Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkérnélek arra, hogy minél előbb írd le a tapasztalataidat pl.:
- állítólag kicsit magasabb, mint az ER-5 kormány, mennyivel?
- a csuklód állásszöge ugyanakkora?

Sokszor úgy érzem, hogy nekem kényelmesebb lenne egy picivel magasabb kormány (184 vagyok), és a csuklóm is jobban befelé áll, mint ahol kényelmes lenne.
Az előbbit még meg tudom oldani kiemelővel, de a szög miatt lehet kipróbálnám én is az ETZ kormány, főleg hogy ilyen eszeveszett drága.
Te meg szíveskedjél végleg eltűnni a hadd ne mondjam hovába, de VÉGLEG!
Mert mi bajod lesz egy állóhelyzeti eldőlésnél? Úgy mondod ezt mintha egyenesen a halálod kívántam volna..

Elég fontos tulajdonsága egy oldaldoboznak, hogyha rádől a motort álló helyzetben, vagy nagyon kicsi sebességnél, ne essen komolyabb baja. Hadd ne ecseteljem miért.. Pusztán csak ennyi, kíváncsi vagyok mit bír az olcsó kínai. Úgyhogy szíveskedjél vele eldőlni egyszer
Ahhoz gratulálj komam, hogy játszód az agyad, hogy te mekkora motoros vagy, mert elmentel gyertyát gyújtani, utána meg ilyeneket kívánsz másnak!
Na ez az ami mutatja mekkora rongyrázó szemétláda vagy. Ennyi!
Ez a hozzászólásod valószínűleg alulmúlhatatlan lesz... csak gratulálni tudok!
Mit vársz Krisztim, egy ilyen amőba szintű véglénytől?
Világ szemete az ilyen, és persze ő a nagy maga mutogató kisgyerek aki gyertyát gyújtott a lengyel balesetben elhunyt motorosok emlékére. Ebből látszik, hogy sosem lesz motoros, csak motorja van. Játssza az agyát az ilyen köcsög-semmi más.
ne haragudj cimborám, de a szemem golyózik tőled
Álló helyzetben eldőlni.. nagy ügy.
szia
igen, zimmedli jól beszél, hiányoztál bükkzsércről
mi van veled?
nem mondod komolyan, hogy várod egy motoros társad eldőlését?!
ne haragudj kérlek, de ez megdöbbentő
1900 ft volt. Magyar gyártás, sorszámozott
Hiányzott kend az er5 taliról!

Az univerzális kormányvégsúly pontosan ilyen gyárilag: beledugod a végébe és gumigyűrűt összehúzza az anya. Nekem pont ilyen van, a Tescoban 2500 Ft.
Ki kel fúrnod a kezelőszervek rögzítő-furatait, és a végébe hegeszteni kell a kormányvégsúlynak megfelelő menetet. Kormányvégsúlyra hallottam már olyan megoldásról, hogy tömszelence-szerűen anyát, és gumigyűrűt raknak rá, és ahogy meghúzzák a csavart a gumi beleduzzad a kormány végébe.

Megtaláltam az oldalt is:
http://www.telmark.hu/motor/er...

Sztem mondjuk a hegesztés jobb. Szaki megcsinálja pár perc alatt, és tuti, hogy nem fordul ki elcsúszáskor.

Sok sikert

Mennyiért vetted a kormányt?
Ha jól tudom valamit a végein kell alakítani, hogy a végsulyok bele menjenek..
Még túl nagy tapasztalatom nincs csak városban próbáltam. A felfogatása korrekt nem rezonál, és jól vezeti el a menetszelet . Egy kis finomhangolást még igényel. De előbb kormány csere, mivel nekem nem az eredeti kormányom van. Most vettem egy etz kormányt. Képeket majd csinálok. A mellékelt fotón nem a KAWASAKI látható
Megvettem az etz kormányt. Valaki tudja mit kell alakítani rajta?
Túrák szervezés alatt, most is szerveződik egy!
Látod,ezt élvezi, hiába mondod neki húzzon el.
Mi a helyzet Veled cimbora, mesélj!
Üdv TKB !
Már rég jártam erre, bár most se tettem volna mert csak megdöbbentem ezeken a dumákon.Vajon miért van erre szükség?
Úgy látom csak itt állnak szóba mr D-vel, biztosan sok barátja lehet.
Remélem össze tudunk jönni még ebben a szezonban egy közös gurigára.
Én is kíváncsi vagyok jöjjön kép, meg beszámoló is

Én puig minivel kezdtem, az a 190 cmhez kevés volt, most Givi A210 van rajta azzal elégedett vagyok 140 ig
Az MRA- val milyen tapasztalataid vannak? Kép esetleg róla? Mennyi volt? Bár nekem ez a kicsi is jó...
Szia nekem van. 1 hónapos kicseréltem mert hozzájutottam egy MRA VARIO-hoz. Ha érdekel 8000 Ft
Hát ettől nem lettem jobban, más kárán nem röhögök- de ha eltűnnél...
Nézz át a totalbikera, megkoronázza a napod