Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha azt mondom hogy a jó édes anyád az idióta akkor megnyugszol barom állatja!?
Köszönöm, mehetsz oda vissza ahonnan jöttél.
Már csak hogy hozzam a megszokott mélyen primitív színvonalam..
nem semmi ahogy azt a nagy dögöt döntögeti,ezért hasznos kimenni pályára és ott gyakorolgatni.Majd én is szeretnék menni,hogy könyebben vegyem a kanyarokat.most még elégé visszalasulok kanyarokban,de még szoknom kel ar er 5 öm:)
Ezt sem...!
De az Idiota fisenek aztán mondhatsz bármit, ő akkor is első fékkel fog fékezni,
aztán ha véletlenül a telekre járáson kívül rátéved valami szerpentines útra majd csodálkozik ha az elsőfék használata felhúzza egyenesbe a motort kanyarodás közben.
Bocs.. nem egyenlőre, hanem egyelőre
Egyenlőre a főoldalon beugró probiker magasszárú cipőt. 20 euro, ha jol számolom kb6 rongy. De ha rendelünk, akkor körülnézek. Nem sürgős!
majd én segítek méretet venni
Ha nem túl sürgős Akkor esetleg én... Mit akarsz rendelni?
Louis-os rendelést hajtanék végre... de nincs kedvem érte kifizetni a 3 rongyot. Valaki társul esetleg?
Na, te már megint honnan kerültél elő kerti törpe?
Nem véletlen mondtam neked anno, hogy fontos a hátsófék használata. Hátsófék nélkül ezt nem lehet megcsinálni.
Na azért ez se semmi!

http://www.hegylakok.hu/2012/0...
A piszkos fantáziáddal.
Ne is nézz majd oda, mert a végén megvakulsz.
És mivel veszel méretet!?
Majd nem nézünk oda!
Azt rögtön gondoltam, hogy más formája lehet. Nem is készítenék bogárhálót úgy, hogy nem vettem méretet. Viszont Norbinak már nem kell megfűznie...
Mit is mondhatnék!?!

Egy szó csak:

KAWASAKI!
Ahogy a MenInBlackben mondjak: Eljen Z! Vagy az J? Mindenesetre most inkabb az elobbi
vasárnapra tervezünk egy kis motorozást zongoristával, elvileg jó idő lesz..hát majd meglátjuk
köszi, jól vagyunk
már azt hittem, hogy el is felejtettél minket, de örülök, hogy újra a "színen" vagy
meg hát.. egyszer van gyereknap
dehogy eszi...
jaja, mostanában ezerfele kell szakadnom