Üdv a klubnak
Egy olyan kérdésem lenne hogy az 1999 es évjáratú mocimon (benzin szintjelzős) a benzin csapon lévő 3 felírat/állás mit takar
- RES
- PRL
- ON
jelenleg én az On állásban használom
ezt a hülyén hangzó kérdést azért teszem fel mert eddigi rövid életem alatt már jó párszor összejött a tolás ezért utálok kísérletezni az üzemanyaggal
tényleg egy kalappal kívánok, melyik nap lesz a nagy nap?
a védés már csak hab a tortán, legalábbis nekem anno az volt, nálunk ott már nem genyóztak senkivel..
kár, hogy nem voltál ott, de lesz még rá lehetőség, hogy találkozzunk
Az ötlet tök jó,csak csináljuk másik időpontban.Junius 9-én Alsóörsre kéne menni az open road faestre.(he-he már nem harley fesztivál)Persze csak egynapos túrára gondolok mivel ezek rablók.De felvonulni elmennék mindíg csorgattam a nyálam amikor még nem volt motorom.Mióta van meg még nem jutottam el (pl.tavaly akkor volt a tali)Most el kéne menni,sőt az lenne az igazi ha minnél többen jönnétek)
Lütyő- Eulália, meg Era is jön azért az Istenveréséért.
Ha bele gondolok abba, hogy 8 évig Mz- ztem, semmi gond nélkül egy patika állapotú géppel, hát ezt szívesen meg tudnám ismertetni a nagykalapáccsal...
Na alvás- mert korán 5 óra lesz...
No itt vagyok...
Hogy az Isten rakná a kóchengeres f..t abba a ki..ott g..i Honecker bosszúja sz...rakás Mz- be, holnap 5- kor 600 km utánfutózas vár rám miatta, hogy gyújttottuk volna inkább fel ott az út szélén...
Örülök, hogy mindenki hazaért, jó buli volt, jó volt Veletek!
sziasztok, a zongorista család is egyben hazaért, minden ok volt
era, nagyon sajnálom, hogy lerobbantál, figyi, ha tudunk valamiben segíteni, írj vagy hívj, fisi tudja a számom
jó volt ismét veletek
nagyon hamar eltelt ez a hétvége
Viszont lenne egy kérdésem a tisztelt csapathoz.
Június 9-én kinek lenne kedve egy Grillezéshez itt nálunk Békésen?
Van egy öreg házunk, amit nagyapámtól örököltünk és annak az udvarán. Van 4 szoba pár ággyal de bent polifomon és hálózsákban sokan elférnek még. Van egy öreges fürdőszoba.... De akár lehet sátorozni is.
Szóval ingyen szállás, a kaját összedobjuk. Zenét csiholunk.... Kis sütögetés az udvaron, szalonna, kolbász, grill hús... tetszés szerint Ha valakit érdekel akkor dobjatok egy mailt.
Ezennel jelentem Amorf I és Amorf II Az-az szilva pálinkás Balázs és Lívia sikeresen hazaért kis Békésre. Bár Debrecen alatt egy örült GSXR-es motoros és egy még bolondabb Audi A6-os pilóta az életünkre tört....
A két kö**ög, versenyezni kezdtek. A motoros könnyen meg előzte az előtte lévőt talán fehér Astra kombit .. az audis viszont elszabta a távot... Mi jöttünk szembe vele szépen kb. 90-el és ép csak elfértünk egymás mellett hárman... Az asztra az audi meg mi az út szélén....
Vidéki gyerek vagyok én és nem vagyok hozzá szokva az efféle izgalmakhoz...
Res : tartalék
PRI: szabad átfolyás a karbin
ON : sima alapállás
javítsatok ki ha téves