Na rakok fel ma is képet.
Az NDK szelleme kísértett ma Dunaföldváron... Honecker jól megy, ma már volt tartós 80, és nagyon kicsit 90 km/h is. Kezd nagyon halkan hallatszani az Etzkre jellemző csörgès, a.amikor is a dugó berezonál a hengerben.
Jó lesz a kicsike!
Enyém is 04-es de 3,5-től messze jár.Kiderül,hogy az enyém egy zabagép?
Amúgy hadd egyen.Csak vigyen ahogy eddig.
Nekem indokolt alkatrész csere:Gumi,gumi,gyertya,gumi.
Ennél kevesebbel mi megy?
A Pilis jó.Vannak ott jó kanyargós részek.Hazafelé azért mi is inkább a Mátrát vettük bele az itinerbe.Jól esett.Aztán fel a Bahnra.Gyöngyöstől naffalug aludt a tyúk.Ez életveszélyes.Vettem ilyen Inter...sisakbeszélő izét,hogy ébren tartsam.F3-as.Teszt majd Horvátország után.
A muszerfal égő addig ég ki, míg nem raksz bele magyar 2w- os izzót. A műszerfal kicsit kényes, de eddig talán nekem tört el... Egyetlen ami szar, a ciripelo kipufogó, ez most is hallatszott a talin, vegdob csere, azt csók...
Hát, amióta nálunk megvan (1 éve + pár hónapja), azóta igaz, nem sokat használtuk, kb. 4000 km-t raktunk bele, de én kötelező szervizen kívül csak tankoltam meg néha lemostam. Nálunk nagyon megbízhatónak bizonyult, nem tudom megerősíteni a rémhíreket. (Egyébként 97-es modellünk van.)
Miután nem az én motorom, nagyon nem jártam utána a típushibáinak, de a kipufogó ciripelése az, amit elég sokszor hallottam ahhoz, hogy megjegyezzem. :) Nálunk még ez sem jelentkezett, de állítólag könnyen orvosolható, illetve a használt motoron már sokszor le is van cserélve a dob.
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Valószínűleg ezt a fogom majd választani!
Vannak egyébként jellemző típushibák?
(Hallottam leszakadó műszeregységekről, illetve folyton kiégő műszer megvilágításról.)
Még a végén megint besül a dugó, elkap valami csirke influenzát, madárvészt!
És már kicsit kevesebb mint 800 km van hátra Era, amíg raulhetsz!
Az NDK szelleme kísértett ma Dunaföldváron... Honecker jól megy, ma már volt tartós 80, és nagyon kicsit 90 km/h is. Kezd nagyon halkan hallatszani az Etzkre jellemző csörgès, a.amikor is a dugó berezonál a hengerben.
Jó lesz a kicsike!
Az a baj, hogy ha most nézek a vaterán egy másik használtat arra sincs garancia, hogy nem fog zörögni
Amúgy hadd egyen.Csak vigyen ahogy eddig.
Nekem indokolt alkatrész csere:Gumi,gumi,gyertya,gumi.
Ennél kevesebbel mi megy?
Miután nem az én motorom, nagyon nem jártam utána a típushibáinak, de a kipufogó ciripelése az, amit elég sokszor hallottam ahhoz, hogy megjegyezzem. :) Nálunk még ez sem jelentkezett, de állítólag könnyen orvosolható, illetve a használt motoron már sokszor le is van cserélve a dob.
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Valószínűleg ezt a fogom majd választani!
Vannak egyébként jellemző típushibák?
(Hallottam leszakadó műszeregységekről, illetve folyton kiégő műszer megvilágításról.)
Szép napot!
Üdv: Ádám
Egy 1997-es ER5-höz keresnék km-óra borítást (azt a szép, krómozott műanyan "kúpot"). Tudtok benne segíteni esetleg? Bontókban nem találtam sajnos.