fel a fejjel era
örülök, hogy eltelt a tegnapi nap és hogy a motorod nem került az árokba
reméljük, hogy dr. fisi rendbeteszi és aztán ismét húzhatod a szarvát:)
Sziasztok!
Most értem csak ide a fórumra,elég húzósra sikerült a buli!
Köszönünk mindenkinek mindent,nem kezdem felsorolni inkább,mert hátha kifelejtek valakit és megsértődik!
Nagyon jól éreztük magunkat,jó volt találkozni veletek.Sajnálom,hogy nem jutott el mindenki a találkozóra,de remélem,azért ez nem lesz mindig így?!
Lütyő is üdvözöl mindenkit,csak most szerel keményen és se nem lát,se nem hall.
Fényképeket mi is kérnénk,ha valaki át tudja küldeni őket ide:anditigi@citromail.hu-annak örülnénk nagyon.
Jók legyetek és vigyázzatok magatokra!
Én is bejelentkezem néhány percre.
Jó volt újra találkozni veletek, és örülök, hogy mindenki egyben hazaért.
Papucsos, Papaa, Zsolti, Erzsi mama, Tami, Helga, Bau, Szabina!
Szeretném még egyszer megköszönni a segítséget, a hazautat és mindent.
Ziminek is.
Juditéknak, Lütyőéknek és Fisinek ( a tárolást, szállítást, szerelést, alkatrészt...)
Kriszti!
Nektek is köszönöm. Kisöccát puszilom.
norberto !
Kösz.
Sajnálom, hogy így alakult a vizsgád. Fel a fejjel A következő sikerülni fog, tudom.
Hogy mi is történt? Sikerült gumit füstöltetnem előzés közben. Fisi képein látható minden.
Ha valakit kifelejtettem, bocsi. - próbálok már a holnapi napra koncentrálni.
mindenkinek
Amúgy érdekes volt a motor a nagy pakkokkal, odafelé- laza tempóban utassal felpakolva evett 4,2- litert, utána meg hazafelé kissé gyorsabban 4,8 körül, eddig jó...
A június 9 úgy jött össze, hogy alapban is terveztem egy kis "sör partyt". Egy régen látott rokonom lesz akkor éppen itt nálunk vendégségben és a tiszteletére szervezkednék. Csak hogy még is tudja mit hagyott ki az elmúlt években...
Első elgondolás szerint csak pár fővel... de utánna gondoltam kitolom a létszámot. Egy jó bulihoz egy üres ház kell, valami jó indok amiért szervezzük és sok ember.
Az előbbi kettő megvan már csak az embereket kell összeszervezni.
Tehát akinek van kedve egy kis kiránduláshoz Békésre és környékére azt szeretettel várjuk.
Részeltekért az adatlapomon lévő e-mail címre várok mailokat.
Reméljük összejön a szakember keze alatt a BIO ETZ :)
Úgy látom a régebbi Kékes túránál két Honda NTV-sel találkoztál.Ismered Őket?
Nem szoktak ezek azért sűrűn megragadni, hacsak nem felújítás után volt, és még nem kopott össze.
Mindenesetre Lütyőnek sok kitartást a javításhoz!
örülök, hogy eltelt a tegnapi nap és hogy a motorod nem került az árokba
reméljük, hogy dr. fisi rendbeteszi és aztán ismét húzhatod a szarvát:)
Most értem csak ide a fórumra,elég húzósra sikerült a buli!
Köszönünk mindenkinek mindent,nem kezdem felsorolni inkább,mert hátha kifelejtek valakit és megsértődik!
Nagyon jól éreztük magunkat,jó volt találkozni veletek.Sajnálom,hogy nem jutott el mindenki a találkozóra,de remélem,azért ez nem lesz mindig így?!
Lütyő is üdvözöl mindenkit,csak most szerel keményen és se nem lát,se nem hall.
Fényképeket mi is kérnénk,ha valaki át tudja küldeni őket ide:anditigi@citromail.hu-annak örülnénk nagyon.
Jók legyetek és vigyázzatok magatokra!
Rendkívül elégedett voltam az erejével hegynek föl, hegynek le és hogy bírta a tempót.
Kis pénzért jó motor, ez kellett nekem!
Jó volt újra találkozni veletek, és örülök, hogy mindenki egyben hazaért.
Papucsos, Papaa, Zsolti, Erzsi mama, Tami, Helga, Bau, Szabina!
Szeretném még egyszer megköszönni a segítséget, a hazautat és mindent.
Ziminek is.
Juditéknak, Lütyőéknek és Fisinek ( a tárolást, szállítást, szerelést, alkatrészt...)
Kriszti!
Nektek is köszönöm. Kisöccát puszilom.
norberto !
Kösz.
Sajnálom, hogy így alakult a vizsgád. Fel a fejjel A következő sikerülni fog, tudom.
Hogy mi is történt? Sikerült gumit füstöltetnem előzés közben. Fisi képein látható minden.
Ha valakit kifelejtettem, bocsi. - próbálok már a holnapi napra koncentrálni.
mindenkinek
Első elgondolás szerint csak pár fővel... de utánna gondoltam kitolom a létszámot. Egy jó bulihoz egy üres ház kell, valami jó indok amiért szervezzük és sok ember.
Az előbbi kettő megvan már csak az embereket kell összeszervezni.
Tehát akinek van kedve egy kis kiránduláshoz Békésre és környékére azt szeretettel várjuk.
Részeltekért az adatlapomon lévő e-mail címre várok mailokat.