Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

" Szombaton reggel én és a párom is neki lendülünk..." --- Ez kérem tömény erotika. Eleve, hogy szombaton reggel,, meg hogy Én és a Párom,, meg hogy még neki is lendültök. Ez kérem félre érthetetlen. Elnézést, hogy így ismeretlenül!
És akkor ehhez kapcsolódóan egy kis zene!

http://www.youtube.com/watch?f...
Gyertek csak!
Szombaton reggel én és párom is neki lendülünk ... szerintem délután érkezünk valamikor. Csak ne essen az eső...
srácok, légyszi hagyjatok meg nekünk egy "csendesebb" szobát, ahová befér egy pótágy is
persze, ha egyátalán van ilyen
zongorista család is megy
Ja.Ez jó kérdés.A tyúkom és jómagam ott leszünk.Ez már kettő.
Akkor úgy előreláthatólag kik jönnek, ha szabad tudni?
Akkor előbb érünk oda mint te.A terv szerint.Sebaj.Majd kipakoljuk addig a poharakat.
Most már biztos, hogy lányom osztályával kirándulok egyet pénteken, ha az idő engedi.

Amint annak vége van, indulok, vagyis 17 óra felé.

Bükkzsérc felé, félúton...

Nem fogsz semmi olyat találni, ami ennek megfelel, szerintem.. Látod, ha a vas is elkopik... Jó az a fólia, legfeljebb sűrűbben cseréled...
milyen olajleeresztőt?
csak vicc volt, persze, hogy visszük
Hát, amint látod a dobozok elég magasan vannak a kipu fölött, szal van ott hely. Ha még jó idő lesz este, Akkor kipróbálom a cuccot egyenlőre csak így üresen.
De azért dőléstesztet remélem csináltatok.
Mennyivel van a földtől a doboz, amikor leér a lábtartó?
Igazából látni kell élőben, ennyire nem toplák nagy, de azért testes a kicsike..
Ahogy anno Kz barátom megjegyezte, a túrazas nem a szepsegrol szól.. Hát van benne némi igazság..
A dobozok azok a Givi E360 ha jól tudom koppincsai, használható topcasekent, meg oldaldobozkent is, de én nem vagyok pizz afutar, így oldalra került...
Szia! Tudok segiteni! Adatlap
Szia! Tudok segiteni!
Nem gyárit keres? Én azért írtam a márkaszervizt.
A helyi öreg vasas- esztergályos szakinal, szó szerint 3 liter borert, ízlik neki az öregem bora így erre boltoltam el..
Végül hol tudtál venni közbetétet az indexhez?
www.nagyvas.hu

Specifikus index: 121056-121058 számokon találod
Az OMSZ csak hagy írja amit akar,ugysem igaz belőle semmi! Salgótarján felé tegnap ilyen meg olyan vihart beszélt,meg jégesőt,erre gyönyörűen sütött a nap! Ennyit erről.....
Az olajleeresztomet is hozzatok legyszi :-)
Koszi
Köszi szépen az infót, Neked is meg Fisinek is! Igazából utánajárok még a témának, én valami masszívabb, vastagabb anyagra gondoltam, mert nem egészen ugyanaz, mint a kavicsfelverődés, hogy néha-néha egy karc, hanem a sarkam folyamatosan ott van, dörzsöli. (Biztos csámpás vagyok. ) Aztán félek, hogy egy vékonyabb fóliát könnyen legyűrnék.

De tankfóliázásra is gondoltam, védjük már meg szegényt, szóval most mindenféle fólia érdekel. Bár az annyira nem sürgős, mert az idomok baromi jól megvédik, azok meg karcolódhatnak, nem zavar annyira, könnyen eltüntethető, meg nem is rozsdásodik a műanyag tőle.