Megkérnélek arra, hogy minél előbb írd le a tapasztalataidat pl.:
- állítólag kicsit magasabb, mint az ER-5 kormány, mennyivel?
- a csuklód állásszöge ugyanakkora?
Sokszor úgy érzem, hogy nekem kényelmesebb lenne egy picivel magasabb kormány (184 vagyok), és a csuklóm is jobban befelé áll, mint ahol kényelmes lenne.
Az előbbit még meg tudom oldani kiemelővel, de a szög miatt lehet kipróbálnám én is az ETZ kormány, főleg hogy ilyen eszeveszett drága.
Mert mi bajod lesz egy állóhelyzeti eldőlésnél? Úgy mondod ezt mintha egyenesen a halálod kívántam volna..
Elég fontos tulajdonsága egy oldaldoboznak, hogyha rádől a motort álló helyzetben, vagy nagyon kicsi sebességnél, ne essen komolyabb baja. Hadd ne ecseteljem miért.. Pusztán csak ennyi, kíváncsi vagyok mit bír az olcsó kínai. Úgyhogy szíveskedjél vele eldőlni egyszer
Ahhoz gratulálj komam, hogy játszód az agyad, hogy te mekkora motoros vagy, mert elmentel gyertyát gyújtani, utána meg ilyeneket kívánsz másnak!
Na ez az ami mutatja mekkora rongyrázó szemétláda vagy. Ennyi!
Mit vársz Krisztim, egy ilyen amőba szintű véglénytől?
Világ szemete az ilyen, és persze ő a nagy maga mutogató kisgyerek aki gyertyát gyújtott a lengyel balesetben elhunyt motorosok emlékére. Ebből látszik, hogy sosem lesz motoros, csak motorja van. Játssza az agyát az ilyen köcsög-semmi más.
Ki kel fúrnod a kezelőszervek rögzítő-furatait, és a végébe hegeszteni kell a kormányvégsúlynak megfelelő menetet. Kormányvégsúlyra hallottam már olyan megoldásról, hogy tömszelence-szerűen anyát, és gumigyűrűt raknak rá, és ahogy meghúzzák a csavart a gumi beleduzzad a kormány végébe.
Még túl nagy tapasztalatom nincs csak városban próbáltam. A felfogatása korrekt nem rezonál, és jól vezeti el a menetszelet . Egy kis finomhangolást még igényel. De előbb kormány csere, mivel nekem nem az eredeti kormányom van. Most vettem egy etz kormányt. Képeket majd csinálok. A mellékelt fotón nem a KAWASAKI látható
Üdv TKB !
Már rég jártam erre, bár most se tettem volna mert csak megdöbbentem ezeken a dumákon.Vajon miért van erre szükség?
Úgy látom csak itt állnak szóba mr D-vel, biztosan sok barátja lehet.
Remélem össze tudunk jönni még ebben a szezonban egy közös gurigára.
- állítólag kicsit magasabb, mint az ER-5 kormány, mennyivel?
- a csuklód állásszöge ugyanakkora?
Sokszor úgy érzem, hogy nekem kényelmesebb lenne egy picivel magasabb kormány (184 vagyok), és a csuklóm is jobban befelé áll, mint ahol kényelmes lenne.
Az előbbit még meg tudom oldani kiemelővel, de a szög miatt lehet kipróbálnám én is az ETZ kormány, főleg hogy ilyen eszeveszett drága.