét, ez jó puha, és semmi hangja szinte... Abból egy pár volt tavaly 7-8 e ft.
Eddig kb. 5 ezret mentem el ezzel a komboval, tökéletes!
wemotorol rendeltetek mar? en kineztem magamnak egy kyoto fektarcsat 80 euroert. ismeri valaki ezt a gyartot? meg szabad venni?
Kőőőne csinányi egy Géesöttá nagyközös gurulást..
Kisfeles party
He,,, Heee?
Sőttttt ha már bizonyos körülmények végett az Er5 fórumos társakkal sikerült egymásba folynunk....akár lehetne velük közösen brigadérozni....oszt vagy helyben harc,hogy kinek faxa nagyobb...vagy barátkozunk mint normális földlakók...elismerve egymás technikáját...áldozva a gurulás szeretetének...
Egy liter benzinnel 19-km a gyári adat az oldal szerint! (Ha jól értelmezem)
http://s1.toldacuccot.hu/letol...
Ezt Neked küldöm!
http://youtu.be/alcwffTRDFM
Mot nézem a honlapon, hogy van hozzá oldalsó doboz is- lassan ez is kezd egyre jobban tetszeni!
Jó a reklám is, de az a kis seggdugasz kisgyerek akit ráültettek, elég bénán néz ki rajta- remélem nem a kerti törpe Dipshitet ültették rá- mert akkor mindjárt nem is tetszik a motor!