Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Res : tartalék
PRI: szabad átfolyás a karbin
ON : sima alapállás

javítsatok ki ha téves
Üdv a klubnak
Egy olyan kérdésem lenne hogy az 1999 es évjáratú mocimon (benzin szintjelzős) a benzin csapon lévő 3 felírat/állás mit takar
- RES
- PRL
- ON
jelenleg én az On állásban használom
ezt a hülyén hangzó kérdést azért teszem fel mert eddigi rövid életem alatt már jó párszor összejött a tolás ezért utálok kísérletezni az üzemanyaggal
era, fisi, mi újság az mz-vel? hogy haladtatok ma?
tényleg egy kalappal kívánok, melyik nap lesz a nagy nap?
a védés már csak hab a tortán, legalábbis nekem anno az volt, nálunk ott már nem genyóztak senkivel..
kár, hogy nem voltál ott, de lesz még rá lehetőség, hogy találkozzunk
Köszi! Gyúrok ezerrel!

Remélem elégedett leszek a hét végére.
Utána még jövő héten védés.

Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni.
Na de vajon hová?Mivel nem jött semmi.
Az ötlet tök jó,csak csináljuk másik időpontban.Junius 9-én Alsóörsre kéne menni az open road faestre.(he-he már nem harley fesztivál)Persze csak egynapos túrára gondolok mivel ezek rablók.De felvonulni elmennék mindíg csorgattam a nyálam amikor még nem volt motorom.Mióta van meg még nem jutottam el (pl.tavaly akkor volt a tali)Most el kéne menni,sőt az lenne az igazi ha minnél többen jönnétek)
Lesz!

Lütyő- Eulália, meg Era is jön azért az Istenveréséért.
Ha bele gondolok abba, hogy 8 évig Mz- ztem, semmi gond nélkül egy patika állapotú géppel, hát ezt szívesen meg tudnám ismertetni a nagykalapáccsal...
Na alvás- mert korán 5 óra lesz...
Era! Sajnálom ami történt, de azért ne hagyd hogy fisi berúgja az árokba
Én benne lennék, de június 9 nemtom szabad-e... Szal, ha igen, benne vagyok, de valószínűbb egy júliusi-augusztusi időpont.
örülök, hogy rendben hazaértél
lesz segítséged holnap?
No itt vagyok...
Hogy az Isten rakná a kóchengeres f..t abba a ki..ott g..i Honecker bosszúja sz...rakás Mz- be, holnap 5- kor 600 km utánfutózas vár rám miatta, hogy gyújttottuk volna inkább fel ott az út szélén...
Örülök, hogy mindenki hazaért, jó buli volt, jó volt Veletek!
mhmax, egy kalappal a vizsgádhoz
nagyon sajnálom, hogy nem lehettél ott
köszi, de az nem a miénk volt
még jó, hogy egyben megúsztátok
sziasztok, a zongorista család is egyben hazaért, minden ok volt
era, nagyon sajnálom, hogy lerobbantál, figyi, ha tudunk valamiben segíteni, írj vagy hívj, fisi tudja a számom
jó volt ismét veletek
nagyon hamar eltelt ez a hétvége
Viszont lenne egy kérdésem a tisztelt csapathoz.
Június 9-én kinek lenne kedve egy Grillezéshez itt nálunk Békésen?
Van egy öreg házunk, amit nagyapámtól örököltünk és annak az udvarán. Van 4 szoba pár ággyal de bent polifomon és hálózsákban sokan elférnek még. Van egy öreges fürdőszoba.... De akár lehet sátorozni is.
Szóval ingyen szállás, a kaját összedobjuk. Zenét csiholunk.... Kis sütögetés az udvaron, szalonna, kolbász, grill hús... tetszés szerint Ha valakit érdekel akkor dobjatok egy mailt.
Ezennel jelentem Amorf I és Amorf II Az-az szilva pálinkás Balázs és Lívia sikeresen hazaért kis Békésre. Bár Debrecen alatt egy örült GSXR-es motoros és egy még bolondabb Audi A6-os pilóta az életünkre tört....
A két kö**ög, versenyezni kezdtek. A motoros könnyen meg előzte az előtte lévőt talán fehér Astra kombit .. az audis viszont elszabta a távot... Mi jöttünk szembe vele szépen kb. 90-el és ép csak elfértünk egymás mellett hárman... Az asztra az audi meg mi az út szélén....

Vidéki gyerek vagyok én és nem vagyok hozzá szokva az efféle izgalmakhoz...
elküldve
ok megprobálom elküldeni az én anagy szakmai tudásommal igen papucsos is kell
Ezek szerint nekem a papucsos is kell
gadus@citromail.hu