Szerintem igen, csak Rád pikkel... Én pár hete simán elküldtem 4 képet egyszerre.
Egyébként szerintem jól meg van oldva a rács, jó masszív, nekem tetszik. De azok a dobozok bazi nagyok... Biztos, hogy oldaldoboznak szánták őket? Nekem úgy tűnik, mint két topcase...
Ja és persze mint már a többiek megjegyezték, a motor is gyönyörű. Nekem sem megy ilyen szinten az ápolás. Vow.
Na az OMSZ is azt mondja Bükkzsércre, hogy esőmentes lesz, legfeljebb csütörtök elején és vasárnap végén várható némi zápor - szóval ha minden jól megy, pont a legjobb időt fogjátok ki.
Szóval most már írhatom, hogy hogy irigykedek.
Minden találkozóra igyekvőnek jó motorozást, kellemes időtöltést, és szép időt kívánok!
Cblaci képei alatt volt egy gondolat
"Valami hasonlót álmodtam egyszer..."
Ezt tovább fűzve az én esetemre, hát én nem ilyen Ikarus buszról álmodtam anno...
De kétségtelen hasznos- és dobozokkal pofás- legalább is nekem- hát szép mura ló lett ez is!
Régi elképzelés vált valóra- hát ezt is megértem, most már eltemethettek!
Egyébként szerintem jól meg van oldva a rács, jó masszív, nekem tetszik. De azok a dobozok bazi nagyok... Biztos, hogy oldaldoboznak szánták őket? Nekem úgy tűnik, mint két topcase...
Ja és persze mint már a többiek megjegyezték, a motor is gyönyörű. Nekem sem megy ilyen szinten az ápolás. Vow.