Oké bocs az indulatok fokozásáért... amúgy a hangszer fórumon is voltak forumtalik.... mi úgy hívtuk zenésztalálkozó hát most remélem majd motoros találkozóra fogunk járnia párommal
Tudod, az összetartással itt nincs gond.
Mi találkozni is szoktunk, nem csak a fórumon beszélgetni.
De aki egy olyan rajzzal mutatkozik be itt, amin az er5-öt lehugyozza egy kutya (ha jól emlékszem), azzal fenntartásaink vannak. Szóval nem mi kezdtük.
"Azért kicsit sajnálom hogy így kell ezeknek a dolgoknak lennie!"
Nem,nem kéne így lennie.Reméljük valahogy megoldódik.
Én nem is szeretnék ilyen helyzetbe kerülni.Egy kis piszkálódás persze belefér,de ez már sok..
Fisi!Sajnálom hogy úgy érezted hogy a hátad mögött pofázom.
Arra céloztam hogy megint áll a bál.Sorry.
Hát ebből látszik még ujj vagyok én is itt nagyon sajnos azért azt hittem a motorosoknál kicsit szorosabb az összetartás de végül is itt is mindenki csak ember! Én nem rég hagytam abba a zenélést be is voltam regisztrálva egy hangszer fórum nevű helyre! Ott is ment mindig a köpködés, a billentyűs fórumokon belül! Azért kicsit sajnálom hogy így kell ezeknek a dolgoknak lennie! Sebaj srácok lényeg a lényeg legyen olcsó a benzin! és szép az idő
He,he én is jártam igy.Itthonról indultunk volna,asszony felpakolva én meg váltok 1-est húzom vadul a motor meg lefullad. Eljátszottam még egy párszor az utcán a szomszédba dolgozó melósok integettek vadul hogy lent van a támasztó.Eltelt egy kis idő mire a sisakban felfogtam hogy mi van.Elég ciki volt érdekes azóta sem jártam így
Vannak a GS fórumon naagy mesélők akik tapasztalatból, érzésből, hallomásból tudnak mesélni milyen is az Er5.
Van aki már 200 motort tesztelt, van aki két év alatt 2 ezret motorozott, és ennyi idejű állás alatt, már a légszűrőt is ki akarja cserélni a motorján.
Szal valának naagy szakértők- az alant említett szarshit nevű lovagról nem is beszélve, aki is kurva okos- ha rá hallgatsz minimum Klingon űrhajót veszel , de természetesen csakis fém fékcsövekkel...
De inkább Darth Vader Birodalmi rombolóját- olyanról meg nem tudok mesélni Neked, csak egy másik Birodalom rombolójáról amit KönigsTigernek neveztek anno!
a számlavezető rendszer legközelebbi nyitását
követően történik meg.
Kérjük, hogy a megbízás feldolgozásának eredmé-
nyét a Tranzakciók ellenőrzése
menüpontban feltétlenül ellenőrizze!
Tranzakció azonosító 429903239
Köszi egyébként!
Hagyjuk...
És idén újra tali- immáron a 3.-ik! Remélem ismét jól fogjuk érezni magunkat!
Zimmedli!
Vasárnap bé adom ha oda találok a házhoz a cuccost- csak nehogy megint keringjek egy párat mint múltkor!
Mi találkozni is szoktunk, nem csak a fórumon beszélgetni.
De aki egy olyan rajzzal mutatkozik be itt, amin az er5-öt lehugyozza egy kutya (ha jól emlékszem), azzal fenntartásaink vannak. Szóval nem mi kezdtük.
Nem,nem kéne így lennie.Reméljük valahogy megoldódik.
Én nem is szeretnék ilyen helyzetbe kerülni.Egy kis piszkálódás persze belefér,de ez már sok..
Fisi!Sajnálom hogy úgy érezted hogy a hátad mögött pofázom.
Arra céloztam hogy megint áll a bál.Sorry.
Vannak a GS fórumon naagy mesélők akik tapasztalatból, érzésből, hallomásból tudnak mesélni milyen is az Er5.
Van aki már 200 motort tesztelt, van aki két év alatt 2 ezret motorozott, és ennyi idejű állás alatt, már a légszűrőt is ki akarja cserélni a motorján.
Szal valának naagy szakértők- az alant említett szarshit nevű lovagról nem is beszélve, aki is kurva okos- ha rá hallgatsz minimum Klingon űrhajót veszel , de természetesen csakis fém fékcsövekkel...
De inkább Darth Vader Birodalmi rombolóját- olyanról meg nem tudok mesélni Neked, csak egy másik Birodalom rombolójáról amit KönigsTigernek neveztek anno!
I.Fisi tesónk tud írni.Abból meg meg rögtön műsort kerekít törpicur.
De ha gondolod addig is elutalhatom.