Á Norbikém, nagyon szét vagy csuszva mostanában!
Kettővel lejjebb vagy hogy írtam Bitunak, én Petroleummal használom, egy kicsit körülményesnek tűnik, de idővel bele jössz.
Egyetértek. Bár én már annak is örülnék, ha a Boncterem működne ezen az oldalon, nem tudok teszteket írni, pedig szívesen megosztanám a tapasztalataimat és segítenék másoknak. Mostanra már összegyűlt némi hasznos tudás.
Szia Krissal, személyes tapasztalatom ugyan nincs, de nemrég leveleztem egy sráccal, aki tavaly vett egy 2008-as kisninját a Red Baron-ban, és szerintem nem haragszik, ha megosztok pár lényeges infót a leveléből:
- a motor 1.1 millióért volt meghirdetve (ez szerintem korrekt, 5000 km-t futott)
- lealkudta 1 millióra + 50 ezer levásárlásra
- teljesen felkészített állapotban volt
- 2 év garanciát vállaltak rá
- amikor a srác az M5-ön összetörte, ingyen kijöttek, beszállították, tárolták, amíg az alkatrészeket meg nem szerezte (az alkatrészek viszont náluk jelentősen drágábbak lettek volna, mint a magyar Kawa központtól!)
Szóval biztos drága, ezt másoktól is hallottam már, de a fentiek alapján azért nem olyan rossz.
Na a lényeg, hogy végül megvan amire vágytál, szerintem igen jól jártál ezzel. :) Nekem ez ezerszer jobban tetszik, mint az SV, abban a led-es hátsó lámpán kívül semmi nincs, ami igazán tetszene. De hát én már csak ilyen idomos motor rajongó vagyok... (Ezt lehet nem az ER-5 fórumon kéne hangoztatni? )
És nem hiszem, hogy bárkit zavarna, hogy a ER-5 nélkül vagy a fórumon... Ugye...?
Felejtsd el a red baront.Drága,és általában szar is.Én csak rosszat hallottam róluk.Inkább nézd a használt autót(motort) ott ki lehet fogni jó mocikat.
Én eddig még csak eladtam nekik, anno a kis CBR-t jól számították be, és gyors volt az ügyintézés is. Ebben mondjuk tényleg jók. Ha jól tudom, vállalnak valamennyi garanciát is, de hogy az milyen, vagy hogy a tőlük vett motorok milyenek arról sajnos nincs első kézből infom.
Én csak bízom abban, amit a szerelő mond, és inkább böngészem a használtmotorokat a neten :) Tovább tart, de lehet, hogy így bukkansz rá az Igazira
Köszönöm, iszonyat áraik vannak, kb. a piaci ár felett 20-30%-al, kérdés, mit kapsz érte.
Múlt évben néztem egy CBF600-at, lebeszéltem, hogy teló szimering csere és karbiszinkron és utána 2 hét múlva mentem, nem volt kicserélve, de legalább nem tudták beindítani...
Most iszonyat mennyiségű motor van és kíváncsi vagyok, mi róluk a vélemény!
Széles utat, szép a vas és egy szuper gép, kéne....
Kettővel lejjebb vagy hogy írtam Bitunak, én Petroleummal használom, egy kicsit körülményesnek tűnik, de idővel bele jössz.
Nem tűnik rossznak cucc, bár nekem kicsit körülményes
Egyébként te mindig belevaló cuccokkal használod?
Nem tudom mennyibe kerülnek hozzá a cuccok, de ha drágák akár lehetne brigécollal is használni?
Nekem ilyen sisakom van: http://www.grex.hu/page.php?pa...
Ha még nem készítettél ilyenhez, akkor szerintem várjuk a találkozóig, ott felméred, aztán amikor megyek majd Fisihez, akkor majd elgurulok feléd is.
Még egyszer nagyon köszi
Lehet jobb lenne méretet venni előbb- nem?
http://youtu.be/iF1dKUZLQE4 Classic[/L]
Már ide tettem a fórumra vagy 5x - no akkor megint csak Neked még 1x!
Kettenmax Classic- ilyen a Louisos is
Kettenmax Premium
És itt a bicikli pucolós Kettenmax...
Szerintem kár elcipelnem magammal, itt mindent látsz, hogy hogy néz ki- hogy működik!
Majd írd meg ide, vagy mail-be, ha megvan, és utána kereslek telefonon, ha a városban járok.
- a motor 1.1 millióért volt meghirdetve (ez szerintem korrekt, 5000 km-t futott)
- lealkudta 1 millióra + 50 ezer levásárlásra
- teljesen felkészített állapotban volt
- 2 év garanciát vállaltak rá
- amikor a srác az M5-ön összetörte, ingyen kijöttek, beszállították, tárolták, amíg az alkatrészeket meg nem szerezte (az alkatrészek viszont náluk jelentősen drágábbak lettek volna, mint a magyar Kawa központtól!)
Szóval biztos drága, ezt másoktól is hallottam már, de a fentiek alapján azért nem olyan rossz.
És nem hiszem, hogy bárkit zavarna, hogy a ER-5 nélkül vagy a fórumon... Ugye...?
Nem lenne kedved elhozni a talira tiedet, hogy megsasoljam?
Így csak fura pletyik vannak és ...
tényleg széles utat, thx!
Én csak bízom abban, amit a szerelő mond, és inkább böngészem a használtmotorokat a neten :) Tovább tart, de lehet, hogy így bukkansz rá az Igazira
Köszönöm, iszonyat áraik vannak, kb. a piaci ár felett 20-30%-al, kérdés, mit kapsz érte.
Múlt évben néztem egy CBF600-at, lebeszéltem, hogy teló szimering csere és karbiszinkron és utána 2 hét múlva mentem, nem volt kicserélve, de legalább nem tudták beindítani...
Most iszonyat mennyiségű motor van és kíváncsi vagyok, mi róluk a vélemény!
Széles utat, szép a vas és egy szuper gép, kéne....