Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen típusú a szerkezet? Az IGO eredeti? Milyen verzió?

Tört IGO-khoz vannak térképeim, vagy ha olyan a gép, hogy megeszi a tört progit, akkor szívesen megcsinálom neked.
A navigáció leszoktatja az embereket a gondolkodásról. Ha tudod hova akarsz menni, és figyeled a táblákat (ha vannak), kérdezel ha van kit és megnézed hébe-hóba a térképet. Akkor előbb-utóbb oda fogsz találni. Persze egy kis tájékozódási érzék kell mellé.
Ha eltévedsz akkor pedig újra tervezed. Ettől lesz kaland egy utazás.
Valjuk be őszintén sokszor egy-egy kellemetlen storyt mesélünk évek múltával legszívesebben a cimboráknak 1-2 sör után. Mert az idő mindent megszépít.
Sajna a navit nem próbáltam, de majd megkérdezem a srácokat, használják páran, mert tele van a tökük vele, hogy egy napot bír egy okostelefon...na ez durván is 2 napot, ha átlagosan használod, simán 3.
Ha tényleg jó akkor a hatvan nem gáz.Navi az jó benne?Bár nem tudom ez miért érdekel hisz az van.Sőt viszek mindenhová papír térképet is.Ha a technika behal én akkor is haladok tovább.
A vizes próbát értékelem.Máig két telefon fulladt meg nálam motorozás közben.
Az első mobilom Motorola D160 volt.Nem félek a névtől.Kb aknagránát méretű volt.Ha az akku nem bírta akkor bele lehetett tenni a helyére négy normál cerkát.Ja akkor a mobil számok hatjegyűek voltak.Az én számom még mindig ua. csak kilenccel kezdődik.
Erisünt viszont nem veszek.Már három megdöglött viszonylag rövid idő alatt.Most Nokiát használok(három hónap)ez se tetszik.
Motorola Defy +.
Nézz utána, olvass tesztet és fogj meg egyet, ne félj a Moto-tól, nagyon fasza kis cucc, nem kell vigyázni az esővel, leejtheted (na nem az 5.-ről...), kézereáll, sokat bír az aksi, navit viszont még nem néztem rajta, de nem sokkal kisebb, mint a Galaxy S-em, viszont állítom, hogy jobb!
Ezer az semmi.Ez BT viszont jól néz ki.Nekem is kell.Ha hazajöttem akkor első-hátsó csere.Bár lehet,hogy a szezont lezárom nyaúval és tavaszelőn rakok fel friss cipőt.Sok szagértő szerint így kell.
Amúgy a kérdés arra célzott mi a sárga izé.Az hogy téped a láncot az nem kérdés.Tiéd a második leggyorsabb ER.A legtisztább is a tiéd.Rosinante boldog lenne ilyen gazdival.Bár velem is megvan.
Igen, az nem rossz cucc, csak az aksim gáz, elég keveset bír, na meg kicsi a képernyő...
Ami azonos árkategória és körbetáncolja az a Motorola Defy +
Előnyei:
T-Mobilosként is kártyafüggetlen, nagyobb a képernyő, gyors, stabil és ütés/karc/cseppálló... cseppálló, annyit tesz, ha benne vannak a védő dugaszok, akkor bedobhatod egy kancsó vízbe, én megtettem, sőt sörbe is bedobtam, ami ugye reálisabb
Pillanatnyilag ár / teljesítményben a legjobb választás, konkrétan 3 napot bír, aminél okosban jobbat nem tudok mutatni.
Van 2 magos, 4 magos, van jobb csiribiri-macskajancsi-tutibuli telcsi, de ez bőven elég mindenre, én azt venném.
Talán nem engem kérdeztél de nekem csak úgy kell.Minimális és rövid Net.Jóval több navigáció.Bár az már van.Legyen benne fényképező.Gondolom mindben van.Hajdani profi fotósként már nem bírom a fényképezést.Bár van még Pajtás,Zenit,Szmena a padláson.
Minden jó tanácsot várok és köszönök.Az előző két telefonomat inkább felejteném.
Fisi neked bejött az élet... új lánc, új gumi... ;) Ezek szerint felugrott a BT45-is hátulra. Nekem nagyon bejött ez a kétkomponensű gumi. Kíváncsi vagyok majd a te véleményedre is 1000 km után. Meg a lánc, lánckerék strapabíróságára.
Köszönöm a biztatást.Mégis kell.Egyébiránt azt hittem ilyet nem adnak száz alatt.Ettől kezdve minden jó lehet.
Kicsit a telefonra reagálva.... azért 40-50 környékén vannak már használható darabok. A kérdés az mire akarod te igazán használni?
pl. vettem kb 2 hónapja az Sonyericsson Xperia Activ-ot. Ez is mini mivel a Mini Pro belseje vízálló köntösbe).
Hivatalosan megkapta az Android 4-et és azzal is gyors. (1 GHz Qualcomm Snapdragon cpu + Adreno 205 gpu + 512 MB RAM )
A kijelző nem nagy, ez tény de amire kell arra bőven elég szép éles képpel. Nem ezen fog az ember órákat netezni vagy filmet nézni. Bár jól viszi HD videókat is de minek... Ami feket pont: az e-mail íráskor kicsi területen mutatja a begépelt szöveget qwerty billentyűzet esetén. Főleg Android 4 alatt.
Igazán csak szét kell nézni a piacon lévő készülékek között és meg lehet találni a best buy kategóriásokat.
Én mindig a kifutó felső-közép kategóriás telefonok közül választok és nem a befutó közép rétegből. Holott ezek árai sokszor ==.
Tehát nem minden mini szar és van jó "olcsón".
IGO van rajta.Hozzáértő meg nincs a köreimben.Elvigyem neked?
Nem neten. Vidd el egy hozzáértőhöz. Gyorsan megcsinálja.
Milyen programot használsz?
Drága testvérem, ha látnád a régit élőben, akkor nem tetted volna fel a kérdést! Nem tudtam már láncfeszességet állítani, mert szakaszosan nyúlt, szorult volt. Az első fogaskeréken már látszott erősen a használat, láncot meg szettben cserélünk, egyébként a legkisebb tétel majdnem az első lánckerék volt. Szal- ezért!
De hogyan?Interneten schwarzba?
Nekem előreláthatólag csak júli 21,vagy 22 jó ebben a hónapban.
Akkor nyomhatjuk az egynapost.
Akkor neked csak a térképeket kell kicserélni újabbakra.
Nem kell be..arni, az nem frissítés, csak annak hívják. A program az marad a régi.
Reggeltől egészen kettőig majdnem nyélgázon motoroztam mégse tettem meg ötszáz méternél többet.Mi lehet a hiba?
Navit azt vettem gagyit kb. húszért.Az elején lefagyott háromszor.Egyszer kicserélték,kétszer szervizelték.Gari lejárt azóta műxik.Bár mikor Egerből mentünk haza Zsércre megint megdermedt.Azóta jól van.Frissíteni kéne a szoftvert de nem merem mert hátha +döglik tőle.Már egy csomó út épült boldogabb országokban amiket ez nem ismer.
Drága testvérem te beteg vagy.A sárga izé az minek kellett?Rosinantén még eszemben sincs láncot cserélni.Van abban még egy tízes szerintem.Az első lánckereket megspórolhattad volna.Van egy felesleges gyári.
Az enyém 16 ezer volt, előfizetés frissítéssel.

Egyébként teljesen igazad van, kell a teljesítmény, különben megőrjít a lassúsága, mint telefon.
Amikor navigál, nem tűnik fel. Max. arra jó, IGO-val használható kocsiban, lehet, hogy erre a célra megtartom, mégsem taposom szét.
Nem az ára ijeszt el hanem a sok problem.A sisak dumálót is megvettem 50+ért de minek?Kb szart se ér viszont a fel-le vételnél útban van a mikrofon.Pedig állítólag jót vettem.(Interphone F3 szett)
Ziminek +1 a mondásért meg még egyszer +1

Androidból csak olyat, ami legalább 800-as procival 256-512 rammal él, különben cumizni fogsz. Az olcsó android, csak behúzás... van 40 ezred, veszel egy gagyit, majd felbaszod magad és veszel egy közép-felső kategóriát 70+-ért.
Ja....és mindentől, amihez oda van vésve, hogy "mini" óvakodj, androidnál ez a szar szinonimája.