Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázzatok magatokra!
Jó szórakozást!
Kalocsa beszáll a játékba! Vétel...
Aki otthon hagyja a TKB pólót, az nem kap pálinkát!
Gondolkodom is, hogyha eljutok a talira megpróbálom elcserélni valakivel.Természetesen szőrén szőrt alapon és csirkeszárnyas,meg zongorahúros szóba sem jöhet.
Kellett Neked az a játékmotor, az Er5- re legalább fért cucc!
Ha nem lesz innivaló nem megyek!(nem fér a puttonyomba semmi )
még üresek a táskák és a sátor sincs.
Bükkzserc
Hősök útja 22.
Te nem hozol semmit Zimikem!? Mi már ketten húzzuk vonjuk a motort, de már alig fér cucc rá!
Mi a cím?
Enyém is félig felmálházva.Fotó nem van.Fűrész,pálesz az elején berakva.A többi majd befér ahogy tud.
Csak a rendőröset ajánlom.Jó az.
Útra készen, hogy holnap ne kelljen sokat szarozni.
Kihagytam hogy a kormányt már az elején elengedte, hogy két kézzel tudjon hadonászni...
Jaj, ezt még el kell mondanom mielőtt mindenki elhúz: múlt héten voltam Houston-ban; jövünk vissza a reptérre autópályán, megyünk 80 fölött (mph!), erre pont arra tart valami bazi nagy konvoj (a sofőr szerint valami helyi maffiafőnök), ami miatt a rendőrök megállítják a forgalmat az autópályán, amíg minden villogó kocsi el nem megy. Na ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy (mivel a sofőröm nem nagyon akart lehúzódni), az amcsi motoros rendőr odahúzott mellénk, és először csak finoman mutogatott kifelé, majd egyre dühösebben, végül felállva a nyeregben oldalra hajolva hadonászott teljes erőből meg ordibált vörös fejjel (már amennyire egy négernek lehet olyan...)! Mindezt vagy 140 km/h körül! Védőruha: vasalt vászonnadrág, rövidujjú ing, lakkcipő, napszemüveg... Meg egy bili a fején.

Szóval 3 tanulsága van az esetnek:
1. A rendőrök baromira tudnak motorozni (ott is), bár én tudnám így testrészként kezelni a motorom ;
2. Nincsenek egyezményes kézjelek! A rendőrök teljes mértékben improvizálnak (ezt forgalomirányításnál is láttam);
3. Az a szar nagy Harley úgy gyorsul, hogy a kisninjával is simán odaverném (legalábbis az első pár kilóméteren biztos). Amikor ismét mehettünk, és álló helyzetből elindultunk, a rendőr kopp gázzal, nagy hanggal sehol sem volt, lomhábban gyorsult, mint egy autó. Nem tudom hogy érik utol a bűnözőket. Amikor már felgyorsult akkor biztos jó, de amíg megindul...

Na ha egyszer eljutok vez. tech. tréningre, tuti valami rendőrösre megyek.
de mennék már!
remélem, hogy nincs nagy baj..
nagyon sajnálom
Üdv!

TKB sajnos családi okok miatt, úgy néz ki, hogy engem nélkülöznötök kell a taliról. Majd talán legközelebb!
Nekem is. De most,hogy murai ló lett már nem kell ilyen tornyot vinned.
Az a tanktaska megoldás hajj de ismerős!
De irigyellek titeket! Nekem még két munkás nap van, utána mehetek csak... Pénteken már nem indulok el, nappali fényben szeretnék menni, és nem hiszem hogy korán végzek. Úgyhogy alszom egyet pénteken, lehetőleg sokat, és szombat reggel összepakolok, és indulok! És ha minden jól megy viszek egy házi-mézespálinkát. A hamarosan indulóknak pedig jóóó utat!
ERőrejelzés mindenkinek!
( a hétvége,így kezdődik )