" Szombaton reggel én és a párom is neki lendülünk..." --- Ez kérem tömény erotika. Eleve, hogy szombaton reggel,, meg hogy Én és a Párom,, meg hogy még neki is lendültök. Ez kérem félre érthetetlen. Elnézést, hogy így ismeretlenül!
Hát, amint látod a dobozok elég magasan vannak a kipu fölött, szal van ott hely. Ha még jó idő lesz este, Akkor kipróbálom a cuccot egyenlőre csak így üresen.
Igazából látni kell élőben, ennyire nem toplák nagy, de azért testes a kicsike..
Ahogy anno Kz barátom megjegyezte, a túrazas nem a szepsegrol szól.. Hát van benne némi igazság..
A dobozok azok a Givi E360 ha jól tudom koppincsai, használható topcasekent, meg oldaldobozkent is, de én nem vagyok pizz afutar, így oldalra került...
Az OMSZ csak hagy írja amit akar,ugysem igaz belőle semmi! Salgótarján felé tegnap ilyen meg olyan vihart beszélt,meg jégesőt,erre gyönyörűen sütött a nap! Ennyit erről.....
Köszi szépen az infót, Neked is meg Fisinek is! Igazából utánajárok még a témának, én valami masszívabb, vastagabb anyagra gondoltam, mert nem egészen ugyanaz, mint a kavicsfelverődés, hogy néha-néha egy karc, hanem a sarkam folyamatosan ott van, dörzsöli. (Biztos csámpás vagyok. ) Aztán félek, hogy egy vékonyabb fóliát könnyen legyűrnék.
De tankfóliázásra is gondoltam, védjük már meg szegényt, szóval most mindenféle fólia érdekel. Bár az annyira nem sürgős, mert az idomok baromi jól megvédik, azok meg karcolódhatnak, nem zavar annyira, könnyen eltüntethető, meg nem is rozsdásodik a műanyag tőle.
http://www.youtube.com/watch?f...
persze, ha egyátalán van ilyen
Amint annak vége van, indulok, vagyis 17 óra felé.
Bükkzsérc felé, félúton...
csak vicc volt, persze, hogy visszük
Mennyivel van a földtől a doboz, amikor leér a lábtartó?
Ahogy anno Kz barátom megjegyezte, a túrazas nem a szepsegrol szól.. Hát van benne némi igazság..
Specifikus index: 121056-121058 számokon találod
Koszi
De tankfóliázásra is gondoltam, védjük már meg szegényt, szóval most mindenféle fólia érdekel. Bár az annyira nem sürgős, mert az idomok baromi jól megvédik, azok meg karcolódhatnak, nem zavar annyira, könnyen eltüntethető, meg nem is rozsdásodik a műanyag tőle.