Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem PTFE- s akkor ne is vedd meg- mert az eredetiben van!
Itthon van egy full bontatlan még- szal ha szerzel akkor kettő lesz már- ami kb elég is két évig majdnem...
Inkább ha tudunk álljunk össze és vegyünk mccoi láncolajzót jókat hallok róla!
Hátránya az, hogy má megint egyel több biszbasz kerül a motorra...
Raultem....
vettem, én ha időm engedi, minden második lánckenésnél tisztítom ezzel a sprével, és kefével. Neked is jó lesz a talin?
Cseppet átalakult az az SV...
A henger több lett, az általuk bezárt szög kevesebb.

Hogyhogy CBR lett a szerencsés?
Én is kérnék egyet a lánckenőből!

A tisztító nálam gázolaj, vagy petróleum... max. évente egyszer.

Szintén célom lenne, de nem fogok full cuccban kutyagolni...
ha találunk valami jót szólunk... utálnám, ha kint állna ponyva alatt, idegesít...
Hát ezaz! Ha nem közlekedési eszköz lenne, akkor még bevállalnám, de én minden nap ezt használom, nem csak élménymotorozok, és így már az 500 méter is sok!
PTFE? 400ml igen, és felvettem a rendelést. Úgy gondolkodj, hogy nem biztos hogy lesz még ilyen lehetőség, ezért vettem én is 3-at. Ha megvan hogy hányan kértek, akkor rákérdezek a lánctisztító árára, és azt is feldobom ide, aztán eldöntitek hogy kell-e.
Termeszetesen CBR 600 FS
:( Kb. 500 méterre van egy kiadó...az egér út másik oldalán... bakker...

Thx!
Halgassá Krissalra, és vegyél annak a varrógépnek egy jó garázstot!
Haj Bitu!

Engem érdekel ha jól haluzok, akkor ez az a PTFE adalékos cucc, amit annyira szeretek?!
És a flakon 400 ml?

Egy db rendel!
Köszi!
Motul chain lube road plus 2800-ért korlátozott számban... gondoljátok meg! Én beszerzem nektek, és a talin szívesen átadom! Ha többet veszünk, a motulos lánctisztítóból jelentős kedvezményt ad a srác. Eredetileg 2500, de én most vettem 3 láncspray, és 2 rongyért odaadott egy lánctisztítót pluszba. És még ez alá menne, ha sok láncsprayt veszünk. Még kb. 15-20 van neki.
Nem sajnos. Amikor eldöntöttem hogy így lesz, ahogy most van, akkor gondolkoztam ilyesmi megoldásokon, de végül lemondtam róla. A neten nem találtam... Azon gondolkoztam még akkor, hogy minden garázsra ragasztok egy papírt, hogy nem kiadó-e, de a négyemeletesek garázsai két autósok és hosszában, egymás után állnak. Úgyhogy oda nem szívesen állítanám.
Hali!
Tudsz a közelben kiadó garázst esetleg?
Beköltözött egy 400-as Bandit is a házba, társulna, sőt ha gondolod te is társulhatnál, csak találjunk egy garázst, mert ez a szabadban tárolás az "őrzött parkolóban", hát nem a legszimpibb :(
Remélem Hondát vettél
Ha május 25-ig visszafiatalodsz 14. életévedre akkor bent aludhatsz, csak az benne a bibi, h akkor hogy jössz le motorral hisz akkor még nem lehet jogosítványod
Majd +látjuk, h mit tehetünk
No akkor az pont jó, mert én napról napra fiatalabb vagyok
Először a nők, és a gyerekek, mint a tegnapi Titanic filmben!
Sziasztok! Nagyon koszonom, hogy ajanlottatok a motorom embereknek, igazabol fel se kellett tennem hirdetni, hiszen mar meg is van az uj gazdija :)

Az ujonc meg tegnap kerult hozzam, meg szokjuk egymast, de nagyon jo egyutt :)
Hali,

Mindenképp ott leszek

Egy kérésem lenne, hogy nekem se sátram se hálózsákos, se polifónom egyszóval semmim sincs a sátras életmódhoz , így ha egy mód van rá, én a házban aludnék.
Szevasztok Trogerek!
Remelem mindenki keszul a punkosdi hetvegere!
Majus 25-28!
Helyszin Bukkzserc. Egertol 20 km tavolsagra.
Egy kb 80- 90 nm csaladi hazban leszunk elszallasolva ket furdoszobaval.
Nem tudni, h elorelathatolag mennyien is leszunk epp ezert kerek mindenkit, h hozzatok satrat mert nem valoszinu, h mindenki befer a keglibe!
Tervezesem szerint elotte lemegyunk egy paran felmerni a terepet, aki ugy erzi termeszetesen szeretettel varjuk egy kozos motorozasra.
Kiadas 1200- 1500 ft/ejszaka amit meg probalok lefaragni.
Uff en szoltam :-)
"szép" napok várnak ránk ...

http://totalcar.hu/magazin/koz...