szia, ha nem tulnagy fáradtság, érdeklödd meg az árát és hogy van é valamilyen papirja. köszi, ha jól látom ez egy 750es oldalt szelepel alulvezérelt ural.
Keresek Kawa ER-5 óracsoport házat. Használt de nem törött érdekelne. Lehet komplett óracsoport is, bár nekem csak a házra lenne szükségem. Ezen kívül keresek még Kawa ZRX 1100-hez légszűrő házat.
Nagyon kedves, de igazából csak álmodozom róla. Belgiumban élek, még ha olcsón is adnák, azt se tudom, hogy hoznám el... Szóval, majd ha nyugdíjas leszek, akkor fogok ilyen hóbortoknak élni. De nagyon tetszenek a retro oldalkocsis motorok.
Bócsán, az autóbontó előtt áll, szerintem valamelyik Szovjet utódállamból került elő. Elég romos állapotban van. Ha gondolod, amikor legközelebb arra járok, és még ott lesz, megkérdezhetem hogy, hogyé adják.
Közben swift bejárató túra folytatodik, Honecker túl van a 430- ik kilométerén!
Ma már kemény 90- nel jöttem haza vele!
És a képek, Honecker Baján a Sugó parton, Honecker a soltvadkerti fagyizónal, és Honecker a bogárgyilkos!
És valaki csak úgy ott hagyta rohadni az út szélén? Vagy ez valami emlékmű? Mert gondolom azzal a kézzel festett rendszámmal nem nagyon közlekednek vele... Egyébként szívesen felújítanám szegényt!
VALAKI kűggye el nekem a fotókat léccilécci.Mert ugye én nem fotózok.De tyúk meg kíváncsi.Azért tyúk.(Meg akkor feledékeny is)
Emil várja a cuccost.
Most operáljuk a sisak izét.Kész LEGO.
Keresek Kawa ER-5 óracsoport házat. Használt de nem törött érdekelne. Lehet komplett óracsoport is, bár nekem csak a házra lenne szükségem. Ezen kívül keresek még Kawa ZRX 1100-hez légszűrő házat.
Üdv:
Peti
Azért köszi a felajánlást! :)
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/hasznaltmotorteszt_ural
dnyeper
Ma már kemény 90- nel jöttem haza vele!
És a képek, Honecker Baján a Sugó parton, Honecker a soltvadkerti fagyizónal, és Honecker a bogárgyilkos!
Emil várja a cuccost.
Most operáljuk a sisak izét.Kész LEGO.