Na, és akkor közkívánatra, a Honecker eposz újabb részhez érkezett!
Ma is jót gurult a vén iszákos (egyszer 5,7- most kétszer 6,3 liter/ 100km)- bele bele vert az óra a 100- 110 km/h- ba egy nagyon kis időre- szinte pár másodpercre.
Megtett km lassan a 700- hoz közelít vele.
És akkor, ha már kértétek:
Honecker abrakol, és Honecker connecting people!
ti aztán tudtok élni vazze, terülj-terülj asztalkám, meg minden...
egészségetekre
örülök, hogy ok minden era gépével, most aztán oda@aszhat az élvezetnek
Ez kísértetiesen ugyanaz az útvonal, amit a kalocsai csapattal csináltunk 2 éve szezonnyitónak!
De nem baj!
Én házátalakításban vagyok, mai is egész nap falat javítottam, gletteltem, festettem és itt volt egy villanyszerelő is.
Nem tudom megígérni, hogy megyek.
Na a mai motorozásom keretébe bejártam a tervezett útvonalat amit az alföldi tesók tiszteletére szervezek (meg mindenkiére csak ők látnak kevesebb hegyet .Az útvonal kb a következő lenne. Budapest-Szentendre-Pilisszentlászló(át a pilisi erdőn fasza kacskaringós betonút) Visegrád-Dömös(a Duna mellett megy az út)Pilismarót-Esztergom(Bazilika stb... vagy a Duna parton pizza Zimi tudja) Dobogókő(frankó erdei út) Pilisszentkereszt-Pilisszántó-Pilisvörösvár-Budapest.Cakli-pakli 145Km.Vélemény?
Szerintem ha már túl vagy a 300. km-en, és huzamosan tudja a 90-et nyugodtan visszaadhatod neki, hadd motorozzon már Ő is .
A kritikus szakaszon már rég túl van a gép.
Vagy kawazsolti, aki szintén kereskedő, vagy a többi Kawasaki szerviz, hivatalos márka képviselet. A jó ár tuti meglesz, ismerve a Kawa árszabàsát, csak győzd kifizetni!
Miután Honecker teljesen felgyógyul reméljük azért még láthatunk sok-sok képet róla, mint már megszokhattuk az elmúlt napokban. pl. Honecker az Alpokban, Honecker a Magas Tátrában vagy ha csak szerényen és belföldön szeret kirándulni akkor Honecker Badacsonyba, Honecker Tokalj hegyalján... stb...
Ma is jót gurult a vén iszákos (egyszer 5,7- most kétszer 6,3 liter/ 100km)- bele bele vert az óra a 100- 110 km/h- ba egy nagyon kis időre- szinte pár másodpercre.
Megtett km lassan a 700- hoz közelít vele.
És akkor, ha már kértétek:
Honecker abrakol, és Honecker connecting people!
egészségetekre
örülök, hogy ok minden era gépével, most aztán oda@aszhat az élvezetnek
Csak megint nem raktunk fel róla képeket anno- bassza meg!
A kérdés nálami is csak az, hogy mikor, mert sajna júni végéig vizsgaidőszakom van
Miko?
De nem baj!
Én házátalakításban vagyok, mai is egész nap falat javítottam, gletteltem, festettem és itt volt egy villanyszerelő is.
Nem tudom megígérni, hogy megyek.
A kritikus szakaszon már rég túl van a gép.
A hivatalos szervizeket csak tájékozódásként kérdezném meg az tuti.
Jól van már, látod az Er5 annyira unalmas motor, hogy nincs semmi baj vele, arról nem tudok cikkezni!:))
Szerintem üde foltja lett a fórum életnek.
Karburátor membránt honnan érdemes és lehet jó áron beszerezni?
Megadta magát, cserélnem kell....