Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kevés fáradtsag árán Ferikem!
Fisi! Hogy a picsbe tudod ilyen szinten tisztán tartani a gépet? Én is odafigyelek rá,de hát ez........:))))))
közeleg a nagy nap, közeleg...
papucsos, az lenne a kérdésem, hogy vigyünk esetleg eldobható tányérokat, evőeszközöket?
továbbá, egy sátrat tudunk vinni valakinek vagy valakiknek, vigyünk?
Relax my friend, relax
Hát, ha így marad az ido, Akkor nem biztos hogy látni fogod, max. A Skoda hatuljat...
Remélem élőben nem ilyen dromedár!
Addig eldugom!
Ezt te erzed :-)
Latom Te is szerelsz fel jarokeretet
De szepen meg aszontam!
Nyelvtan 1. :-)
Ki keson erkezik az annak lehet, h nem marad!
Ugyhogy probalj meg nitrot rakni a vasba!
Én úgy néz ki szombaton érkezem legkorábban, mert pénteken már két helyen kéne lennem. Bükkzsérccel együtt három Csak kérlek hagyjatok egy kupica diópáleszt, hogy megkóstolhassam!
Kurvára csipázom ezt a ge..i fórumot, hogy nem engedte mind a 6-7 képet egy hszben elküldeni
Stage 1
Kellett volna?
Fisi teso vettel mar vizallo nylon taskat?
Kawasaki márkakereskedes, darabja 13.500- pizz!
Mind1, h mikor jottok csak gyertek :-)
Negatív az nem vok.Ha a fene éppen fenével táplálkozik én akkor is megyek.Max a tyúk nem jön.Bár ő is vízálló.Hosszú távokon teszteltük.
Csak pénteken kettő körül startolunk a munkája miatt.Pályán a GPS szerint három óra a menetidő.De ebbe beleszarhat a naffalun átvezető
szakasz a péntek délutáni csúcsidőben.
Sziasztok! Keresek gyári indexet 2004es kawámra. Aki tud bármit írjon! Kösszi!
Ajjaj már előre félek
Ahogy beszéltük ha meg lesz az utolsó vizsgám, akkor majd ismét feléd fordulok, és akkor majd bejárjuk a környéket alaposabban
Hát igen, kijött a nacsalnik éned! Legkozelebb ráduszitom minden idők legkeményebb vérebét- Alfrédot!