Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor a képek...
Na, és akkor közkívánatra, a Honecker eposz újabb részhez érkezett!
Ma is jót gurult a vén iszákos (egyszer 5,7- most kétszer 6,3 liter/ 100km)- bele bele vert az óra a 100- 110 km/h- ba egy nagyon kis időre- szinte pár másodpercre.
Megtett km lassan a 700- hoz közelít vele.

És akkor, ha már kértétek:
Honecker abrakol, és Honecker connecting people!
Köszi pici szívem!
ti aztán tudtok élni vazze, terülj-terülj asztalkám, meg minden...
egészségetekre
örülök, hogy ok minden era gépével, most aztán oda@aszhat az élvezetnek
Akkor nem is voltatok Ti semerre, csak irigykedtek hogy egyedül milyen kis snájdig útvonalat hoztam össze.
Amikor minél többen ráértek.
Hehe- így van!
Csak megint nem raktunk fel róla képeket anno- bassza meg!
Nekem is tetszik

A kérdés nálami is csak az, hogy mikor, mert sajna júni végéig vizsgaidőszakom van
Teccik!

Miko?
Zimi!Nem azt mondtam hogy holnap
Jaj ne vadíts má!A pilisszentlászlói utat a hegyen át kb 2 hónapja ismerem.Ne má hogy előbb voltatok arra mint én
Ez kísértetiesen ugyanaz az útvonal, amit a kalocsai csapattal csináltunk 2 éve szezonnyitónak!

De nem baj!

Én házátalakításban vagyok, mai is egész nap falat javítottam, gletteltem, festettem és itt volt egy villanyszerelő is.
Nem tudom megígérni, hogy megyek.
Na a mai motorozásom keretébe bejártam a tervezett útvonalat amit az alföldi tesók tiszteletére szervezek (meg mindenkiére csak ők látnak kevesebb hegyet .Az útvonal kb a következő lenne. Budapest-Szentendre-Pilisszentlászló(át a pilisi erdőn fasza kacskaringós betonút) Visegrád-Dömös(a Duna mellett megy az út)Pilismarót-Esztergom(Bazilika stb... vagy a Duna parton pizza Zimi tudja) Dobogókő(frankó erdei út) Pilisszentkereszt-Pilisszántó-Pilisvörösvár-Budapest.Cakli-pakli 145Km.Vélemény?
Era majd megtankolja a Kawát is, és akkor már együtt is motorozhatnak.
Már mer adná vissza?Era tankol Fisi meg motorozik
Megérdeklődöm, amikor arra járunk.
Szerintem ha már túl vagy a 300. km-en, és huzamosan tudja a 90-et nyugodtan visszaadhatod neki, hadd motorozzon már Ő is .
A kritikus szakaszon már rég túl van a gép.
racing-bazár -on sok ilyen membrános hírdetés van. Én ott válogatnék.
A hivatalos szervizeket csak tájékozódásként kérdezném meg az tuti.
Vagy kawazsolti, aki szintén kereskedő, vagy a többi Kawasaki szerviz, hivatalos márka képviselet. A jó ár tuti meglesz, ismerve a Kawa árszabàsát, csak győzd kifizetni!

Jól van már, látod az Er5 annyira unalmas motor, hogy nincs semmi baj vele, arról nem tudok cikkezni!:))
Az majd Era reszortja lesz, ha bejárattam, majd Ő jár vele tovább!
Hehe... lenne "Napi Honecker" rovat. Honecker abrakol, Honecker felszedett egy stoppost, Honecker kamiont előz...
Miután Honecker teljesen felgyógyul reméljük azért még láthatunk sok-sok képet róla, mint már megszokhattuk az elmúlt napokban. pl. Honecker az Alpokban, Honecker a Magas Tátrában vagy ha csak szerényen és belföldön szeret kirándulni akkor Honecker Badacsonyba, Honecker Tokalj hegyalján... stb...

Szerintem üde foltja lett a fórum életnek.
Sziasztok!

Karburátor membránt honnan érdemes és lehet jó áron beszerezni?
Megadta magát, cserélnem kell....