Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem igen, csak Rád pikkel... Én pár hete simán elküldtem 4 képet egyszerre.

Egyébként szerintem jól meg van oldva a rács, jó masszív, nekem tetszik. De azok a dobozok bazi nagyok... Biztos, hogy oldaldoboznak szánták őket? Nekem úgy tűnik, mint két topcase...

Ja és persze mint már a többiek megjegyezték, a motor is gyönyörű. Nekem sem megy ilyen szinten az ápolás. Vow.
Na az OMSZ is azt mondja Bükkzsércre, hogy esőmentes lesz, legfeljebb csütörtök elején és vasárnap végén várható némi zápor - szóval ha minden jól megy, pont a legjobb időt fogjátok ki.

Szóval most már írhatom, hogy hogy irigykedek.

Minden találkozóra igyekvőnek jó motorozást, kellemes időtöltést, és szép időt kívánok!
ok, akkor viszunk egy sátrat és eldob6ó tányérokat meg ilyesmit a tápnak
útra kész vagy drágám?
vau-vau, itt is!
Papírkutyák itt hé tágra süt a nap.
Hát olyan szép van mint a járókeretes motorod vaze!
Ez olyan szep mint egy uj traktor!
Skacok aki tud hozzon mert nem tudom, h mennyien leszunk!
Az nagyon kiraly lenne hozzatok mindent!
Jó bolt- elébb is dudálhattál volna Bigmac!
Cblaci képei alatt volt egy gondolat
"Valami hasonlót álmodtam egyszer..."

Ezt tovább fűzve az én esetemre, hát én nem ilyen Ikarus buszról álmodtam anno...

De kétségtelen hasznos- és dobozokkal pofás- legalább is nekem- hát szép mura ló lett ez is!
Régi elképzelés vált valóra- hát ezt is megértem, most már eltemethettek!
Négy db 15-ért ? A gumialátétek hiányoznak!
Most komolyan- csak nekem ilyen buzi ez a fórum, hogy 3 kép felett nem akarja a hsz.-t elküldeni?
Stage2 final race!
Van még dugi kisüsti főzésű mádi sárgamuskotály szőlőpálinka fémbutykosban, de elrejtem a tank alatt.
Én is, de én sem.
Vitrinbe ez nem probléma.
am.szereti a vasat+ráér.
Respektálom de nem utánozom.
Ja ezt én is akartam kérdezni.Hadtáp készletünk(kanálgép)van.Ha egyéb kell szóljatok.Pölö: pohár,tányér,hordágy,fejfa.
Megtaláljuk.Egyet se félj!
Fisi tökélyre fejlesztette a "motor alatt hanyatt fekve" takarítást és a "minden négyzetmilliméternek gyári állapotúnak kell lennie" elvet vallja!
Most kitombolja magát az eső, aztán hétvégére szuper napos idő lesz!

Én is viszek sátrat!